Какво липсва на Лудогорец?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
blueboss
Мнения: 241
Регистриран на: 05 ное 2013 09:11
Контакти:

Re: Какво липсва на Лудогорец!

Мнениеот blueboss » 24 сеп 2014 23:08

volf написа:
Седем написа:
parazit написа:Не мислите ли,че е малко иронично да говорим за публика при положение,че националния стадион ще е пълен с участието на Лудогорец в 3 мача,а Левски и ЦСКА не са го пълнили до краен предел от 10 години?

Историята Лудогорец си я има вече 3 титли,2 купи и 2 суперкупи 1/8 финал в Лига Европа и влизане в групите на Шампионската Лига.

Я пак за националния стадион? Ще ти припомня само една дата - 23.05.2014 г. Един отбор в трагично състояние от всякакво естество - финансово, организационно, спортно и каквото още се сетиш напълни националния стадион и то не на мач срещу многомилионната селекция на Реал Мадрид в Шампионската, междуконтиненталната или космическата лига, а на един приятелски мач. Защото историята и величието на един отбор не се измерват с купи или титли, а с любовта на феновете. А истинската любов на на истинските фенове не можеш да си купиш дори за всички кренвирши на света!

Всъщност истината е че не напълнихте стадиона въпреки значимия повод, които се явява веднъж на 100 години! :oops:


Да - само част от агитката отиде в сектор "Гей" за да направи шоуто с фойерверките. Иначе в другите сектори нямаше къде игла да хвърлиш :)
Нали не се сърдиш, че остана празен?

Потребителски аватар
botev1921
Мнения: 588
Регистриран на: 05 авг 2010 23:42
Контакти:

Re: Какво липсва на Лудогорец!

Мнениеот botev1921 » 24 сеп 2014 23:09

Интересно колко сериозен комплекс е Луноходец на всички в България. Яд ви е, разбирам! Левски и Цска скоро няма да видят титла и скоро в ШЛ няма да играят, но поне имайте малко достойнство и не приказвайте глупости. Каква публика имат Левски и ЦСКА? На мачовете им със Славия и Берое има по 3000 човека - това ли е фенска "маса", отбора на народа и т.н.? Левски и ЦСКА имат по-малко истински фенове от Ботев Пд, а всичко останало са конформисти от комунистическо време! Вечната стратегия "Разделяй и владей". Помня преди 20 години като ме питат от кой отбор си и аз не кажа ни един от двата "гранда" и следва въпрос - да де, ама от Левски или ЦСКА. Има наслоено мнение, че трябва да си или от Левски или от ЦСКА и не може да си безразличен към тях. Ами като имат милиони фенове защо един мач нямат пред пълен стадион? Тези фенове милиони защо не ходят на мач на талази или и те са фенове само за един-два мача - вечното "дерби". Цинично е да говорите как Луноходец ще пълнят стадиона само с Реал М като знаете, че вие пълните стадиона само за да си избивате комплексите срещу вечния враг! Гледайте си средната посещаемост и после приказвайте, защото миналия сезон Лудогорец имаше повече средна посещаемост от Левски, което забива в земята всякакви глупости за отбори с публика и традиция. Хората в тази дупка Разград си обичат отбора и му се радват, а това че няма да е така ако не върви важи със същата сила и за Левски и ЦСКА - иначе защо от 10 години им пада средната посещаемост?

Потребителски аватар
Emmanuel
Мнения: 172
Регистриран на: 03 юли 2014 22:29
Контакти:

Re: Какво липсва на Лудогорец!

Мнениеот Emmanuel » 24 сеп 2014 23:09

KAT90 написа:Пускам този въпрос/мнение....
Помня пролетта на тази година когато бях на РД и гледах първия мач с/у Валенсия на айфон и виках за тях! :lol:
Е сега пък за първи път в живота си ще подкрепям Левски в А група! :lol:

