ninjata написа:Ти не говори за моето управление,че то беше най-славнотоИзбирах ви толкова трудни мачове,че за 6 кръга макс 50 точки да имате,а сега след 6 кръга хората имат по 150
[offtopic]Давай програмата,че утре има мачове и не мога да чакам
[/offtopic]
Хаха, това беше добро, признавам.
 И винаги игнорираше мачовете на Арсенал. Защо тей, то мисля, че някой мач ще е дерби, ама то такива свършват с по три или четири гола разлика.
 И винаги игнорираше мачовете на Арсенал. Защо тей, то мисля, че някой мач ще е дерби, ама то такива свършват с по три или четири гола разлика.  
 Понякога няма избор, тевез, но се стараех съвсем забутани да не слагам, за разлика от нинджата, все завързани уж избирам затова му се изсмях, но тогава пък може да са ни по-малко и няма да си покрием норматива. Но тва не е проблем, може и с по-малко. Нинджата и с 10-тина е работил.
 Утре като ги пиша, ще ги преценим вече, че тъй приказваме наизуст. Ако толкова пък не ни харесат, ще почиваме докато се появят по-хубави. Ама при всички положения ще имаме сигурно и някъв по-крив, че ми се сториха малко сериозните контроли и квалификации, ще ги видим.
   Утре като ги пиша, ще ги преценим вече, че тъй приказваме наизуст. Ако толкова пък не ни харесат, ще почиваме докато се появят по-хубави. Ама при всички положения ще имаме сигурно и някъв по-крив, че ми се сториха малко сериозните контроли и квалификации, ще ги видим. Мисля от Африка някое дерби ако има, Европа квото има, а другите повече за цвят. Не знам чемпиъншип има ли тия две седмици, те ще са ни полезни също. А няма, уморили са се и те.

Че изброих към 30-от утре до неделя, даже има и в Бразилия в неделя, екстра сме си.

Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
 Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.