Какво стана с преференциите на билетите за Шампионска лига?
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: Какво стана с преференциите на билетите за Шампионска лига?
Ще видим сега кои юноши ще дойдат
Да не дойдат вместо юношите техните родители 
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
aleksandar131313 написа:Futbola e pari i se pravi s takiva.Domuschiev gi ima v izobilie ima silen biznes ima 6 miliona evro budjet na sezon taka ili inache.Sega shte poluchi dopulnitelni okolo 20 -25 miliona leva ot ligata za uchastie i moje bi niakoa i druga tochka t.e. tia pari sa gore dolu budjieta za okolo dva sezona napred ako shte i nikade da ne se klasirat poveche(koeto e trudno za viarvane)
Kogato gledah Barcelona Chelsea i Werder ot A sektor predi 7 godini,togava plashtah po 45-50 leva za bilet i triabva da kaja che cenite biaha priemlivi za tova koeto poluchavash.
Haresva mi proekta Ludogorec ( Levskar sum) i im pojelavam uspeh!
Za sujalenie ne smiatam che stadiona shte se napulni....ako shtete me mislete za lud no 100 leva za bilet!!! nito Ronaldo e po goliam ot Ronaldinio nito Baloteli po goliam ot Drogba...ta edno nivo sa a cenite dva puti po visoki.....neznam Domuschiev ima pravo sam da si opredelia kolko shte struvat ..no tuka malko se izpusnaha mi se struva....ne che machovete sa loshi ama.....baia mi se vijda.....neka se ima predvid che ot 10 godini i poveche jiveia v Anglia i makar i da gi obrushtam v liri cenite sa mnogo debeli....za BG standart...inache sha dam 52 pounda da gi gledat na Anfield ama tuka 120 leva ne sa 120 leva v BG! Dano me razbrahte pravilno
Ni6to ne razbrah!Bi li povtoril kazanoto?
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
KAT90 написа:avg написа:Доста интересно, Домувчиев още преди да се класират а дори и след това заяви, че ще пусне безплатни билети за деца, а за социалните слаби ще има изготвени програми, за мачовете в ШЛ? Като гледам няма деца, няма социално слаби??? Билеги за всички еднакво???
Остави това, ама и нещо друго, което е малко тъпо.Преди да се класират за Шампионска лига, националаната кауза искаше всички българи да са обединени, защото представляват България, а сега какво стана, техните фенове ще са с предимство и префенцирани цени, а другите на опашката.Нали беше национална кауза, това не е ли в разрез с патриотизма, защото май сега не представляват България, а себе си!
Ти остави това, ама най е интересно като започнете да давате мнения без дори да сте разбрали за какво иде реч!!!! Що не започнете да четете да мислите, което е по важно и после да пишете!? М?
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
bastuna2003 написа:avg написа:МОЦИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ БЪЛГАРИ ЮНАЦИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ НЯМА ТАКЪВ КЕФФФФФФФФФ ГОВОРЕТЕ МИ ЗА ИСТОРИЯЯЯЯ БЕЕЕЕ ХАХАХАХАХАХАХ ЛУДОГОРЕЦ ПРЕНАПИСА ИСТОРИЯТА ЗА 4 ГОДИНИИИИ АЙДЕЕЕЕЕЕ ЛУДОГОРЕЕЕЕЕЦЦЦЦЦЦ
Това помниш ли го? Еми сега ще си плащаш като поп ако искаш да гледаш на живо. Футболът е пари и само пари, пък вие си вярвайте в национални каузи![]()
![]()
П.С. Ти кога стана от Лудогорец? Май когато легнахме на Локо Сф да изхвърлим Ботев Враца![]()
За твое сведение цените на билета няма да ми промени мнението за Лудогорец! Просто ми стана интересно и реших да попитам какво стана с билетите за соц слабите! Не виждам що требва да ми цитираш от по-предни постове! Да, за Лудогорец съм и пак ще се кефа на техните мачове, не живея в България иначе щях да им ида на мачовете ако това те успокоява!
