ЕЛЕМЕНТ написа:Я кажете как да дам линк ,щото цъкам върху URL- то, но нищо не става ?
Мога да ти отворя очите в този живот, ама какво ще получа в замяна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ЕЛЕМЕНТ написа:Я кажете как да дам линк ,щото цъкам върху URL- то, но нищо не става ?
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
CTAHKO написа:cska-632 написа:И минимална эалата 680 лв.
Станко пак иэби рибата с глупости. Плащали сме скъп ток
Малка ли ти се вижда сметкатаУж цените са най-ниски, пък сметките са ни най-високи
Какво ще стане като изравним цените с европейските
Сметките ни ще са два пъти по-високи от техните
Какво пишеш само глупости. Та ние и в момента плащаме по-високи сметки от тези в Германия, дето тока е може би най-скъп
Дреме ми на оная работа колко щял да бъде киловата, гледам си сметката, а тя показва съвсем друго от това, което се говори
CTAHKO написа:cska-632 написа:Станко, какво стана по въпроса с телевизорите и кабелната в България и САЩ в средата на миналия век да те попитам за 5 път
За какво става въпросПрипомни ми, че съм забравил
Мога ли да помня всеки, който иска да се докосне до моята скромна личност и океана от необятни знания и житейски опит
[/offtopic]cska-632 написа:CTAHKO написа:damyanov1963 написа:Простата историческа статистика показва, че при соца един цветен съветски тв, тежащ 70 кг. струваше няколко заплати и беше лукс да го имаш. За кола да не говориме - 8 - 10 г. чакане на ред в Мототехника за Москвич, или Жигула. Сега почти всяко сем. има поне една кола и телевизор във всяка стая, че и в кухнята даже
Сравнението е смешноГовориш ми какво е сега и сравняваш с време от близо 30 години разлика
Дай да видим един американски телевизор колко тежеше преди 30 години, колко е струвал и в колко стаи са имали телевизор американците
Преди 30 години американците са имали кабелна. Когато през 1948 г. в България са избивали без съд и присъда в САЩ вече с аимали кабелна телевизия. Така че сам си прецени колко американци са имали телевизори. Хората са имали HBO през 1972, а ние сме се радвали на По света и у нас
cska-632 написа:CTAHKO написа:cska-632 написа:И минимална эалата 680 лв.
Малка ли ти се вижда сметкатаУж цените са най-ниски, пък сметките са ни най-високи
Какво пишеш само глупости. Та ние и в момента плащаме по-високи сметки от тези в Германия, дето тока е може би най-скъп
Дреме ми на оная работа колко щял да бъде киловата, гледам си сметката, а тя показва съвсем друго от това, което се говори
И минимална эалата 680 лв.
Станко пак иэби рибата с глупости. Плащали сме скъп ток :shock
cska-632 написа:[offtopic]CTAHKO написа:cska-632 написа:Станко, какво стана по въпроса с телевизорите и кабелната в България и САЩ в средата на миналия век да те попитам за 5 път.
За какво става въпросПрипомни ми, че съм забравил
Мога ли да помня всеки, който иска да се докосне до моята скромна личност и океана от необятни знания и житейски опит
[/offtopic]cska-632 написа:CTAHKO написа:damyanov1963 написа:Простата историческа статистика показва, че при соца един цветен съветски тв, тежащ 70 кг. струваше няколко заплати и беше лукс да го имаш. За кола да не говориме - 8 - 10 г. чакане на ред в Мототехника за Москвич, или Жигула. Сега почти всяко сем. има поне една кола и телевизор във всяка стая, че и в кухнята даже
Сравнението е смешноГовориш ми какво е сега и сравняваш с време от близо 30 години разлика
Дай да видим един американски телевизор колко тежеше преди 30 години, колко е струвал и в колко стаи са имали телевизор американците
Преди 30 години американците са имали кабелна. Когато през 1948 г. в България са избивали без съд и присъда в САЩ вече с аимали кабелна телевизия. Така че сам си прецени колко американци са имали телевизори. Хората са имали HBO през 1972, а ние сме се радвали на По света и у нас
CTAHKO написа:cska-632 написа:И минимална эалата 680 лв.
cska-632 написа:Эагубена кауэа си. Като изравним цените с европейските ще плащаме същите сметки 1+1=2![]()
Не в сметките е проблема, а в эаплатите![]()
Эначи си против ЧЕЭ и другите, но эа 900 енергопреносителиПропускаш частта че в Германия масово са на гаэ и енергопестят, но от къде да энаеш като не си иэлиэал от Хасково:!:
Да, плащам ниски сметки.
cska-632 написа:25 евроцента vs 7
CTAHKO написа:cska-632 написа:25 евроцента vs 7
50 евро vs 75 eвро
Тези с 25 евроцента плащат 50 евро сметка, а тези със 7 евроцента плащат 75 евроФакт
Не виждам да даваш някакво логично обяснение на това
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта