Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Ман Сити

Re: Любопитно: Лудогорец с два рекорда!

Мнениеот Ман Сити » 01 сеп 2014 00:07

ronnie написа:Ти не им ли лиза ........ на зализаните допреди два дни?

Това че съм написал фактчета за каузата, не означава че не им пожелавам поредна заслужена титла в А група и успех в ШЛ.Факт ;)

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 01 сеп 2014 00:14

Ман Сити написа:

Това че съм написал фактчета за каузата, не означава че не им пожелавам поредна заслужена титла в А група и успех в ШЛ.Факт ;)

Вземи да спазваш правилата на форума относно пускането на теми! Бълвочи всеки може да измисли! ;)
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Mirolio

Мнениеот Mirolio » 01 сеп 2014 00:16

spotty написа:
Mirolio написа:
spotty написа:Ами бъркаш се - 3 рекорда са за България.
Третия е за най-нехерасван отбор от завистливи изроди, които няма никога да постигнат в живота си, това, което някои хора постигат и само могат да завиждат за това, че някои хора правят проекти, които се харесват на хората.Другото е простотия от типа - "отбор без публика", "селски отбор" , "рязани турци" и така нататък.Може да се учиш само от такива неща, мили глупако, но ти взимаш страната на мразещият и само губиш от това.Лягай да си спиш :)

Като се отваряш много за "проекта"Лудогорец, гледа ли до преди малко мача им с Берое?? Еми да ти е.а и проекта! Смешен, жалък съдия ви бута, бута, бута ...ама Берое ви го набута! Жалко че не си ви резнаха, ама как да ви резнат, като вие всички сте си вече резнати! Така се трупа негативизим към един иначе не лош отбор. И този негативизъм ще се изсипе отгоре ви отгоре ви със страшна сила!

Тва са други проблеми.Аз казвам, че Лудогорец ми харесва.Проекта им ми харесва.Не съм им фен, не съм "от тях".Харесвам футбола им.Това, за което ти говориш са проблеми, които са навсякъде в българския футбол и вече са част от него.Не е нужно да бутат Лудогорец, за да има нещо гнило в мача.Проблемите са на много по-високо ниво.Мачове на Лудогорец могат да се уреждат без никой от Лудогорец да знае за това, но уви вече навсякъде е така - не само в България!

Да бе човек. Точно така се уреждат нещата! Лудогоец само си го поръчват подлогата и после никой не го търси. Той си е подлога и си знае, че трябва да се подлага на силните на деня! Ти да не мислиш, че Домусчиев или Петричев днес са се разхождали с пачки из коридорите. Точно тоя Стан. Тодоров си лапна за първата титла на Лудогорец и от тогава знае че трябва да им го лапа. Ама поне от време на време да си го вади от устата и да позабърсва спермата. А той не го вади а само гълта, гълта....е как в един момент няма да стане видно за всички, че тоя боклук си им духа!!!

Ман Сити

Мнениеот Ман Сити » 01 сеп 2014 00:16

russia написа:
Ман Сити написа:

Вземи да спазваш правилата на форума относно пускането на теми! Бълвочи всеки може да измисли! ;)

Като декларацийките на ЦСКА ли?!? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 01 сеп 2014 00:18

Ман Сити написа:Има два любопитни рекорди на Лудогорец, които настоявам да бъдат вписани в рекордите на Гинес, единия късае и България.

Крайно време е на неграмотните да се забрани да пишат! ;)
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 01 сеп 2014 00:21

Ман Сити написа:Като декларацийките на ЦСКА ли?!? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Шемет, става въпрос за теми във форума, а не за декларации от клубове. Не усещаш ли, че си отвратително тъп??? Всъщност виждам, че по "темата" има модераторско мнение, което е добре в крайна сметка! :)

Ман Сити

Мнениеот Ман Сити » 01 сеп 2014 00:28

russia написа:
Ман Сити написа:Като декларацийките на ЦСКА ли?!? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Шемет, става въпрос за теми във форума, а не за декларации от клубове. Не усещаш ли, че си отвратително тъп??? Всъщност виждам, че по "темата" има модераторско мнение, което е добре в крайна сметка! :)

Тъпа е родата ти,абсолютно фактче 8-)

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот Себастиан Фетел » 01 сеп 2014 20:29

[wrapimg=left]http://www.marica.bg/f/news/288/640_06fc4c21a38e67e3a3f95eebfb290418.jpg[/wrapimg]Истерията около героя на Лудогорец Козмин Моци не стихва. Името на румънския защитник, който класира „орлите“ в групите на Шампионската лига, вече грее на ръката на една от най-върлите фенки на тима.

Елена Господинова показа татус на китката, на който е изписана думата „eMOTIon“. Името на футболиста е вплетено в думата „емоция“.

„Татуировката я направих, за да я виждам постоянно и да ми напомня колко емоции са ми дали отборът и румънецът с по-българско сърце от много българи.", обяснява страстната футболна запалянка.

Тя и още няколко чаровници са на първия ред в агитката на разградчани на всеки мач.

Козмин Моци е неин любимец отдавна и не е станал такъв само заради класните си изпълнения срещу Стяуа, пише „Стандарт".
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
megagrym
Контакти:

"Широко скроената душа Киро парахода"

Мнениеот megagrym » 02 сеп 2014 21:33

Поотмина истерията около елиминирането на Стяуа от българския шампион Лудогорец и сега спокойно можем да кажем, че успеха е голям и заслужен, и разбира се играчите заслужават само овации. След влизането в групите на Шампионската лига, мнозина фенове на бг футбола се питат има ли кой да спре Лудогорец към четвърта титла? Да, има кой и това е ЦСКА! Същият ЦСКА, който преди година беше пред угрозата „В” група, докаран до просешка тояга от пернишките „бизнесмени”! Няма как да не бие на очи, че след 7 изиграни мача ЦСКА стои начело в класирането. Това е някак си неочаквано за футболната общественост и особено за маститият олигарх Кирил Домусчиев. Последният явно свикна със съдийски комфорт у нас и никому не направи впечатление, че срещу Берое, тима от Разград беше нагло подпиран от шуменския съдия Станислав Тодоров.

Но на мен ми се иска да се върна към друга тема, разбунила духовте напоследък. Масовата истерия около елиминирането на Стяуа е допълнително подклаждана от разградския бос (за който целта оправдава средствата) чрез слугинажни медии.

целия текст на статията вижте тук... http://fanzone.bg/index.php/blog/entry/shiroko-skroenata-dusha-kiro-parahoda

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Re: "Широко скроената душа Киро парахода"

Мнениеот angelco77 » 02 сеп 2014 21:38

Брей,пак комплекси от Кирето. :mrgreen: :mrgreen:
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Върни се в “Лудогорец”