Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив

Мнениеот Ванко_Ултраса » 29 сеп 2014 21:48

Марк, ама точно сега най-малкото има нужда да се нагнетява обстановката :!:
Имаме си ръководство, което е по-близо до треньори, футболисти, атмосфера в клуба и т.н.
Мислиш ли, че те не ги виждат тези неща щом хора като теб, мен и др. в тоя форум ги забелязват и повдигат на дискусия?!
Сигурен съм, че хората от Сдружението, които ръководят Локомотив повече от теб и мен и въобще, от който и да друг в този форум искат нещата да се променят и отборът да тръгне нагоре.
Каквото е необходимо ще го направят :!: Няма проблем - форумът е място, където всеки може да си изрази мнението и да повдигне тема за дискусия, но кажи си мнението веднъж и толкова.
Няма смисъл да мрънкаме при всеки полъх на вятъра срещу нас.Да оставим хората да си вършат работата и да ги подкрепим, щото от доверие и подкрепа най-много имат нужда, особено пък сега, когато нещата не вървят така, както ни се иска на всички.На знам дали има някой локомотивец, на който да не му е тежко в момента.
Пловдив е черно-бял!
Изображение

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 29 сеп 2014 22:19

Ванко_Ултраса написа:Марк, ама точно сега най-малкото има нужда да се нагнетява обстановката :!:
Имаме си ръководство, което е по-близо до треньори, футболисти, атмосфера в клуба и т.н.
Мислиш ли, че те не ги виждат тези неща щом хора като теб, мен и др. в тоя форум ги забелязват и повдигат на дискусия?!
Сигурен съм, че хората от Сдружението, които ръководят Локомотив повече от теб и мен и въобще, от който и да друг в този форум искат нещата да се променят и отборът да тръгне нагоре.
Каквото е необходимо ще го направят :!: Няма проблем - форумът е място, където всеки може да си изрази мнението и да повдигне тема за дискусия, но кажи си мнението веднъж и толкова.
Няма смисъл да мрънкаме при всеки полъх на вятъра срещу нас.Да оставим хората да си вършат работата и да ги подкрепим, щото от доверие и подкрепа най-много имат нужда, особено пък сега, когато нещата не вървят така, както ни се иска на всички.На знам дали има някой локомотивец, на който да не му е тежко в момента.
Пловдив е черно-бял!

Хм, разясни в коя поред загуба ще е удобно да изкажа претенциите си :?:

И това за един път да кажа мнението си не го прилагай на жена в любовта- с един път никой път!!!

забравих- коко го няма, смени си снимката, че дразни...

Потребителски аватар
smurfcho
Контакти:

Мнениеот smurfcho » 29 сеп 2014 22:37

Mark1926 спри се вече! Нека си подкрепяме отбора и ръкодството, което са се нагърбили да спасят отбора в толкова труден момент и рискуваха толкова много, за да се освободим от мафията! Заразяли са си бизнесите и отдават цялата си енергия за отбора, а ние не спираме да критукуваме и мрънкаме! Да се замислим първо как сме им помогнали и тогава да мрънкаме!
"Локо е като Феникс, трябва да изгори в пепелта, за да се възроди още по-силен и могъщ пловдивски тим, любим и непобедим."

Потребителски аватар
Ivan-LPFC
Контакти:

Мнениеот Ivan-LPFC » 29 сеп 2014 22:38

mark1926 написа:
Ванко_Ултраса написа:Марк, ама точно сега най-малкото има нужда да се нагнетява обстановката :!:
Пловдив е черно-бял!

И това за един път да кажа мнението си не го прилагай на жена в любовта- с един път никой път!!!

Удобно ще е да изкажеш претенциите си, когато дойдеш на стадиона. Там се изказват претенции! Неделчо може да е всякакъв ама се е хванал с нас в най-трудния момент и не избяга от отговорност. А ти "големият локомотивец" при 3 поредни загуби каза, че спираш да ходиш на мачове /ако изобщо си идвал този сезон/.

Потребителски аватар
Ivan-LPFC
Контакти:

Мнениеот Ivan-LPFC » 29 сеп 2014 22:39

smurfcho написа:Mark1926 спри се вече! Нека си подкрепяме отбора и ръкодството, което са се нагърбили да спасят отбора в толкова труден момент и рискуваха толкова много, за да се освободим от мафията! Заразяли са си бизнесите и отдават цялата си енергия за отбора, а ние не спираме да критукуваме и мрънкаме! Да се замислим първо как сме им помогнали и тогава да мрънкаме!

