Ще съществува ли утре любимият ми отбор?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tony1977
Контакти:

Re: Ще съществува ли утре любимият ми отбор?

Мнениеот tony1977 » 30 ное 2009 23:59

МЕЦИ написа:
tony1977 написа:Е как кое?!На това същото на което и Нефтохимик е славен отбор :lol:

Нещо не разбрах! :) На кое черноморие е славен отбор нафтата? - На северното или южното ....или на източното ? :)

По-просто казано,щом не разбираш-колкото има източно черноморие, толкова и Нефтохимик е славен отбор.Какво му е славното?Порточанов го създаде и почти той го закри.Или май Боби Михайлов?;)[/quote]

:) :) :) :) :) :)
Любовта на хората прави един отбор ГОЛЯМ!

stan1m1rsk1
Контакти:

Мнениеот stan1m1rsk1 » 01 дек 2009 01:15

дори и да ги изтрият от футболната карта на България, не могат да ги изтрият от нашите сърца. За съжаление истински българи сред бизнесмените не останаха - щом такива отрепки като Христолов и Банев могат да си позволят да купуват клубове със славно минало и многобройни истински фенове и след това просто ей така да ги зарежат...Точно такъв тип хора не стигат далече. Един ден , като изчезнат от тоя свят, никой няма да си спомня за тях, а за нашите клубове ще се говори поколения напред.

Потребителски аватар
Boksior4eto
Контакти:

Мнениеот Boksior4eto » 01 дек 2009 10:15

предложението ми е : според мен трябва да се обединят агитките на тези отбори! Истинските фенове на Ботев,Локомотив,Берое,Спарта Варна! Трябва да направим едно шествие и да тръгнем към София,да искаме обяснение от Боби МихайлоФ! Иначе няма как да се оправим! Стига сме търпяли! Аз съм Локомотивец,но ми става жал да гледам как отбори като Ботев,Берое и Спартак Варна (както и Локото) да затъват в мизерия! Отбори с велики и отдадени фенове! Всички видяхме какво направиха старозагорци на Литекс ! Трябва да се направи това шествие,защото иначе не виждам как ще се отървем от такива като МитЮ Сиелскиъ и Банйеф!

Последици : идеята ми е прекалено рискована,защото може да се получат неприятни саморазправи между фенове. Всички знаем за враждата между Ботев и Берое,а да не говорим колко се "обичат" канари и локомотивци ;). ако можем да направим така,че да не се стига до саморазправи,може би ще постигнем нещо значимо ;).
Ако някога се влюбиш в УЛТРАС .. Бъди щастлива .. Защото той най добре знае какво е вярност и любов .. ! 1926 ♥

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 01 дек 2009 12:18

Форумни революционери от всички форуми, съединявайте се !

:lol: :lol: :lol:

Гледам, че сте се превъзбудили, спокойно и кротко.
За момченцата издигащи плакати :
Как си позволихте да сложите святата година до разни други цифри?
И какво свързва Ботев Пловдив със селски отборчета?
И защо трябва да ми пука за разни палячовци, та чак и да се обединявам с тях?
Помислете над тези въпроси преди да вдигате пак реални или въображаеми призиви, за да не си разваляме конфорта на ТИ ;)
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 01 дек 2009 12:41

ами ще ти отговоря (от моята си гледна точка) с известните думите на един католически свещеник, написани от конц лагер през 43/44: (перефразирам по памет) "Когато дойдоха да вземат евреите, аз си мъчлах защото не съм евреин; когато дойдоха да отнесат обратните, аз си мълчах защото не сам обратен; когато взеха комунистите, аз си мълчах защото не съм комунист; когато дойдоха за мен - не беше останал никой да се бори заедно с мен против това."

Потребителски аватар
daimio
Контакти:

Мнениеот daimio » 01 дек 2009 13:09

Браво ТОДОРЕ.Ти точно ми върна вярата в журналистиката.
А иначе и дума не може да става за обидинения някакви.
ЕДИН Е БОТЕВ

mazut
Контакти:

Мнениеот mazut » 01 дек 2009 15:54

МЕЦИ написа:
tony1977 написа:Е как кое?!На това същото на което и Нефтохимик е славен отбор :lol:

Нещо не разбрах! :) На кое черноморие е славен отбор нафтата? - На северното или южното ....или на източното ? :)

По-просто казано,щом не разбираш-колкото има източно черноморие, толкова и Нефтохимик е славен отбор.Какво му е славното?Порточанов го създаде и почти той го закри.Или май Боби Михайлов?;)[/quote]
Това,че въпреки дългите гаври успя да се спаси като отбор,в последняи случай благодарение на феновете си,а ме съмнява феновете на т.н "изкуствени отбори" към които разни разбирачи ккато вас ни причисляват,да си отстоят и спасят отбора.А отбора го е имало много преди Порточанов,но заради власта не е можел да постига сериозни успехи.Нали всичките уж сте големи патриоти,ултраси,анти-комунисти,би трябвало да знаете такива неща :)
За да не е само извън темата-обединение му е майката,иначе нищо няма да се постигне.Може и да се махне единия боклук,но ще дойде нов,при който ще е по-зле.За жалост на нас българите личните пристрастия са над мисленето ни :)

Потребителски аватар
Yobs1912
Контакти:

Мнениеот Yobs1912 » 01 дек 2009 19:19

Ботев ще го има докато ни има нас.Ако ще и в Я група да ни пратят.Ботев ще го има. :)

Потребителски аватар
Boksior4eto
Контакти:

Мнениеот Boksior4eto » 01 дек 2009 19:58

bulgaro написа:Форумни революционери от всички форуми, съединявайте се !

:lol: :lol: :lol:

Гледам, че сте се превъзбудили, спокойно и кротко.
За момченцата издигащи плакати :
Как си позволихте да сложите святата година до разни други цифри?
И какво свързва Ботев Пловдив със селски отборчета?
И защо трябва да ми пука за разни палячовци, та чак и да се обединявам с тях?
Помислете над тези въпроси преди да вдигате пак реални или въображаеми призиви, за да не си разваляме конфорта на ТИ ;)

ти си олицетворението на феновете,което не са вред. какво лошо казах? да съм казал нещо против Ботев? И само да ти кажа,че заплахите ти не ме стряскат ;)
Ако някога се влюбиш в УЛТРАС .. Бъди щастлива .. Защото той най добре знае какво е вярност и любов .. ! 1926 ♥

TNT
Контакти:

Мнениеот TNT » 01 дек 2009 21:35

Не,той е олицетворение на феновете страдащи от грандомания,обаче без никакво покритие. :( п.п. Въпрос към булгаро: пич,можеш ли да намериш цветна снимка на аватара си? :lol: :oops:
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

Върни се в “Ботев”