ВЛ | 5-ти кръг | Лестър Сити - Манчестър Юнайтед
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
love_hurtz
- Контакти:
Re: Лестър Сити - Манчестър Юнайтед
Много съм щастлив от развоя, супер глупав ми е този отбор, навремето го гледах само заради Бербатов, но онзи деди му похаби топ годините, за сметка на дървото Руни,Ернандес,Уелбек, Оуен. Трима английски дървари, то целия отбор винаги им е бил от дървари. Купуват ми Парк, за да продават фанелки в Азия и някакви други индианци. На дедото му се признава правеше ги шампион къде с лоби, къде с натиск върху съдиите, къде с индивидуални изяви ама до там, В ШЛ тоталния късмет и 2та пъти. Пожелавам им сега да станат като Нотингам ще съм много доволен.
Добре че Лестър подходиха аристократично и се смилиха 
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
- drogba_best
- Контакти:
CECO_1981 написа:Съдиите направиха разликата,но какво да се прави гледаме напред и това е.
Да, да естествено съдията ви вкара 5 гола :Д
RedeviL написа:А добро утро! На мен това ми беше ясно още в самото начало на критиките към постройката на ЛВГ..
Rofles написа:Мача щеше да завърши 1:4 ако не беше смешната дузпа на оня съдийски $№$№$№%№$№
И двамата сте прави. Бих добавил голямо подценяване от щаба и отбора след 1:3
Не мога да разбера защо изобщо трябва да се обиждат другите отбори, футболисти и фенове.
Едно е да се коментира играта на конкретен отбор в конкретен мач, друго е просто да се плюе.
Ама малките душици са така...
За мача няма какво толкова да се коментира.
Защитата ни е слаба и несигурна. Но за сега ще е така. Поне до края на сезона ще трябва да се примирим,
че ще гледаме купища ситуации, които ще ни късат нервите. След напускането на САФ е ясно и, че психиката
на отбора рухва много лесно. И точно моменти като безобразното съдийство на Клатенбърг влияят много на
психиката. Видя се, че само Руни запази хъса си, който е така типичен за Юнайтед когато отбора пада.
Работа има много и докато се свърши тази работа, ще има много такива мачове. Аз лично съм с много смесени чувства
след този мач. Ако Юнайтед бяха победили щеше да им подейства като катализатор за следващите мачове и щяхме да
виждаме все по-добра игра. Сега ще е интересно да видим как ЛВГ ще вдигне духа на отбора и ще ги накара да играят с хъс.
Едно е да се коментира играта на конкретен отбор в конкретен мач, друго е просто да се плюе.
Ама малките душици са така...
За мача няма какво толкова да се коментира.
Защитата ни е слаба и несигурна. Но за сега ще е така. Поне до края на сезона ще трябва да се примирим,
че ще гледаме купища ситуации, които ще ни късат нервите. След напускането на САФ е ясно и, че психиката
на отбора рухва много лесно. И точно моменти като безобразното съдийство на Клатенбърг влияят много на
психиката. Видя се, че само Руни запази хъса си, който е така типичен за Юнайтед когато отбора пада.
Работа има много и докато се свърши тази работа, ще има много такива мачове. Аз лично съм с много смесени чувства
след този мач. Ако Юнайтед бяха победили щеше да им подейства като катализатор за следващите мачове и щяхме да
виждаме все по-добра игра. Сега ще е интересно да видим как ЛВГ ще вдигне духа на отбора и ще ги накара да играят с хъс.
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
- diablorojo
- Контакти:
Зимата задължително един централен защитник-световна класа на всяка цена.
[center]
[/center]
[/center]- diablorojo
- Контакти:
[/size]
Защитата ни е като краката на Фики, никаква я няма.
Защитата ни е като краката на Фики, никаква я няма.
Последна промяна от diablorojo на 21 сеп 2014 17:45, променено общо 1 път.
[center]
[/center]
[/center]Re: Лестър Сити - Манчестър Юнайтед
MuFc1878 написа:RedeviL написа:А добро утро! На мен това ми беше ясно още в самото начало на критиките към постройката на ЛВГ..Rofles написа:Мача щеше да завърши 1:4 ако не беше смешната дузпа на оня съдийски $№$№$№%№$№
И двамата сте прави. Бих добавил голямо подценяване от щаба и отбора след 1:3
Така е, Ван Гаал определено не беше подготвен за подобен развой на срещата и самите му смени го доказват. Все ми се искаше адаптацията му към ВЛ да мине по-глатко и плавно, но явно и той ще трябва да изтърпи прословутата й непредсказуемост и динамика в пълна степен.
Последна промяна от RedeviL на 21 сеп 2014 17:47, променено общо 1 път.
Недоклатенбърг ако го подбарам, ще му сплескам червата, боклу скапан долен, а големият Ван Перси пак нищо не направи цял мач, късметлииски гол, цял мач е в засада, само се влачи и се мръщи, защитата нямаше да капитулира толкова, ако тоя педерастки съдия не беше се насрал като за световно, майка му дееба, скапана. ТОЯ СЕЗОН НИ СЪСИПАХА ТИЯ СЪДИИ, РЕШИХА ДА СЕ ГАВРЯТ С НАС, НАЛИ ФЪРГИ ВЕЧЕ ГО НЯМА НИКЪДЕ И МОГАТ ДА СИ ПРАВЯТ КВОТО СИ ИСКАТ, БОКЛУЦИ, ДУЗПИ, ЧЕРВЕНИ, А ЗА НАС ХУЯ, МАМА ВИ ДЕЕБА БОКЛУЦИ!!!!!!!!!!

Потресаващо...Това вече премина всякакви граници!
Нарисуван втори жълт картон за Де Лает за нарушението срещу Ди Мария,а ситуациите при двете дузпи...без коментар.
Тъпата българска треньорска фраза:"Съдията ограби труда на момчетата" ...в пълния си блясък!
Какво е трябвало да направи Вангелис едно на ръка-обаче въпреки отбелязаните три гола,още в началото си личеше,че тази ултраофанзивност не е най-точният подход срещу отбор като Лестър.
А Де Хея за пореден път не успя да спаси дузпа,отделно вече че изравнителния гол си беше абсолютно спасяем(в неговия ъгъл),а вече при 4-я гол...вместо да излезе да скъси дистанцията,той се дърпа назад...ей така хубавичко да предразположи нападателя...кой ъгъл да си избере за изстрел.
Така е! Като ти е неадекватен вратаря,нищо хубаво не ни чака като стабилност и увереност.
Нарисуван втори жълт картон за Де Лает за нарушението срещу Ди Мария,а ситуациите при двете дузпи...без коментар.
Тъпата българска треньорска фраза:"Съдията ограби труда на момчетата" ...в пълния си блясък!
Какво е трябвало да направи Вангелис едно на ръка-обаче въпреки отбелязаните три гола,още в началото си личеше,че тази ултраофанзивност не е най-точният подход срещу отбор като Лестър.
А Де Хея за пореден път не успя да спаси дузпа,отделно вече че изравнителния гол си беше абсолютно спасяем(в неговия ъгъл),а вече при 4-я гол...вместо да излезе да скъси дистанцията,той се дърпа назад...ей така хубавичко да предразположи нападателя...кой ъгъл да си избере за изстрел.
Така е! Като ти е неадекватен вратаря,нищо хубаво не ни чака като стабилност и увереност.