Иначе съм напълно съгласен с мнението ти! Ако визираш коментара на Влади... просто нямаме право на такова отношение. Особено когато си с класи над останалите, не го казвам за да дразня някого, дори на мен не ми харесва статуквото, защото като липсва конкуренция не е добре. Когато с такава лекота биеш един от съперниците за титлата Литекс, някак се губи кефа на играта. Затова ме е яд, че Ботев се разпадна, затова се и радвам на Берое и стискам палци софийските колоси да се оправят, за да има конкуренция. Все пак знаем, че именно конкуренцията ражда качеството. Та особено когато си на върха, то уважението към противниците трябва да е на най-високо ниво. Първо защото така показваш истинска класа, достойнство и чест, и второ защото днес си на върха, а утре не се знае къде ще си(справка Ботев - отново го казвам със съжаление, не за да дразня бултрасите). Не знаем какво има да ни предложи утрешния ден, затова когато днес сме на върха трябва да уважаваме другите, за да ни уважават и те нас. И нека не забравяме, че... гордостта предшества падението! А падението от толкова високо, може да бъде наистина болезнено. Затова се надявам тези възгордявания от влизането в лигата на необикновените да са просто епизодични. Съгласен съм, че след като си играл на Анфийлд е лесно да пренебрегнеш Ботев Враца, но те заслужават същия респект, който и Ливърпул например. Затова съм напълно съгласен с теб и вярвам, че Домусчиев бързо ще ги свали на земята. Той може да има много кусури, но си е човек на честта и достойнството.

Потребителски аватар
BadBoy
Мнения: 6133
Регистриран на: 10 авг 2011 21:27

Re: Какво липсва на Лудогорец!

Мнениеот BadBoy » 24 сеп 2014 23:09

blueboss написа:
BadBoy написа:
blueboss написа:
BadBoy написа:Това с кренвирша се изтърка и вече не е оригинално, а повтарянето му е факт, че няма с какво друго да обориш опонента в момента. Той да те лупа като бръшнян чувал на зеления терен пък ти му се смей колкото искаш, че някой си ял кренвирш на трибуната.


Спомням си, че на Герена зелените човечета реваха, а на следващата седмица викаха Славия.... Това достатъчен аргумент ли е за теб да осъзнаеш къде е разликата в поведението на играчите им и ръководството? Впрочем не са много клубовете побеждавали ги в БГ, но този уикенд играят срещу единия от тях, а на стадиона ще е пълно с истински фенове, а не платени клакьорки като тебе.

Айде със здраве!

Много бързо свърши аргументите, хайде разберете се в този форум на кой ще ме изкарвате фен, щото на кой ли отбор не бях :lol:


Защо пък реши, че си ми интересен да се занимавам с тъпото ти заяждане?
Отдавна такива като тебе съм ги пуснал да си пасат.....

Михайлов, Боби, преди години сподели, че левскарите страдали от "Синдром на късата памет", при което тогава не бях съгласен с него, но в последно време все по-често се убеждавам, че е бил прав.
Когато пуснеш някой да пасе просто не му обръщаш и внимание и не му отговаряш на мненията, но може да се върнеш страница две назад да си опресниш паметта.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
blueboss
Мнения: 241
Регистриран на: 05 ное 2013 09:11
Контакти:

Re: Какво липсва на Лудогорец!

Мнениеот blueboss » 24 сеп 2014 23:10

parazit написа:Резултати в google search

Ludogorets Около 4 900 000 резултата (0,49 секунди)
Levski Около 962 000 резултата (0,35 секунди)
Botev Около 891 000 резултата (0,46 секунди)
Litex Около 725 000 резултата (0,47 секунди)
CSKA Sofia Около 417 000 резултата (0,48 секунди)


ЛЕВСКИ София - Около 8 240 000 резултата (0,52 секунди)

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Мнения: 8893
Регистриран на: 20 окт 2011 18:08
Контакти:

Re: Какво липсва на Лудогорец!

Мнениеот bilyaletdinov » 24 сеп 2014 23:10

Уважение! Нещото, което загубиха още в първия си сезон.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
BadBoy
Мнения: 6133
Регистриран на: 10 авг 2011 21:27

Re: Какво липсва на Лудогорец!

