Наказанието - " Мач без публика "

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
сини шампиони

Re: Наказанието - " Мач без публика "

Мнениеот сини шампиони » 31 авг 2014 22:24

glarus_ds написа:
Кашчей написа:
сини шампиони написа:Единственото решение според мен е персонални наказания на провинили те се. Какво са виновни 90% от феновете, че една малка част от публиката е за специализирано заведение, а не за посещение футболен мач. :(

Това го обясни на УЕФА след Хейзел!

Англичаните се справиха са футболното хулиганство. И ние можем, въпроса е дали го искаме. И какво искаме всъщност. А не просто по подразбиране да плюем по ЛЕВСКАРИТЕ, видиш ли, страшни дебили са.....

Щом като ингилизите могат, защо и ние да не можем. Но май на перукан така му е по-изгодно щото така лапа кинти от клубовете, а при наказания срещу определени индивиди скоро това кранче ще пресъхне.
И само Левски оле

Потребителски аватар
Bate_Mitko
Контакти:

Мнениеот Bate_Mitko » 31 авг 2014 22:26

plamenst7 написа:Някой може ли да ме светне, какви действия може да предприеме един клуб, за да не стават инциденти по време на гостуванията им? Това не е ли задължение на отбора домакин?

Ей сега ми подаде топката и не мога да се въздържа! :mrgreen:
Когато тези които ходят на гостуванията са предимно лумпени, никой не може да им помогне, те все ще се изсерат на метеното!
Само прочети какви обяснения дават за провокацията!!!
1. Хлапетата които връщали топките им се смеели ехидно и ги принуждавали да ги замерят с бомбички и шишета! :o
2. Гриша Ганчев бил оставил нарочно няколко пейки до сектора за гости, които те да запалят за да има наказание за Левски! :o
3. Полицаите вземали знамената им и понеже те биле свещени за тях затова се биели с полицията / аз не знаех, че футболния мач е съпоставим с война/ ! :o
4. Полицията ги предизвикала защото влезнала в сектора без причина, а огънят който гори там не е причина !
Изтъкват се факти, че ловешката полиция не се справила.............това не смятам да го коментирам, винаги друг е виновен.
За такива субекти приятелю само солени глоби, обществено полезен труд и забрана да посещават спортни мероприятия за поне 5 години.
Това не са фенове, това са комплексари и го правят защото е безнаказано, има ги във всички агитки, не само в тази на Левски!
Ако не можеш да подкрепяш любимият отбор когато губи, не го подкрепяй и когато печели!
Бъди толерантен, битката е долу на терена!
Само БОТЕВ ПЛОВДИВ !

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 31 авг 2014 22:27

glarus_ds написа:
plamenst7 написа:Някой може ли да ме светне, какви действия може да предприеме един клуб, за да не стават инциденти по време на гостуванията им? Това не е ли задължение на отбора домакин?

По принцип е така, но без Левски. Те са ДЛЪЖНИ винаги да следят феновете си, ако ще и на Марс да е мача. Полицията няма задължени я, клубът и нормалните фенове трябва да се справят с проблема, все пак е тяхно задължение :mrgreen: ;)

Никой не може да осмири лумпените в който и да е град. Затова вариантите са два... или никой от стадиона, или РАБОТА С ФЕНОВЕТЕ от страна на клуба. А как става това ли - ами Батков го е решил за Герена - плаща си и кротуват. Обаче като няма кинти при гостуванията се вижда... Лошото тепърва предстои. При още продължаващото домакинско наказание ТБ ще си спести една вноска и нещата ще загрубеят ;)
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 31 авг 2014 22:27

Кашчей написа:

Задължение е на гостуващите идиоти, които могат и да не се държат като идиоти!
Трудно ли е да си подкрепяш отбора, без да правиш изцепки? Трябва ли покрай феновете на Левски да се движи кордон полицаи винаги, защото видиш ли, левскарите си подкрепят отбора по своеобразен ,техен си начин?

