Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
W84me написа:BRF написа:W84me написа:Дайте указа, комунисти!
Вие борците за свобода го измислихте това!Търсете си го при вас някъде!
През 1948 г. ме извика полк. Мирски. Каза, че ще правят отбор на армията.Обединиха два пролетарски отбора: „Септември" и „Спортист". Мирски каза, че на всички ще дадат чинове. Не се колебах нито минута. Тогава само военните живееха добре
damyanov1963 написа:Факт ли е, че на нашите празници ни уважават Байерн(2 пъти) и Лацио - Факт! Факт ли е, че на на вашите - Металург Донецк - Факт!
- Ами бях на 18 години, играч на родния Димитровград. Треньорът ни Иван Кючуков направи подвиг, като вкара отбора от „В" в „А" група. По време на случката, която ще ти разкажа, бяхме в „Б" група. Аз вече се бях утвърдил, играех по юношеските национални отбори. Явно съм направил впечатление на Левски. Но си нямах никаква представа. Един ден пред вратата на нашия блок спира милиционерска „Волга". Нали си представяш, аз съм 18-годишен през пролетта на 1985 година. Милиционери питат могат ли да видят родителите ми.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Red joker написа:Добре бе говеда,колкото и да си изсмуквате от пръстите и откъде ли не,пак сте с много бедна и срамна история,особено откъм евротурнирите,е верно по напред сте от Л-ц и Литекс,така че си сравнявайте „успехите“ с тях,ние сме на друго ниво -sorry
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 43 госта