Мнениеот BadBoy » 24 сеп 2014 23:11

Emmanuel написа:Относно публиката и историята ще ви кажа няколко неща:
Лудогорец вече има изградени твърди фен структури в Разград, Варна(клуба расте с всеки мач), София, Русе, Попово, Сандански, Бургас(макар и фенклуба да не е официален) и дори Лондон! Интереса на хората към отбора в цяла северозападна България расте неимоверно и след едно, две десетилетия ще има фен структури и поддръжници навсякъде из България, а и извън нея! Пътя по-който Лудогорец е тръгнал ще му донесе достатъчно публика и стадиона, който сега се строи ще бъде неколкократно разширяван. Варна е достатъчно близо за голям град, който да е зад гърба на отбора, а тук футбол уви няма! Няма и в Бургас, Русе и всички малки и големи градове в региона, така че Лудогорец бавно и необратимо се превръща в отбора на северозапада! Бъдете сигурни в това. Що се касае до историята: "ЖИВОТА НЕ СЕ БРОИ С БРОЯ ВДИШВАНИЯ, А С МОМЕНТИТЕ КОИТО СА ТИ СПИРАЛИ ДЪХА" Миговете в които отбора ме е оставял без дъх за последните няколко години надминават тези които феновете на грандовете изживяват за десетилетия, а на останалите отбори уви няма да изживеят никога! И какво като Славия е на сто години, нима техните фенове са преживели някога историческите мигове на Лудогорец? Не са, а силно им го пожелавам. Пожелавам на всеки фен да преживее НЕГОВИЯ отбор да направи мач като реванша ни със Стяуа! Като този с Лацио или и двата на ЮНА(беше страшно да си там повярвайте ми, страшно но уникално). Пожелавам на всеки фен да пее хилма на България след победи на ЮНА, стадио Олимпико, стадион Черноморец Одеса и т.н. Чувството е уникално и се нарича ТВОРЕНЕ НА ИСТОРИЯ! Победата над Пирин Гоце Делчев(респект за отбора им) не е история, тя не спира дъха. Така, че броейки историята ни с миговете които никога няма да забравим, а не с годините хронологическо време то ние изпреварваме с историята си мнооооооого отбори в България и света. А ако искате да гледаме хронологическото време само, то Лудогорец е създаден през 1945г., а ЦСКА 1948г. та питам, кой е отбора с по-дълга история! Така мерейки феновете ни, ще погледна в бъдещето и ще ви кажа... ИМАМЕ МНОГО! Мерейки историята си ще ви кажа... имаме много, много мигове спиращи дъха през своята история. И в заключение... нека спрем да си мерим отборите и да започнем да им се наслаждаваме искрено и от сърце. Желая на всеки от вас(искрено) да преживее това което аз преживях през последните години. А най-доброто.... за Лудогорец най-доброто предстои!

Моля те събуди се и стига си сънувал.
Коментирай настоящето и близко бъдеще, а не след 10 години.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
blueboss
Мнения: 241
Регистриран на: 05 ное 2013 09:11
Контакти:

Re: Какво липсва на Лудогорец!

Мнениеот blueboss » 24 сеп 2014 23:12

Emmanuel написа:Относно публиката и историята ще ви кажа няколко неща:
Лудогорец вече има изградени твърди фен структури в Разград, Варна(клуба расте с всеки мач), София, Русе, Попово, Сандански, Бургас(макар и фенклуба да не е официален) и дори Лондон! Интереса на хората към отбора в цяла северозападна България расте неимоверно и след едно, две десетилетия ще има фен структури и поддръжници навсякъде из България, а и извън нея! Пътя по-който Лудогорец е тръгнал ще му донесе достатъчно публика и стадиона, който сега се строи ще бъде неколкократно разширяван. Варна е достатъчно близо за голям град, който да е зад гърба на отбора, а тук футбол уви няма! Няма и в Бургас, Русе и всички малки и големи градове в региона, така че Лудогорец бавно и необратимо се превръща в отбора на северозапада! Бъдете сигурни в това. Що се касае до историята: "ЖИВОТА НЕ СЕ БРОИ С БРОЯ ВДИШВАНИЯ, А С МОМЕНТИТЕ КОИТО СА ТИ СПИРАЛИ ДЪХА" Миговете в които отбора ме е оставял без дъх за последните няколко години надминават тези които феновете на грандовете изживяват за десетилетия, а на останалите отбори уви няма да изживеят никога! И какво като Славия е на сто години, нима техните фенове са преживели някога историческите мигове на Лудогорец? Не са, а силно им го пожелавам. Пожелавам на всеки фен да преживее НЕГОВИЯ отбор да направи мач като реванша ни със Стяуа! Като този с Лацио или и двата на ЮНА(беше страшно да си там повярвайте ми, страшно но уникално). Пожелавам на всеки фен да пее хилма на България след победи на ЮНА, стадио Олимпико, стадион Черноморец Одеса и т.н. Чувството е уникално и се нарича ТВОРЕНЕ НА ИСТОРИЯ! Победата над Пирин Гоце Делчев(респект за отбора им) не е история, тя не спира дъха. Така, че броейки историята ни с миговете които никога няма да забравим, а не с годините хронологическо време то ние изпреварваме с историята си мнооооооого отбори в България и света. А ако искате да гледаме хронологическото време само, то Лудогорец е създаден през 1945г., а ЦСКА 1948г. та питам, кой е отбора с по-дълга история! Така мерейки феновете ни, ще погледна в бъдещето и ще ви кажа... ИМАМЕ МНОГО! Мерейки историята си ще ви кажа... имаме много, много мигове спиращи дъха през своята история. И в заключение... нека спрем да си мерим отборите и да започнем да им се наслаждаваме искрено и от сърце. Желая на всеки от вас(искрено) да преживее това което аз преживях през последните години. А най-доброто.... за Лудогорец най-доброто предстои!


