Заседание
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, delqnski47, гарфилд, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Заседание !
Така е ,както казва Раегар.За да не се изтриват мненията ,старите теми ги набутвам там.Решавайте какво да правите тази тема.Неслучайно съм я кръстил с името миш-маш.Просто да е некак по леко.Иначе първоначалната ми мисъл беше да се казва "Архивите говорят".Което звучи и изглежда злокобно.
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
За момента, мисля да я пратя в Архива, защото е голяма, и да не станат някакви бъгове, съгласни ?
Става, ще направим нова такава, когато във форума се натрупат отново излишни теми.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Аз лично предлагам да се изтрие изцяло.Но ако се прати в "Архива"нямам нищо против.Съгласен съм с Раегар.
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Емо, темата хич не е с малко отговори, не мога да я изтрия, когато има толкова много отговори, затова направихме "Архив" 
Прати я във архива тогава.Но аз си имах система и си я прилагах за тази тема.
Прати я в архива.Нищо против нямам.
Прати я в архива.Нищо против нямам.
Скари ,благодаря ти.
- SkArY_9
- Golf Fan
- Контакти:
Няма защо, Емо 
ЕМИЛ написа:Така е ,както казва Раегар.За да не се изтриват мненията ,старите теми ги набутвам там.Решавайте какво да правите тази тема.Неслучайно съм я кръстил с името миш-маш.Просто да е некак по леко.Иначе първоначалната ми мисъл беше да се казва "Архивите говорят".Което звучи и изглежда злокобно.
И аз процедирам така-всичко което е излишно го слагам в спам темата!!! Ама нашата е доста по-малка!-

Вашата е по-малка защото просто по-малко хора пишат за ЦСКА.Просто Левски е много по-интересен за хората.Това е.
А и синия форум е едно много приятно място в момента.На всеки му е кеф да влиза вътре и да зяпа какво става.За справка попитай Пуканката ,Делянски и Рос.Те нон-стоп са гости на Левски.
А и синия форум е едно много приятно място в момента.На всеки му е кеф да влиза вътре и да зяпа какво става.За справка попитай Пуканката ,Делянски и Рос.Те нон-стоп са гости на Левски.