България – послушното пуделче на САЩ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: България – послушното пуделче на САЩ

Мнениеот fcb_bg » 02 сеп 2014 15:52

smoothc написа:
Има един единствен виновник за настоящото положение на нашата България.

"Империята на злото"!

Правилно. Мордор Отвъдокеански.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 02 сеп 2014 15:52

CTAHKO написа:
Кролик написа:Всичката тая мисъл как я задържал в Хаскьой СТАНКООООО ?!? Ти си за Москва, Вашингтон или Берлин, в краен случай за Пхенян :mrgreen:

Аз съм се аргументирал и съм изложил факти, а ти :?:

Факт е че си от Хасково и че твоя гений отдавна е за по-високо място в йерархията на Световната политика :geek:
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 02 сеп 2014 16:07

Ще прочета статиите, които ми даде, ако не друго дават един интересен поглед на нещата. В интерес на истината, безконтролното увеличаване на хората на Земята е доста голям проблем, но този проблем го няма в Европа, по-скоро е в страните от така нареченият "Трети Свят".

Темата за сатанистите е интересна, лично за мен вкарана за по-голяма звучност и за да предизвика дори страх в хората. И личното ми мнение е, че е плод на въображението на някой конспиратор. Иначе информацията, която излиза в книгите и интернет е доста противоречива и за мен всички сам за себе си трябва да си направи изводи, защото е ясно, че всяка нова статия/книга добавя нещо ново, независимо истина или не, просто за да се продава историята. И това прави още по-трудно "смилането" на информацията, защото най-лесно се наслагва лъжа, между 2 истини.

Знам ли единственото, което може да се каже със сигурност е, че на Земята няма да остане скучно, за сметка на много невинни хора. А Русия или САЩ поне за мен е едно и също нещо. Иначе хората винаги са били контролирани, дали от Сатанситити или други, винаги е бил контролиран и дълго ще е така, а може би е за добро, не е сигурно дали щяхме да сме още живи при противоположното положение.

urkoto

Мнениеот urkoto » 02 сеп 2014 16:10

sunscres92 написа:Ще прочета статиите, които ми даде, ако не друго дават един интересен поглед на нещата. В интерес на истината, безконтролното увеличаване на хората на Земята е доста голям проблем, но този проблем го няма в Европа, по-скоро е в страните от така нареченият "Трети Свят".

Темата за сатанистите е интересна, лично за мен вкарана за по-голяма звучност и за да предизвика дори страх в хората. И личното ми мнение е, че е плод на въображението на някой конспиратор. Иначе информацията, която излиза в книгите и интернет е доста противоречива и за мен всички сам за себе си трябва да си направи изводи, защото е ясно, че всяка нова статия/книга добавя нещо ново, независимо истина или не, просто за да се продава историята. И това прави още по-трудно "смилането" на информацията, защото най-лесно се наслагва лъжа, между 2 истини.

Знам ли единственото, което може да се каже със сигурност е, че на Земята няма да остане скучно, за сметка на много невинни хора. А Русия или САЩ поне за мен е едно и също нещо. Иначе хората винаги са били контролирани, дали от Сатанситити или други, винаги е бил контролиран и дълго ще е така, а може би е за добро, не е сигурно дали щяхме да сме още живи при противоположното положение.

По темата за сатанизма - http://nstarzone.com/BOGROVE.html

Можеш поотделно да гугълнеш какво е събитието което се провежда в бохемиън гроув, кои присъстват и какво точно се случва там. Има и цял филм по темата доколкото знае Уреца.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 сеп 2014 16:10

България – послушното пуделче на САЩ

Не е достатъчно.

Все още руските кинти захранват мафията у нас. 8-)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 02 сеп 2014 16:11

urkoto написа:
sunscres92 написа:Ще прочета статиите, които ми даде, ако не друго дават един интересен поглед на нещата. В интерес на истината, безконтролното увеличаване на хората на Земята е доста голям проблем, но този проблем го няма в Европа, по-скоро е в страните от така нареченият "Трети Свят".

По темата за сатанизма - http://nstarzone.com/BOGROVE.html

Можеш поотделно да гугълнеш какво е събитието което се провежда в бохемиън гроув, кои присъстват и какво точно се случва там. Има и цял филм по темата доколкото знае Уреца.

Гледал съм и съм чел за тях, все пак съм изпълнен със скиптицизъм.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 02 сеп 2014 16:12

sunscres92 написа:А Русия или САЩ поне за мен е едно и също нещо.

ФАКТ.

Сякаш лафа - "2-те страни на една монета", е измислен спец. за тях.
2-те Страни играят различни игри, които обаче ще доведът до еднакъв резултат. :geek:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 02 сеп 2014 16:13

THE G.A.M.E написа:
sunscres92 написа:А Русия или САЩ поне за мен е едно и също нещо.

ФАКТ.

Сякаш лафа - "2-те страни на една монета", е измислен спец. за тях.
2-те Страни играят различни игри, които обаче ще доведът до еднакъв резултат. :geek:

И ние като много хитри, сядаме от х*й на х*й, само сменяме партньора...

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 02 сеп 2014 16:20

CTAHKO написа:
fcb_bg написа:Аз пуснах един линк какви демократи се отглеждат в някои страни, ето ви го отново. Тук, в България не е по-различно.

http://openukraine.org/en/about/partners

Това е фондацията на онзи, когото Нюланд избра за управник в Украйна. Много са му арни партньорите. Все от ония ненамесените в Украйна.

И тук нещата са същите, ама нали виждаш в темата какво става :) Все неверници и като нямат аргументи, все до личните нападки опират :lol: Я някой да ми каже колко руски НПО-та има, с какво се занимават и колко американски и еврейски НПО-та има на територията на България 8-)

Че той Лавров си е евреин бе СТАНКО.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Върни се в “Свободна зона”