Man Utd v Tottenham Carling Cup Quarter-Final

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Re: Man Utd v Tottenham Carling Cup Quarter-Final

Мнениеот unist_gp » 01 дек 2009 23:03

Lord of memory написа:Така е, а ние сме с две промени Де Лает и Берб от мача с резаците, а Тотнъм имат 2-3 промени в дефанзивен план.
Иначе, единственото дето усещам е че опитваш да опровергаеш всичко което не ти харесва със субективни фактори.
Рефера е Марк Наклатения, известен скаузър заради който преди няколко години беше наказан за последно Господ и преди година-две беше изхвърлен във втората дивизия, заради съдийството си в полза на Пуул в дербито с Евертън (5-6 отменени гола и 7-8 дузпи).
Иначе мача потвърждава факта дето се знаеше отсякъде, че оная загуба беше чиста случайност и стечение на обстоятелствата.

е ти много ги знаеш, аз го бях играл 2-1 за спърс. сега ако стане 2-3 мн. ще се ядосам

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 01 дек 2009 23:07

Още една грешка, мачове от ШЛ и всякакви видове купи не се залагат.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 02 дек 2009 01:09

Резервите на Юнайтед биха титулярите на Спърс. :o

R3D_aNd_M37h
Контакти:

Мнениеот R3D_aNd_M37h » 02 дек 2009 02:23

Прекалено сме добри за тях. ;)

yarkost
Контакти:

Мнениеот yarkost » 02 дек 2009 09:26

Lord of memory написа:Още една грешка, мачове от ШЛ и всякакви видове купи не се залагат.

Хахаха съгласих се с тебе отвсякъде. Портсмут ме изненадаха и пуснаха резервите и закономерно паднаха. Юнайтед също пуснаха резервите + Бербатов и също изненадаха като пък вкараха 2 гола от 0 положения. Тотнъм тотално разочароваха – явно този отбор няма манталитет за големи постижения и няма да удържи и мястото си в ТОП4 за сметка на Ливърпул.

Xanko
Контакти:

Мнениеот Xanko » 02 дек 2009 16:52

А дали Бербатов вече не принадлежи към резервите хайде стига той беше здрав не игра с Челси, игра цял мач с Малта и не игра за МЮ след това уж пак бил контузен според нашите медии и хоп след два дни се появява здрав за Карлинг къп, а знаем кого пуска САФ в тези мачове има нещо ще гледаме на татък и ще видим, но аз почвам да си мисля, че го гласят като разменна монета за двамата Давидовци от Валенсия такова предчуствие имам като слядя работата на САФ от 15-16 години на сам.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 03 дек 2009 17:14

Изненадоха ме МЮ с тази победа,аз очаквах Х,но този път младите и резервите играха доста добре.Кога ще се тегли жребия за следващия кръг :?

Потребителски аватар
Lord of memory
Контакти:

Мнениеот Lord of memory » 03 дек 2009 18:57

_RoKi_ написа:Изненадоха ме МЮ с тази победа,аз очаквах Х,но този път младите и резервите играха доста добре.Кога ще се тегли жребия за следващия кръг :?

Няма жребий, по схемата е от предишния жребий е, играем със Шити на техния стадион първо и след тва на нашия, другия мач е Блякбърн - Вила.
Кинг Конг и другите от Джурасик Парк отпаднаха, ебати кефа.
GGMU
http://www.youtube.com/watch?v=cyIyHmG77mU
[Milan-fen] Аз само се чуда дали Манчестер направиха разлика между нас и отбори като Уигън и Бърнли.Те отнасят по толкова на този стадион.

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 04 дек 2009 13:51

Lord of memory написа:
_RoKi_ написа:Изненадоха ме МЮ с тази победа,аз очаквах Х,но този път младите и резервите играха доста добре.Кога ще се тегли жребия за следващия кръг :?

Няма жребий, по схемата е от предишния жребий е, играем със Шити на техния стадион първо и след тва на нашия, другия мач е Блякбърн - Вила.
Кинг Конг и другите от Джурасик Парк отпаднаха, ебати кефа.
Ясно :) Мерси за инфото :geek:

Върни се в “Манчестър Ю”