Лудогорец-Реал Мадрид 1:2

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Лудогорец-Реал Мадрид 1.10.2014г.

Мнениеот sin4ec » 02 окт 2014 00:14

Kris_men2000 написа:Съдията беше перфектен с малки изключения във вреда на Реал Мадрид.

Абсолютно съгласен! :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
ivo77
Контакти:

Мнениеот ivo77 » 02 окт 2014 00:14

Абе, ако не бяха сменили Ернандесче, мачът си беше твърд хикс. :mrgreen: :lol:

GIGABYTE
Контакти:

Мнениеот GIGABYTE » 02 окт 2014 00:15

TheGreenSir написа:
GOLEADOR написа:
dimov написа:В България в момента има само един гранд,това са лудите.Днес Лудогорец наеба всички червени и сини хейтъри.8,9,16,20 на 0 ,а то анално 2на1с помощ от съдията.Venko 123,red jokera,GOLEADOR,Teo,ilian,batmana боли ли ви ануса?

Гейче,поздравих ли ви за загубата - поздравих ви!Както казах преди време,всичко под 5 гола в полза на Реал ще е успех за Лудогорец и аз ще ви поздравя за резултата!Е,направих го!Още веднъж:Честита загуба!
П.П.
Аз ви поздравих след загубата в Букурещ.Поздравих ви и следе загубата на Анфийлд!Защо си помисли,че няма да си удържа на обещанието да ви поздравя и след загубата от Реал?

Звучиш като фен на отбор, който НЯМА победа срещу Лудогорец :mrgreen:

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=qVF6XFpTtNI[/youtube]

dimov
Контакти:

Мнениеот dimov » 02 окт 2014 00:15

GOLEADOR ,боли ме шнура за Лудогорец, не съм им фен.Не знам кой е гей,но ти си завислив ********.

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 02 окт 2014 00:16

Велик мач! Лудогорец за пореден път показват, че имат уникален отбор. Реал-М не играха на върха на възможностите си, но това не омаловажава отличната игра на разградския отбор.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 02 окт 2014 00:16

SgtLiberty написа:АЛООООООООООООООООО ЕКСПЕРТИТЕ НАЛИ ЩЕШЕ ДА БЪДЕ 5/6/10 A??? КВО СТАНА А? Та съдията и тия трябваше да ги спасява??? :?: Но гледам пак си има коне с капаци дето късмет било и т.н. колко жалки хора има в тоя свят.

С какво ги спаси съдията бе приятелю.Моля те да се обосновеш.И аз гледах мача но не видях съдията да е ощетил с нещо Лудогорец.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
ФЕНОМЕН
Контакти:

Мнениеот ФЕНОМЕН » 02 окт 2014 00:17

futbolqga написа:Съдийството беше меко казано неадекватно, но надявам се, че сега малобройните разградски фенове разбират как се чувстват феновете на останалите български отбори, когато срещу зелените ги режат дори още по-фрапантно. Но не би трябвало и да пищите прекалено - съдията спокойно можеше да изгони Минев при първата дузпа (надявам се, че нея няма кой да каже, че я е нямало), а и отмени чист гол на Реал.

+1
Само ще добавя че Лудогорец като игра надминаха очакванията ми. Направиха много силен мач, максимално затрудниха Реал, за което ги поздравявам. Във всеки случай много по-добро представяне, отколкото Левски София в тяхното участие в Шампионската лига.

samo_levski
Контакти:

Мнениеот samo_levski » 02 окт 2014 00:19

ФЕНОМЕН написа:
futbolqga написа:Съдийството беше меко казано неадекватно, но надявам се, че сега малобройните разградски фенове разбират как се чувстват феновете на останалите български отбори, когато срещу зелените ги режат дори още по-фрапантно. Но не би трябвало и да пищите прекалено - съдията спокойно можеше да изгони Минев при първата дузпа (надявам се, че нея няма кой да каже, че я е нямало), а и отмени чист гол на Реал.

+1
Само ще добавя че Лудогорец като игра надминаха очакванията ми. Направиха много силен мач, максимално затрудниха Реал, за което ги поздравявам. Във всеки случай много по-добро представяне, отколкото Левски София в тяхното участие в Шампионската лига.

Барса дойдоха и ни смазаха. Реал дойде да лази по терена. Ако все пак те успокоява, че Лудогорец се е представил по-добре от Левски София, може да вярваш и да спиш спокойно. 8-)

soundmax
Контакти:

Мнениеот soundmax » 02 окт 2014 00:20

sin4ec написа:
пълководец написа:
sin4ec написа:
dimov написа:В България в момента има само един гранд,това са лудите.Днес Лудогорец наеба всички червени и сини хейтъри.8,9,16,20 на 0 ,а то анално 2на1с помощ от съдията.Venko 123,red jokera,GOLEADOR,Teo,ilian,batmana боли ли ви ануса?

Днес Лц падна, а и онзи ден на Герена падна и беше наеб.н от Бедоя и Сърмофф! Твоят турски аннусс е свикнал на интервенции и си доволен, нали, жмундьо?

Една дума, достойнство!! Левски за мен играха страхотно срещу Лудогорец и си ги биха заслужено. Ти можеш ли да признаеш истината?

Мога, но какво от това? Лц относително игра добре, но изневери на стила си. Както и на Герена. Имат страхотен късмет, който не ги пуска, но ще е до време. ШЛ е голям залък за БГ футбола, и това скоро няма да се промени. С 2,5 българи в състава-това не е български отбор.
Че в Реал колко испанци играят ? Повечето големи клубове са с доста смесени националности дайте да не се лъжем глупави са тия подхвърляния ;)
БОТЕВ Пловдив

Потребителски аватар
moras70
Контакти:

Мнениеот moras70 » 02 окт 2014 00:20

ФЕНОМЕН написа:

+1

е как можеш да сравняваш лудогорец с левски...
Варна мрази софия

Върни се в “Лудогорец”