Tука имам чувството, че пишат някакви истерици, които, каквото и да играе Байерн, вечно ще са недоволни.
Безумен мач, но пък ценна победа, което е най-важното.
ШЛ групова фаза ЦСКА Москва - БАЙЕРН Мюнхен
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ШЛ групова фаза ЦСКА Москва - БАЙЕРН Мюнхен
Сити и Рома поделиха точките. 
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
- Neron
- Контакти:
Всичко е ок нали Ники? Пак същите приказки от миналата година. Дано поне не е с 5:0 тоя път.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Мачът беше зле. Ясно е, че Пеп разваля нещата и тия пасове... но то беше и съперника, който игра с всичко налично в наказателното си поле. Не знам дали ако я нямаше дузпата победата щеше да е за нашия отбор. Сигурно да. Истината ще е мачът с Рома според мен. А трите точки са си важни, особено след като Рома и Сити взеха по една.
Neron написа:Всичко е ок нали Ники? Пак същите приказки от миналата година. Дано поне не е с 5:0 тоя път.
Ми първо място в БЛ, първо в ШЛ, без загуба от началото на сезона. Определено не виждам поводи за драми. Играта в някои мачове е далеч от желаното, но това го отдавам на липсата на ключови футболисти като Швайнщайгер, Рибери и Тиаго. Тука критикувате абсолютно безпочвено. Поне изчакайте да паднат един път.
niki87 написа:Neron написа:Всичко е ок нали Ники? Пак същите приказки от миналата година. Дано поне не е с 5:0 тоя път.
Ми първо място в БЛ, първо в ШЛ, без загуба от началото на сезона. Определено не виждам поводи за драми. Играта в някои мачове е далеч от желаното, но това го отдавам на липсата на ключови футболисти като Швайнщайгер, Рибери и Тиаго. Тука критикувате абсолютно безпочвено. Поне изчакайте да паднат един път.
Като се обърне каруцата пътища много. Въпросът е да не се обръща. Много клубове така и не могат да разберат всички причини за даден игрови спад. Тук проблемът е един-единствен и определено не са контузиите. Не може да играеш без идея, без ентусиазъм, да разчиташ на смъкнатите гащи на противника и на 2-3 гениални отигравания на Робен, Мюлер, Гьотце и Алаба, които и те са хора, много им се насъбра и не са застраховани вече от това да нямат ден, защитата ти да е разграден двор, новите да са неадекватни, да се правят зловещи експерименти с тактическата схема (в началото имаше известен оптимизъм у мен, че зарязваме от новия сезон противното 4-1-4-1, но схемата с 3-ма в отбрана все повече не ми харесва). И най-важното: през миналия сезон когато нямаше толкова контузени в най-важния момент защо се получи това 0-4? За всичко това е виновен един-единствен човек. Все се чудя кой ни я доведе тази чума и с какво сме я заслужили?
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
- Neron
- Контакти:
Мен ми е много интересно също защо Замер се е покрил като мишок. Докато Хайнкес беше треньор през няколко дена даваше интервюта и критикуваше всички елементи от играта на Байерн, но сега съм му забравил физиономията. Радва ме факта, че Румениге поне вече не заявява любовта си към плешивата публично, а и ми дава някакви поводи за оптимизъм.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Слаб мач взет по талянски- на ходом и с доза късмет (дузпата май ба фал).
Лошото- Байерн не бе убедителен. Положителното- 3 точки.
Мароканеца не е в час, но щом рейсаджията го е искал, значи става
П.п. Коментаторът е див привърженик на Байерн и Германия от западните отбори
Лошото- Байерн не бе убедителен. Положителното- 3 точки.
Мароканеца не е в час, но щом рейсаджията го е искал, значи става
П.п. Коментаторът е див привърженик на Байерн и Германия от западните отбори
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
- bilyaletdinov
- Контакти:
Това е запазената марка на Байерн тази година в гостуванията: 0-1; 0-2
Важни 3 точки за отбора нищо повече. Инфантилните изказвания идват в повече, но все пак и с тях сме свикнали. Все пак някои искаха оставката на Льов, че даже и на "червенобузестия" по едно време

[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
-
Serafim
- Контакти:
Много слaб мaч. Липсвa скорост и динaмикa.
Конкретно липсвaт Швaйни и Хaви в центърa, a бе осезaемо и отсъствието нa Жером.
Он може дa тичa, дa подaвa, дa центрирa и дa игрaе с глaвa.
Може пък дa влезе в чaс мaрокaнецa, знaм ли.
Aлaбa игрaе кaто ляв центрaлен, ляв бек, ляв опорен и крило едновременно при тaзи схемa и е явно, че не се получaвa. Нямa го и Рибери, с когото е свикнaл...
Конкретно липсвaт Швaйни и Хaви в центърa, a бе осезaемо и отсъствието нa Жером.
Он може дa тичa, дa подaвa, дa центрирa и дa игрaе с глaвa.
Може пък дa влезе в чaс мaрокaнецa, знaм ли.
Aлaбa игрaе кaто ляв центрaлен, ляв бек, ляв опорен и крило едновременно при тaзи схемa и е явно, че не се получaвa. Нямa го и Рибери, с когото е свикнaл...