Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

s.th.1926

Re: Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив

Мнениеот s.th.1926 » 26 сеп 2014 18:07

555 написа:Локомотивци, стига с форумен героизъм. Идете на стадиона, там никакви ви няма. Останахте една шепа. Като гледам как се стопявате, скоро ще трябва да поканите тези "неутралните" да ви ходят на мачове. Заповядайте утре да видите нещо модерно, пък ако искате и в синьо се облечете. :)

Цър-цър... Форумните "герои" ги видяхме днес в анкетата... Само вие недейте да говорите за публика, щото ако не бяха добрите контакти на Бареков с ДПС, в частност Диди и Ирена, да онази Ирена, която наричате "добра стопанка" в две ваши декларции, досега да сте влезли в Червената книга за изчезналите видове... Да не припомняме, мачове с Литекс с 600 лепилара. Дойде Бея и веднага се впрегнаха аграрите от околните села. До кога ще са там? А базата с пробития покрив и с наводненото мазе, я знаем....
Тате, как се пише любов?

Пише се Л-О-К-О-М-О-Т-И-В, сине!

Потребителски аватар
Arto
Контакти:

Мнениеот Arto » 26 сеп 2014 18:51

555 написа:Локомотивци, стига с форумен героизъм. Идете на стадиона, там никакви ви няма. Останахте една шепа. Като гледам как се стопявате, скоро ще трябва да поканите тези "неутралните" да ви ходят на мачове. Заповядайте утре да видите нещо модерно, пък ако искате и в синьо се облечете. :)

Гледам, че добре боравиш с жълтите безсмислици. Това е присъщо само на една група хора. ;)

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 26 сеп 2014 20:07

usta6a е баннат за 7 дни за системно нарушаване на правилата на форума, за рекламиране на терористична организация и за обиждане на други членове на форума. Ако някой има претенции, моля да се обърне към мен на лично съобщение.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 26 сеп 2014 20:23

Вече съм в голямата треска на футболна България, ЛОКОМОТИВ играе просто, Пловдив отново ще гледа своя отбор(400 човека) и ще се надява коматево да се затвори, има истински стадиони- СПРАВЕДЛИВОСТ!!!

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 26 сеп 2014 20:29

Искам в облеклото в черно на ЛОКОМОТИВЦИ да влиза и черна маска за лице...

Потребителски аватар
drums
Контакти:

Мнениеот drums » 27 сеп 2014 15:10

я кажете сега преди мача как ще завърши мача да заложим и да спечелим някой лев нали тука всичките са познавачи на черно тото бял футбол или какво ли още не.

mark1926
Контакти:

Мнениеот mark1926 » 27 сеп 2014 15:55

drums написа:я кажете сега преди мача как ще завърши мача да заложим и да спечелим някой лев нали тука всичките са познавачи на черно тото бял футбол или какво ли още не.

Бабо мецо , ти явно си спала зимен сън посред лято- в Локомотив и тото??? Вече е труп футболен коко, изяж го ... ам ам :lol:

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Мнениеот puf-paf » 27 сеп 2014 16:03

Аз се надявам да стане чудо и да играем добре и като мъже ,пък ако бием ще сме щастливи.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 27 сеп 2014 17:16

Ванко_Ултраса написа:Жълтите сега не могат да стоплят ЩО ще сме облечени в черно :mrgreen:

То и аз не знам защо сте облечени в черно. Разясни поне на мен, майната им на жълтите :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
puf-paf
Контакти:

Мнениеот puf-paf » 27 сеп 2014 19:06

Тотално некадърство и най- важното нищо локомотивско не виждам в този отбор .От някалка мача нямаме една атака за хората .Ако съм треньор на такъв отбор ще отида да се застрелям.Ако не се изгони това недоразомение Матушев и няколкото селектирани от него ще си подаря картата на касата за билети следващия мач.
Щастливо роден съм, на тази земя
защото се боря, за кауза една
в черно и бяло, душата блести
за Локо от Пловдив ,отворих очи

Върни се в “Локо Пловдив”