Страшно и тъжно – Русия нагло ограбва България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Страшно и тъжно – Русия нагло ограбва България

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 12 окт 2014 18:50

Bojko Berojko написа:Кой кого ограбва,но прочетете това.
Днес даже помощА станала 15 000 евро ,а за близнати или тризнаци държвата осигОрява Апартамент.

http://novinar.bg/news/bejbi-bum-v-rusi ... 0NA==.html

ПомощА не е станала 15 000 евро днес. Тя се определя със закон (т.н. матерински капитал) и за 2014 година възлиза на около 430 хиляди рубли (около 8600 евро). Нормално е за държава, която от много години насам отбелязва отрицателен прираст на населението. Този отрицателен прираст също е обясним, при положение, че само заради злоупотреба с алкохол годишно в Русия умират над 70 хиляди души... 8-)

http://www.gks.ru/bgd/regl/b11_13/IssWW ... /04-06.htm
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
miros
Контакти:

Мнениеот miros » 12 окт 2014 19:09

Според мен сте в голяма заблуда.Летния сезон руснаците наливат милиони да не кажа милярд за почивките си по нешето черноморие.
Сами знаете колко хора тръгват да си търсят работа на морето през лятото.
Е това лято руснаците бяха с пъти по малко от предишни години(заради скъпите ни политици).Едва ли има някой който да е останал по-доволен това лято,сравнение с последните две,три.
И лошото е,че колелото се завърта.Тази година потърпевши бяха работодателите,догодина ще са работниците( ще ангажират по-малък брой персонал).
И не се лъжете за броя на фирмите.Всеки руснак като си купува имот го прави като юредическо лице.Нормално да не обявят печалба от къщите или апартаментите си.
пп.И преди да ми наскачате и да започнете да ме пращате в Русия искам да ви кажа още нещо.Тук не става дума за любов или за сантименти, а за елемнтарна икономика.
НАШАТА ЛЮБОВ Е ПО-СИЛНА ОТ ВАШАТА ОМРАЗА

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 12 окт 2014 19:13

miros написа:Според мен сте в голяма заблуда.Летния сезон руснаците наливат милиони да не кажа милярд за почивките си по нешето черноморие.
Е това лято руснаците бяха с пъти по малко от предишни години(заради скъпите ни политици).Едва ли има някой който да е останал по-доволен това лято,сравнение с последните две,три.
И лошото е,че колелото се завърта.Тази година потърпевши бяха работодателите,догодина ще са работниците( ще ангажират по-малък брой персонал).
И не се лъжете за броя на фирмите.Всеки руснак като си купува имот го прави като юредическо лице.Нормално да не обявят печалба от къщите или апартаментите си.
пп.И преди да ми наскачате и да започнете да ме пращате в Русия искам да ви кажа още нещо.Тук не става дума за любов или за сантименти, а за елемнтарна икономика.

Добре си го казал, армеецо!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 12 окт 2014 19:23

Станко, щом моите факти са глупости, защо не ги обориш ??? лесно е само да се каже че нещо не е вярно и до там. Това което съм писал са ФАКТИ и само ФАКТИ, а това което ти твръдиш са неща които евентуално ще се случат в бъдеще. До колкото за дънди прешъс, съгласен съм с теб , на тези трябва незабавно да им бъде прекратена концесията и да се направи разследване защо онзи испански измислен мошеник-цар им подари на тези "канадци" златото, до колкото съм запознат фирмата е регистрирана в офшорна зона, така че нищо чудно да изплуват червените другари от втор план. Както беше и с прословутите "американски" фирми за зелени енергии, регистрирани в единствения щат офшорка - Делауеър, отново се оказа че другарите имат пръст в тези сделки. Където има нещо гнило, всичко води до позитано 20 ! Иначе за рашките какво да кажа, каквото започнат да правят, то неиомоверно поскъпва неколкократно. Като започнеш от пистата за формула 1, след това зимната олим. която поскъпна незнайно как с няколко милиарда, а малоумния им газопровод поскъпна с 47 % , по официални данни на русия още преди да е започнал да се строи. Беееегииии далеч от тази сволоч.

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 12 окт 2014 19:41

Рушветаджиите си прибират подкупите, а хазната е на сухо, нищо ново.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 12 окт 2014 19:46

Синьо сърце написа:
miros написа:Според мен сте в голяма заблуда.Летния сезон руснаците наливат милиони да не кажа милярд за почивките си по нешето черноморие.

Добре си го казал, армеецо!

И аз мислех да пиша за туризма, но честно казано ме домързя. Още повече, че и друг път съм го казвал, но явно е нямало особен смисъл, след като ставам свидетел на едни и същи клиширани писаници...

КАН
Контакти:

Мнениеот КАН » 12 окт 2014 19:50

На мужиците не трябва да им се издава виза за повече от 20-30 дни . Най-наглото същество по черноморието е руснака . Ако не се ограничи тази напаст , нищо чудно до 10г. да акостират 2-3 руски военни кораба по черноморието и да кажат , това е наше .

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 12 окт 2014 19:54

КАН написа:На мужиците не трябва да им се издава виза за повече от 20-30 дни . Най-наглото същество по черноморието е руснака . Ако не се ограничи тази напаст , нищо чудно до 10г. да акостират 2-3 руски военни кораба по черноморието и да кажат , това е наше .

От твоите уста, в божиите уши 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

pomiqr196

Мнениеот pomiqr196 » 12 окт 2014 19:54

CTAHKO написа:
diplomat написа:Така ще е, като не сме такива капиталисти като Вляди, няма да прогресираме. 8-)

Хах, нали до скоро беше комуняга а Русия изостанала комунистичвска държава :lol: Как изведнъж Путин стана капиталист, а Русия капиталистическа държава 8-)

Чадо, потребителите от 2 години ти обесняват, че в Русия цари най-върлият капитализъм.

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 12 окт 2014 19:56

Ами ако не се бяха опънали ТИМ за хотелите и земята по черноморието щеше да стане и това да го заграбят братушките..

Върни се в “Свободна зона”