Стойчо Младенов с достойно изказване за Лудогорец
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- Der Schmarotzer
- Контакти:
Re: Стойчо Младенов с достойно изказване за Лудогорец
Стойчо Младенов и думата "достойно" - истински пример за оксиморон.
Ние сме Левски, Левски (София)!!!
- Captain Stottlemeyer
Стойчо Младенов и достойно изказване е оксиморон от рода на "чист боклук"... 
П.П. Пак са ме изпреварили!...
Не ми се четеше цялата тема... 
П.П. Пак са ме изпреварили!...
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Кое е достойното, че си е казал пристрастията? Ами аз, след чобанските прояви на Лц на Герена, пък съм за Реал М, макар никога да не съм ги харесвал. Но поне не са слюнчили по сини играчи и не се изхвърлят като ЧНМП.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
-
il4o_iliew
- Контакти:
На Тройчо глупостите сме ги слушали. Не мисля, че на някого му пука какво мисли за Лудогорец и кой отбор подкрепял. Голяма работа. Да си гледа работата в ЦСКА и да не обсъжда неща, които не го касаят.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н.
sin4ec написа:[
Почти винаги.Ся разни пишман моралисти надигат за знамето с расизма, как можело. Ами може, аз не искам братя Цоневи да търкат пейката, а да играят измислени печки и кюнци! Вън негрите от Левски!
Ама правихте евала..да не кажа една по обидна дума с възвратно постъпателни движение в поза коленичил на Гара Дембеле !
Странни хора сте това от левски и ЦСКА ! Най-добрите им играчи черни пък те расисти.....и пак се запитайте защо не сте нормални клубове и ви се смеят...
А Левски могат да станат европейски шампиони с лекота...по декларации..Този феномен и вид творчество трябва да се изучава от специалисти - декларации от ултраси...
Иначе Младенов не ме интересува, ако иска и за Гибралтар да е !
snakebite написа:sin4ec написа:[
Почти винаги.Ся разни пишман моралисти надигат за знамето с расизма, как можело. Ами може, аз не искам братя Цоневи да търкат пейката, а да играят измислени печки и кюнци! Вън негрите от Левски!
Ама правихте евала..да не кажа една по обидна дума с възвратно постъпателни движение в поза коленичил на Гара Дембеле !
Странни хора сте това от левски и ЦСКА ! Най-добрите им играчи черни пък те расисти.....и пак се запитайте защо не сте нормални клубове и ви се смеят...
А Левски могат да станат европейски шампиони с лекота...по декларации..Този феномен и вид творчество трябва да се изучава от специалисти - декларации от ултраси...
Иначе Младенов не ме интересува, ако иска и за Гибралтар да е !
Кренвирш, ако имаше малко мозък, щеше да схванеш. Не разбрах къде е темата за мача Левски-Лц във вашия форум и кой я изтри. Малцина от вас поздравиха за победата, и ти не си сред тях! Бегай за горчица и улево, че ми засмърдя на чесън и чорапи от тебе!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
sin4ec написа:[
Кренвирш, ако имаше малко мозък, щеше да схванеш. Не разбрах къде е темата за мача Левски-Лц във вашия форум и кой я изтри. Малцина от вас поздравиха за победата, и ти не си сред тях! Бегай за горчица и улево, че ми засмърдя на чесън и чорапи от тебе!
Не си оригинален нещо, не мислиш ли....
даже не се обиждам на простотиите ти, защото са жалки
Иначе темата Левски - Лудогорец ми е безразлична, то този наш подфорум е пълна смрад, даже нямаме и модератор, какво да ме вълнуват темите там...
-
il4o_iliew
- Контакти:
Между другото този лаф за кренвирша от къде е станал толко вървежен? Всяка втора дума на левскари, ЦСКА-ри е за кренвирши
Момчета, ако сте гладни, хапнете качествено месо. Кренвиршите няма да ви заситят. Така как е тръгнало, ще излезе, че сме в месарски форум, а не в спортен.
По-спокойно малко.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н.
Хора вие наистина сте като папагали.След мача с Ливърпул Крум Савов направи интервю с Кирил Домусчиев и той ясно каза - Всеки може да бъде когото иска фен и да го поддържа.
Още каза , че няма защо да съдим тези които не поддържат Лудогорец.Не разбирам защо съдите Стойчо за неговите изказвания.Човека подкрепя в даден мач който си реши.
Така е със всеки от нас и никой не е длъжен да подкрепя Лудогорец защото е българин и точно това каза и Кирил Домусчиев.Хайде бъдете толерантни поне колкото този който дава пари за Лудогорец.
Стига с тези присъди за хората които не поддържат Лудогорец.
Още каза , че няма защо да съдим тези които не поддържат Лудогорец.Не разбирам защо съдите Стойчо за неговите изказвания.Човека подкрепя в даден мач който си реши.
Така е със всеки от нас и никой не е длъжен да подкрепя Лудогорец защото е българин и точно това каза и Кирил Домусчиев.Хайде бъдете толерантни поне колкото този който дава пари за Лудогорец.
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
iliyan написа:Хора вие наистина сте като папагали.След мача с Ливърпул Крум Савов направи интервю с Кирил Домусчиев и той ясно каза - Всеки може да бъде когото иска фен и да го поддържа.
Така е, но както виждаш Стойчо не е олигофрен, окей, нека си бъде от Ливърпул, аз поне не съм видял някой да го е обвинил, обаче след това няма проблем да подкрепя българите срещу останалите. А вие защо продължавате да имате, след като в крайна сметка феновете на Лудогорец са малко и не разбирам какво са ви направили, може да са цигани, бедни, стари, кво значение има? Вие не харесвате примерно Петрвичев, или Домуса, или там някой футболист, ама в крайна сметка ако разградчани направят така, че да имаме повече места за квалифициране в ЛЕ (от първенството), защо да не ги подкрепяме?
Върни се в “Футбол - България”