Абсолютно!!! Точно в този момент Локомотив има най-голяма нужда от нас!

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 29 сеп 2014 22:48

Виж сега за нямам права над теб да ти казвам кога, какво и как да пишеш, но погледнато отстрани намилаш едно и също и някои тук започнаха да се дразнят мисля с право.
С това да си кажеш мнението веднъж исках да ти кажа, че няма смисъл да се говори едно и също в този форум за проблеми, които се виждат от хората в ръководството ни.
Иначе пиши си, но не помагаш с нищо да се свали напрежението от тези хора и те да си работят нормално.
Според теб хората в Сдружението, които се нагърбиха Локомотив да е свободен от тото-мафията, как мислиш че се чувстват в момента...мислиш ли че им е лесно, да носят такава отговорност на плещите си?
Но, каквото могат го правят бъди сигурен в това.За треньора и аз съм на мнението, че трябваше да бъде освободен моментално, но виж, че нямаме човек с лиценз Про в момента...на чужд гръб и 100 тояги са малко.
Ще си тръгне и Неделчо, споко...въпросът е тоя, който ще го наследи да внесе така нужната промяна, а не от трън да налетим на глог.
Ако е така и аз мога да ги подредя само треньор на вратарите ще искам ха-ха :)
Изображение

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 29 сеп 2014 22:55

Ivan-LPFC написа:
mark1926 написа:
Пловдив е черно-бял!

Удобно ще е да изкажеш претенциите си, когато дойдеш на стадиона. Там се изказват претенции! Неделчо може да е всякакъв ама се е хванал с нас в най-трудния момент и не избяга от отговорност. А ти "големият локомотивец" при 3 поредни загуби каза, че спираш да ходиш на мачове /ако изобщо си идвал този сезон/.

Без обиди, аз Локомотивец няма да обидя за мнението му ,Ти обиждаш реален човек, нека се спазва добрия тон и хумора!

Аз рядко пропускам мач, но дойде моментът да си почина и се отдам на хобито си, учебници и книги.

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 29 сеп 2014 23:01

Ванко_Ултраса написа:Виж сега за нямам права над теб да ти казвам кога, какво и как да пишеш, но погледнато отстрани намилаш едно и също и някои тук започнаха да се дразнят мисля с право.
С това да си кажеш мнението веднъж исках да ти кажа, че няма смисъл да се говори едно и също в този форум за проблеми, които се виждат от хората в ръководството ни.
Иначе пиши си, но не помагаш с нищо да се свали напрежението от тези хора и те да си работят нормално.
Според теб хората в Сдружението, които се нагърбиха Локомотив да е свободен от тото-мафията, как мислиш че се чувстват в момента...мислиш ли че им е лесно, да носят такава отговорност на плещите си?
Но, каквото могат го правят бъди сигурен в това.За треньора и аз съм на мнението, че трябваше да бъде освободен моментално, но виж, че нямаме човек с лиценз Про в момента...на чужд гръб и 100 тояги са малко.
Ще си тръгне и Неделчо, споко...въпросът е тоя, който ще го наследи да внесе така нужната промяна, а не от трън да налетим на глог.
Ако е така и аз мога да ги подредя само треньор на вратарите ще искам ха-ха :)

ПРАВ СИ , както и аз съм прав за уволнен и назначен и провалил се :shock: :?

Потребителски аватар
Ivan-LPFC
Контакти:

Мнениеот Ivan-LPFC » 29 сеп 2014 23:09

mark1926 написа:
Ivan-LPFC написа:
mark1926 написа:Хм, разясни в коя поред загуба ще е удобно да изкажа претенциите си :?:

Без обиди, аз Локомотивец няма да обидя за мнението му ,Ти обиждаш реален човек, нека се спазва добрия тон и хумора!

Аз рядко пропускам мач, но дойде моментът да си почина и се отдам на хобито си, учебници и книги.

Къде точно в мнението си те обидих?!?

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 29 сеп 2014 23:22

Голям или малък ЛОКОМОТИВЕЦ го решава сърцето, моето(имам артикули с които да ми завидиш но не товае ИСТИНАТА,), а на колко мача ходя е лесно видимо, както се разбра анонимността не ми е присъща, дали съм обиден, нормално е , нека си говорим с аргументи.

Върни се в “Локо Пловдив”