ПС- Да, от както легнахне на Локо София разбрах що за стока сте вие и вашето смешно отборче
:)
redman написа:И нещо, което всички "безпристрастни" медии подминават - в квалификационните мачове до тук и тази и миналата година на Васил Левски, децата от софийските школи влизаха безплатно. Дори за по-слабо посетените мачове в групите на Лига Европа, децата бяха пускани безплатно. Сега, когато нещата станаха сериозни, никой не отваря дума, ако не безплатно, то поне някаква отстъпка да ползват тия школи. Същото се повтори и миналата година за мачовете с Лацио и Валенсия. От една страна това е доста хитър ход, защото като пускат децата безплатно на онези мачове, те лека полека се превръщат във фенове на разградчани. От друга обаче, децата а и техните треньори и родители остават разочаровани от подобно отношение. Това е проблема на българските бизнесмени, че играят на дребно и са печалбари. Да, ще загуби едни 100 хил. лв ако направи някаква по-сериозна отстъпка за около 3-4 000 деца, които най-вероятно тренират в София и ще искат да отидат на мачовете, но ще си спечелят потенциални фенове, които на тях така или иначе им липсват.
Айде върни си думите сега.
GOLEADOR написа:Отиваш със зеленошалче и кренвирш в ръка при Домуса и получаваш комплект билети за мачовете на Лудогорец!
А ти хващаш с ръка кренвирша на Домуса и влизаш без пари.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. 
Tribune East 1912 написа:На 99% от хората в България им е еднакво дали Реал и Ливърпул ще играят срещу Лудогорец или Вихър Лесичери примерно. Националната кауза ще бъде ГОСТ на националния стадион "Васил Левски"! По-добре гостващият сектор да бъде за феновете на Лудогорец, които са не повече от 2-3000, а останалата част от стадиона да бъде обособена за симпатизиращите на Реал и Ливърпул.
Тук всички разбирачи. Имаме социолози с окъл на канарче, червени политикономисти все още вярващи, че всеки трябва да обслужва, други високоинтелигентни ни обясняват на всяка крачка колко бъркаме във всичко, а техните отбори са на командно дишане. Спрете се и изчакайте събитията, но тогава вероятно няма да смеете да се обадите!
Аз съм от Микре Юнайтед
- bastuna2003
- Контакти:
avg написа: Да, за Лудогорец съм и пак ще се кефа на техните мачове, не живея в България иначе щях да им ида на мачовете ако това те успокоява!
Не знаех, че Враца е извън България
Оттам знам, че и куче не трябва да си взимаш...
avg написа:Здравейте, никъде не мога да намеря, но ако някой знае дали от Враца има организирано пътуване за мача, или изобщо дали има някой от Враца, където ще ходи, че мен ми се ходи но самичък си не е работа да си сформираме малка групичка и да идем да подкрепим отбора
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]
bastuna2003 написа:avg написа: Да, за Лудогорец съм и пак ще се кефа на техните мачове, не живея в България иначе щях да им ида на мачовете ако това те успокоява!
Не знаех, че Враца е извън България![]()
Оттам знам, че и куче не трябва да си взимаш...avg написа:Здравейте, никъде не мога да намеря, но ако някой знае дали от Враца има организирано пътуване за мача, или изобщо дали има някой от Враца, където ще ходи, че мен ми се ходи но самичък си не е работа да си сформираме малка групичка и да идем да подкрепим отбора
Хахаха ще падна с вас мале мале, тва, че човек не живее в България не значи, че не може да си идва през ваканциите примерно а?
:)
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
redman написа:И нещо, което всички "безпристрастни" медии подминават - в квалификационните мачове до тук и тази и миналата година на Васил Левски, децата от софийските школи влизаха безплатно. Дори за по-слабо посетените мачове в групите на Лига Европа, децата бяха пускани безплатно. Сега, когато нещата станаха сериозни, никой не отваря дума, ако не безплатно, то поне някаква отстъпка да ползват тия школи. Същото се повтори и миналата година за мачовете с Лацио и Валенсия. От една страна това е доста хитър ход, защото като пускат децата безплатно на онези мачове, те лека полека се превръщат във фенове на разградчани. От друга обаче, децата а и техните треньори и родители остават разочаровани от подобно отношение. Това е проблема на българските бизнесмени, че играят на дребно и са печалбари. Да, ще загуби едни 100 хил. лв ако направи някаква по-сериозна отстъпка за около 3-4 000 деца, които най-вероятно тренират в София и ще искат да отидат на мачовете, но ще си спечелят потенциални фенове, които на тях така или иначе им липсват.
А и ще спечели някаква признателност ако го направи. Ще спечели поне малко популярност именно сред подрастващите (и родата им). А и малко или много ще бъде админириран от доста народ в цялата страна. А на фона на поведението му понякога, което често е направо надуто и арогантно подобна реклама би била много ценна както за него, така и за Лудогорец.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]