Браво - изкара надницата. Имате феновев тези градове, защото в Разград останаха бабите и дядовците.... Опитайте и на Луната да направите фен-клуб, ама гледайте да не ви надушат македонците, че ше падне кьотек :)

Потребителски аватар
danimann
Мнения: 374
Регистриран на: 22 авг 2010 18:23
Skype: daniel.genev
Контакти:

Re: Какво липсва на Лудогорец!

Мнениеот danimann » 24 сеп 2014 23:13

хахаха колко завист има в този форум! Лудогорец си имат всичко! Казвате,че нямали фенове?!-Ще напълнят националния 5 пъти в рамките на п0-малко от година!Казвате,че тези фенове не са техни?Е как ще не са ,нали парите от билетите отиват в тяхната каса,а не в тази на Реал или Пул,т.е. не можете да докажете,че това не са техни фенове! Като изключим и този ФАКТ,Лудогорец имат по-голяма средна посещаемост от ЦСКА или Левски! ФАКТ! Може би единствено Ботев и може би Берое имат повече от тях?Къде са 'големите' фенове на другите отбори тогава?ммм,може би пред компютрите (нали все пак трябва да се 'хейва').
Нямали история?Че какво значи история?Значи успехи! След 2 години,Лудогорец може да се превърне в четвъртия по титли отбор в България!Само при тази мисъл всички хейтърчета трябва да се самоубиете :lol: ! Били еднодневка...може би колкото и Литекс бяха преди 20 години :? :o А и отбор,със стадион,със страхотна база,не може да бъде еднодневка..Дори и Домусчиеви да се махнат някой ден,веднага ще се намери друг благодетел,който да поеме отбора,защото е видно че там го няма този натиск от феновете (и впрочем точно това е причината 'грандовете' ни да са на това дередже-''феновете'') и с правилна политика,може дори да се печели от този т.нар.проект.Фен съм на ЦСКА от много време и ще продължа да бъда такъв до края на живота си.Но съм реалист,а не хейтър,като вас!!!Сега лека нощ и не забравяйте преди лягане да кажете на родителите ви колко ги мразите...ей така,просто защото това е смисъла на житова ви :!:
ЕДНА БОРБА ЕДНА ЛЮБОВ ЕДИН ОТБОР -ЦСКА

Потребителски аватар
BadBoy
Мнения: 6133
Регистриран на: 10 авг 2011 21:27

Re: Какво липсва на Лудогорец!

Мнениеот BadBoy » 24 сеп 2014 23:14

GOLEADOR написа:
parazit написа:Резултати в google search

Ludogorets Около 4 900 000 резултата (0,49 секунди)
Levski Около 962 000 резултата (0,35 секунди)
Botev Около 891 000 резултата (0,46 секунди)
Litex Около 725 000 резултата (0,47 секунди)
CSKA Sofia Около 417 000 резултата (0,48 секунди)


ЦСКА СОФИЯ
Около 6 920 000 резултата (0,40 секунди)

Колегата показа нещо доста интересно с тази статистика.
Кои търсят на латиница в Google и кои на кирилица?
От посочените резултати излиза, че в световен мащаб думата "Ludogorets" е търсена близо 5 милиона пъти, какво са търсили с тази дума не зная, вероятно хората са се интересували от географската област Лудогорие/Лудогорец
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]


Върни се в “Лудогорец”



Кой е на линия

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта