Лудогорец-Реал Мадрид 1:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Re: Лудогорец-Реал Мадрид 1.10.2014г.

Мнениеот Черният козел » 02 окт 2014 01:47

parazit написа:Колко пъти А.Александров ще дъни отбора?Върнатата топка срещу Борян,а сега подхлъзването и изпускането на Бензема?Това са 2 изгубени точки и 1 милион евро за Лудогорец.

За мача в Ливърпул съм на мнение ,че грешката е на вратаря ! Можеше да я чисти къде му е кеф.Днес също игра добре,ако няма грешки няма и голове ! Всеки може да се подхлъзне!!!
Последна промяна от Черният козел на 02 окт 2014 01:50, променено общо 1 път.
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 02 окт 2014 01:48

гражданин от село написа:
anker1878 написа:Лудогорец не бяха зле срещу Мадрид . Представянето им е добро за дебютант. Лицемерно е точно те да реват от реферите . Съдията имаше пропуски и в двете посоки , отмени чист гол на Роналдо и не изгони Моцииии при първата дузпа. Засада на Мисиджан няма ,страничния маркира засда на играча на Разград в центъра на атаката , главния можеше да не зачете флага тъй , като засадата е пасивна. Много анемична подкрепа от трибуните.

А,какви хора според теб са били на трибуните?

Лаици :lol: :lol: :lol: Селфаджии и прочие !
И не, не се подигравам ! Виках за Лудите както съм викал и за ЦСКА и за всеки български отбор,в евротурнирите ! За мен ЛЕВСКИ И БЪЛГАРИЯ е религия ! Но пишлигари които нямат уважение,към който и да е БЪЛГАРСКИ отбор не толерирам ! Знам,че Лудогорец има поне 10 000 публика гаранция и ги уважавам ! Случка съвсем случайна:Аз и двете ми дъщери сме от Левски,жената от ЦСКА,брат ми и 2-те му деца от Левски,съпругата му от ЦСКА ! Поне си ги поебваме след толкова загуби :) Та дъщерята на брато го питала ще купи ли билети за мача с Реал да прави селфита и той превъртел ! Точно си била счупила телефона и и казал телефон или билет.Та куриоза е,че днес вече вчера отиваме с него да вземем телефона от Еконт и след това се обади на продавача,че го е взел,ако иска да си вземе кинтите ! Номера е ,че продавача е от Разград и е в София и си търси билет за мача,даже се оплака,че са скъпи 150лв ! Респект за това момче,продал си е телефона за да гледа любимия си отбор !!!
А Кораба ухай дуду !
Последна промяна от Черният козел на 02 окт 2014 02:42, променено общо 2 пъти.
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 02 окт 2014 01:55

Ако бием Базел поне в единия от предстоящите мачове с тях сме твърдо в битката за второто място. :!: :!: :!:

А относно мачът тази вечер 1:2 е най-справедливият завършек, спрямо показаното на терена. Може би един Х също щеше да е донякъде заслужен, но пък победа с повече от гол разлика също нямаше да отговаря на действителността.Кратко, точно и ясно. :lol: :lol: :lol:
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 02 окт 2014 02:14

Балкански Орел написа:Май забравихте, как отмениха чист гол за Реал.

Това, че е сгрешил в това отсъждане, трябва да го компенсира и отново да прави грешка ли?
Докато положението на Роналдо беше тънко и на скорост, то това на Анисе и баба ще го види, а още по-жалкото е, че първо вдигна флага, свали го и като видя, че ситуацията е опасна отново го вдигна, е такова чудо не бях виждал.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 02 окт 2014 02:23

batmanlevski написа:тез лудогорец са аутсайдера на турнира ,май само те нямат и няма да имат точка ,пълен резил

Нещо като Левски, но Лудогорец вече вкара два гола, а Левски си остана с 1, така че поне левскарите е хубаво да си затворите големите усти.
Победихте Лудогорец в мач за първенство, браво, но вървете си се радвайте в темите за целта, а не в тази.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 02 окт 2014 02:27

Tommi написа:Съдията не го закачайте, защото Минев трябваше да е аут още в 9-та минута, а тогава вече щяхте да видите кон боб яде ли. ;)

Когато топката не се движи КЪМ ВРАТАТА, както е в случая се дава жълт картон.

Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 02 окт 2014 02:56

BadBoy написа:
Tommi написа:Съдията не го закачайте, защото Минев трябваше да е аут още в 9-та минута, а тогава вече щяхте да видите кон боб яде ли. ;)

Когато топката не се движи КЪМ ВРАТАТА, както е в случая се дава жълт картон.

Изображение

Добре че топката не се движи към тъча, че току виж свири фаул полза на Лудогорец :lol:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 02 окт 2014 03:13

Спести си иронията и научи правилата на футбола, не е ядрена физика.
Борян срещу Пуул също беше последен.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 02 окт 2014 03:41

Първо, поздравления за Лудогорец! Не видях да играе Реал Мадрид снощи, тея в черното не струваха и пет лева парчето. Евала на Лудогорец, като равен с равен игра целия мач, но малко защитниците бяха притеснени.
Кой знае кви грешки на съдиите не виждам, дузпа за Реал има според мен, а за Лудогорец няма- прекалено преигра.
Съдиите объркаха няколко засади и леко се забелязваше, че свирят за Реал, но дузпи си имаше. :)

Жалко, че шутът на Ешпиньо не влезе, иначе щяха да загубят. Много бяха високомерни през целия мач и пред вратата искаха да се подиграват и с вратар, и защитници и малко оставаше да паднат. :mrgreen: Абсолютно несериозен футбол от Реал, то се видя и по изражението на Анчелоти, но според мен Лудогорец беше намерил начина да им противодейства. Ами да ме извиняват Роналдо и скъпата му компания, но Марселиньо и Стоянов струваха тая вечер колкото половин Реал! :)

Пожелавам ви още такива мачове до края на ШЛ, макар че се видя и друго, без истинските собствени фенове футболна атмосфера няма, мачът беше по-скоро ходене на театър със скъп билет. Феновете ги чух по-сериозно чак в края на мача, през останалото време тишина. Така не се подкрепя отбор в Шампионската лига, иска си фенове кат фенове да трещят докат им изчезнат гласовете. Отличен шест на Лудогорец за представянето и среден три на публиката. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Reckless

Мнениеот Reckless » 02 окт 2014 04:46

Поздрав за всички "разбиращи" от футбол, които в началото на темата прогнозираха разгромна загуба на Лудогорец !
Много сте смешни сега :mrgreen:

Върни се в “Лудогорец”