ronnie написа:Ти не им ли лиза ........ на зализаните допреди два дни?
Това че съм написал фактчета за каузата, не означава че не им пожелавам поредна заслужена титла в А група и успех в ШЛ.Факт

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
ronnie написа:Ти не им ли лиза ........ на зализаните допреди два дни?
Ман Сити написа:ronnie написа:Ти не им ли лиза ........ на зализаните допреди два дни?
Това че съм написал фактчета за каузата, не означава че не им пожелавам поредна заслужена титла в А група и успех в ШЛ.Факт
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
spotty написа:Mirolio написа:spotty написа:Ами бъркаш се - 3 рекорда са за България.
Третия е за най-нехерасван отбор от завистливи изроди, които няма никога да постигнат в живота си, това, което някои хора постигат и само могат да завиждат за това, че някои хора правят проекти, които се харесват на хората.Другото е простотия от типа - "отбор без публика", "селски отбор" , "рязани турци" и така нататък.Може да се учиш само от такива неща, мили глупако, но ти взимаш страната на мразещият и само губиш от това.Лягай да си спиш
Като се отваряш много за "проекта"Лудогорец, гледа ли до преди малко мача им с Берое?? Еми да ти е.а и проекта! Смешен, жалък съдия ви бута, бута, бута ...ама Берое ви го набута! Жалко че не си ви резнаха, ама как да ви резнат, като вие всички сте си вече резнати! Така се трупа негативизим към един иначе не лош отбор. И този негативизъм ще се изсипе отгоре ви отгоре ви със страшна сила!
Тва са други проблеми.Аз казвам, че Лудогорец ми харесва.Проекта им ми харесва.Не съм им фен, не съм "от тях".Харесвам футбола им.Това, за което ти говориш са проблеми, които са навсякъде в българския футбол и вече са част от него.Не е нужно да бутат Лудогорец, за да има нещо гнило в мача.Проблемите са на много по-високо ниво.Мачове на Лудогорец могат да се уреждат без никой от Лудогорец да знае за това, но уви вече навсякъде е така - не само в България!
russia написа:Ман Сити написа:ronnie написа:Ти не им ли лиза ........ на зализаните допреди два дни?
Вземи да спазваш правилата на форума относно пускането на теми! Бълвочи всеки може да измисли!
Ман Сити написа:Има два любопитни рекорди на Лудогорец, които настоявам да бъдат вписани в рекордите на Гинес, единия късае и България.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Ман Сити написа:Като декларацийките на ЦСКА ли?!?![]()
![]()
![]()
russia написа:Ман Сити написа:Като декларацийките на ЦСКА ли?!?![]()
![]()
![]()
Шемет, става въпрос за теми във форума, а не за декларации от клубове. Не усещаш ли, че си отвратително тъп??? Всъщност виждам, че по "темата" има модераторско мнение, което е добре в крайна сметка!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост