Наказания за Ботев за системни хулигански прояви на фенове?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Трябва ли да има наказания заради системно хулиганско поведение от привърженици на Ботев Пд?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: Наказания за Ботев за системни хулигански прояви на фенове?

Мнениеот slash1912 » 14 сеп 2014 22:09

diplomat написа:
Бай Иван написа:
slash1912 написа:Покажи ми в кой правилник има забрана да псувам и какво е наказанието?

Специално за slash1912, който винаги се прави на интересен.

Извадка от Наказателния Кодекс:

Раздел VII
Обида и клевета
Чл. 146. (1) (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., бр. 10 от 1993 г., бр. 21 от 2000 г.) Който каже или извърши нещо унизително за честта или достойнството на другиго в негово присъствие, се наказва за обида с глоба от хиляда до три хиляди лева. В този случай съдът може да наложи и наказание обществено порицание.

Явно повечето хора, които пишат тук не са добре образовани и възпитани, забелязал съм, че си нямат идея за най-елементарни неща.

Ти правиш ли разлика между Правилника на БФС и Наказателен кодекс?
Да заповяда петричев да ме съди.Мен и още 200 човека.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 14 сеп 2014 22:11

Признавате си, че нарушавате закона, но нямате и капка срам... Как очаквате България да просперира, да няма олигарси и мутри, като те имат абсолютно същото самосъзнание като вас?!?!?!?!

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 14 сеп 2014 22:12

Тая тема се напълни с индивиди, които не са стъпвали на мач през живота си, но иначе много обичат да раздават акъл,даже и наказателния кодекс са разучили :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Бай Иван
Контакти:

Мнениеот Бай Иван » 14 сеп 2014 22:13

Thurman Murman написа:Ами бай Ибане, като му е накърнено достойнството на Мургавелчев, да заведе граждански дела в съда. Футболът и БФС нямат нищо общо със случая. Във футболните правилници не фигурират наказания за вербални атаки. Делегатът ви го каза в прав текст - нарушения НЕ Е имало.

Имаш проблеми с очите или нарочно пишеш "Б" вместо "В" като цитираш потребителското ми име.

Дали да не се обърна за модераторска помощ и да хленча като "Ботевъ"-ско "бултрасче"? :)

slash1912 написа:Ти правиш ли разлика между Правилника на БФС и Наказателен кодекс?
Да заповяда петричев да ме съди.Мен и още 200 човека.

Нали питаш в кой правилник пише за наказания и глоби, какво се правиш на интересен и ударен?

По-добре вземи направи някое дарение за болното дете, вместо да пишеш глупости и да се правиш на интересен!

veselinsk написа:Тая тема се напълни с индивиди, които не са стъпвали на мач през живота си, но иначе много обичат да раздават акъл,даже и наказателния кодекс са разучили :lol:

Абе със сигурност съм ходил на доста повече мачове през живота си, отколкото теб и "бултраската" ти компания, взети заедно! ;)
Срамота е да слагате подписи, които заемат повече място от коментара Ви!

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 14 сеп 2014 22:14

Да не говорим, че ви избират за културна столица на България. От това поне не ви ли е срам? :shock:

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 14 сеп 2014 22:15

Закона го нарушават и тези,които пушат в баровете всяка вечер,макар че е забранено ;) Което не значи,че законите не са калпави!
Дали има поне един стадион в България,където не се псува?Дай да ги затваряме всички и да закриваме футбола 8-)
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 14 сеп 2014 22:15

slash1912 написа:Закона го нарушават и тези,които пушат в баровете всяка вечер,макар че е забранено ;) Което не значи,че законите не са калпави!
Дали има поне един стадион в България,където не се псува?Дай да ги затваряме всички и да закриваме футбола 8-)

Римляните са го казали, ЛОШ ЗАКОН, НО ЗАКОН!!!

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 14 сеп 2014 22:16

diplomat написа:Да не говорим, че ви избират за културна столица на България. От това поне не ви ли е срам? :shock:

Бъркаш стадиона с театър ;) Там няма мазни неприятни елементи като петричев!

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 14 сеп 2014 22:17

Отношението ви беше селско , първично , пастирско ,аграрно .. както искаш го наречи ... аз не съм виждал на мач в други държави подобно отношение.... каквито и да са обстоятелствата .... Няма какво да се спори повече , да заключват темата ... Ако ви накажат можеби ще е заслужено и трябва да се сърдите на вашите , а не на нас или който и да е . Лека вечер !

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 14 сеп 2014 22:18

Какви времена дойдоха, разградчани да ни учат на култура и фенщина *Прекръствам се* :lol:
Изображение

Върни се в “Ботев”