Има ли свободен пазар в САЩ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Има ли свободен пазар в САЩ?

Мнениеот CTAHKO » 19 сеп 2014 15:10

diplomat написа:
CTAHKO написа:Стига си лизал капиталистически задници бе, родоотстъпник. Не ти ли омръзна :?: Ясен си на всички. Заради теб вече не остана нищо за лъскане. Остави малко и за другите национални предатели ;)

Ти па си много убав. :lol:

Момче, нека се отнасяне сериозно и с нужното уважение към наболелите за обществото теми и не подменяме дневният ред 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 19 сеп 2014 15:15

CTAHKO написа:
diplomat написа:
CTAHKO написа:Стига си лизал капиталистически задници бе, родоотстъпник. Не ти ли омръзна :?: Ясен си на всички. Заради теб вече не остана нищо за лъскане. Остави малко и за другите национални предатели ;)

Момче, нека се отнасяне сериозно и с нужното уважение към наболелите за обществото теми и не подменяме дневният ред 8-)

Всички е точно, нито съм приел нещо лично, нито съм искал да обидя някой лично, не харесвам държавната политиката на САЩ като цяло, но постоянното натякване, че Русия е мега-индустрията на света е просто дразнещо и невярно, поне за мен. Да, монополистите са паразити, за това САЩ сега си сърбат попарата от доста време, ако не си забелязал. 8-)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 19 сеп 2014 15:22

diplomat написа:
CTAHKO написа:
diplomat написа:

Всички е точно, нито съм приел нещо лично, нито съм искал да обидя някой лично, не харесвам държавната политиката на САЩ като цяло, но постоянното натякване, че Русия е мега-индустрията на света е просто дразнещо и невярно, поне за мен. Да, монополистите са паразити, за това САЩ сега си сърбат попарата от доста време, ако не си забелязал. 8-)

Забелязал съм, ама лошото е, че не са само те, а всички ние им сърбаме попарата :)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 сеп 2014 15:34

Опаа, дипломата :lol: :lol: Тука ми излиташ с някакви аргументи за бройка население :roll: Ами, те американците са 300 милиона, бе, а Русия е по-малко от половината ( 140-тина милиона ) ... Аз не съм поддръжник на тезата, че Русия има някаква мега-икономика, но истината е, че Русия има огромно богатство чисто природно, по-голямо от която и да било друга държава по света :!: Не ми харесва "мазния" алианс на САЩ и ЕС, в който ние сме от грешната страна на к*ра :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 19 сеп 2014 15:37

boabbb написа:Опаа, дипломата :lol: :lol: Тука ми излиташ с някакви аргументи за бройка население :roll: Ами, те американците са 300 милиона, бе, а Русия е по-малко от половината ( 140-тина милиона ) ... Аз не съм поддръжник на тезата, че Русия има някаква мега-икономика, но истината е, че Русия има огромно богатство чисто природно, по-голямо от която и да било друга държава по света :!: Не ми харесва "мазния" алианс на САЩ и ЕС, в който ние сме от грешната страна на к*ра :!:

А между "славяни", жълтури и мангусти от Южна Америка ти харесва?? :shock: А къде са 2 млрд., къде са няколко стотин милиона, да не говорим, че в Африка също има много заложби на природни богатства.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 сеп 2014 15:39

boabbb написа:Опаа, дипломата :lol: :lol: Тука ми излиташ с някакви аргументи за бройка население :roll: Ами, те американците са 300 милиона, бе, а Русия е по-малко от половината ( 140-тина милиона ) ... Аз не съм поддръжник на тезата, че Русия има някаква мега-икономика, но истината е, че Русия има огромно богатство чисто природно, по-голямо от която и да било друга държава по света :!: Не ми харесва "мазния" алианс на САЩ и ЕС, в който ние сме от грешната страна на к*ра :!:

Огромни природни богатства, огромна територия, огромно население (в Топ 10 на света са), пък няма някаква мега икономика. Изводът е: Кофти управление и развитие. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 сеп 2014 15:42

diplomat написа:

А между "славяни", жълтури и мангусти от Южна Америка ти харесва?? :shock: А къде са 2 млрд., къде са няколко стотин милиона, да не говорим, че в Африка също има много заложби на природни богатства.

Африка не е една държава :!: Там силни са Нигерия ( петрол ), ЮАР ( диаманти ) и горе по севера има туризъм ... Поне 50 % от населението на Африка често гладува :!: От друга страна, не съм чул или видял жълтурите и мангустите да заплашват някого или да бомбардират на другия край на света :!:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 сеп 2014 15:44

Tommi написа:

Огромни природни богатства, огромна територия, огромно население (в Топ 10 на света са), пък няма някаква мега икономика. Изводът е: Кофти управление и развитие. ;)

В сравнение с Европа, икономиката й е мега. Кофти управлението на Горби и Елцин почти ебаха мамата на държавата :!: Колкото и да не искате да признаете, при Путин Русия търпи развитие и не е разградения двор от 90-те години :!:

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 19 сеп 2014 15:46

boabbb написа:
diplomat написа:

Африка не е една държава :!: Там силни са Нигерия ( петрол ), ЮАР ( диаманти ) и горе по севера има туризъм ... Поне 50 % от населението на Африка често гладува :!: От друга страна, не съм чул или видял жълтурите и мангустите да заплашват някого или да бомбардират на другия край на света :!:

Специално мангустите съм ги виждал как режат глави и тъпчат хора по земята. И да, знам че Африка не е държава, но мисля, че знаеш кои колониалисти са силни там, е не са руснаците. А дръпнатите като превземат половината свят, ще разбереш за кво иде реч, ама ще е твърде късно!
Последна промяна от diplomat на 19 сеп 2014 15:48, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 19 сеп 2014 15:47

Развитие, благодарение на ресурси и военно положение, нищо по-различно от това, което САЩ правят.

Върни се в “Свободна зона”