Добре бе, пак те питам... Кажи ми аз какво съм виновен, че някои решават да правят простотии??? Отговори ми
CHELSEA

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 31 авг 2014 22:30

ros написа:
glarus_ds написа:

По принцип е така, но без Левски. Те са ДЛЪЖНИ винаги да следят феновете си, ако ще и на Марс да е мача. Полицията няма задължени я, клубът и нормалните фенове трябва да се справят с проблема, все пак е тяхно задължение :mrgreen: ;)

Никой не може да осмири лумпените в който и да е град. Затова вариантите са два... или никой от стадиона, или РАБОТА С ФЕНОВЕТЕ от страна на клуба. А как става това ли - ами Батков го е решил за Герена - плаща си и кротуват. Обаче като няма кинти при гостуванията се вижда... Лошото тепърва предстои. При още продължаващото домакинско наказание ТБ ще си спести една вноска и нещата ще загрубеят ;)

А в Англия по кой вариант се процедира, по първия или по втория
CHELSEA

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 31 авг 2014 22:52

glarus_ds написа:
ros написа:
glarus_ds написа:

В Англия такива като хубавците първо полицията ги прибра и след време излязоха като девици мирни и кротки, а ако някой проявеше инициатива КЛУБЪТ ГО ПРЕДАВАШЕ НА ЧЕНГЕТАТА, за да покаже че има воля за борба. Да ти припомня и един пресен пример... Помниш ли хвърления банан по Дани Алвеш на мача между Барса и Виляреал... И знаеш ли как полицията откри кой е - ами от клуба и феновете на Виляреал го показаха на властите. И още нещо - ОФИЦИАЛНО СЕ ИЗВИНИХА НА ФУТБОЛИСТА И КЛУБА, като с това показаха, че не приемат подобни истории ;) В България ТБ обяснява как "Бият нашите деца". В подобен стил бе и декларацията на сините
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

stanislav89
Контакти:

Мнениеот stanislav89 » 31 авг 2014 23:03

Bate_Mitko написа:
stanislav89 написа:Сегашното наказание има само една алтернатива, това е много жестоки финансови санкции и отнемане на точки, последвано от изваждане от групата.

Ако за уцелване на репортер с... каквото там го уцелиха ги накажат 100 000 лева и -3 точки, то тогава самият клуб ще предприеме мерки това повече да не се случи.

Но тогава идва момента с това, че може всеки да отиде на стадиона да направи зулум и да фалира някой отбор, така че се връщаме на закрити врати докато не се направят стадиони с добро видеонаблюдение и всички престъпници да се хващат след мача и да получават заслуженото си наказание.

Добре де колега, стадионите не са чак такъв проблем, нали минават получават лиценз от БФС, значи просто видео наблюдението се добавя като точка към условията за получаване на лиценз и готово, не ми казвай че на тези стадиони не може да се изгради видео наблюдение! Трябват много строги наказания за футболно хулиганство и след като няколко души влязат в затвора за подобни прояви, всички ще се кротнат, а и много-солени глоби при първо провинение например, от това бъгарина най-много разбира! ;)

Самите камери не са проблем, ще ги сложат, дори да предположим че ще имат достатъчно добра резолюция и няма да ги изпочупят, то тогава имам въпрос, как един човек с маска или шал или каквото и да било на лицето ще бъде разпознат в последствие?
Има някое възможности, но те са трудно приложими и още по-трудно доказуеми при съдебното производство.

Тогава отиваме на варианта да се "извежда" въпросният индивид, как си представяш група полицаи да отиде в центъра на публиката за да изведе някой, ами няма как да стане.

Предложи ми някой нормален вариант за разпознаване и залавяне на точните хора, които създават проблеми, ние и по телевизията може да ги снимаме, но после...

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 31 авг 2014 23:08

ros написа:
glarus_ds написа:
ros написа:
glarus_ds написа:

В Англия такива като хубавците първо полицията ги прибра и след време излязоха като девици мирни и кротки, а ако някой проявеше инициатива КЛУБЪТ ГО ПРЕДАВАШЕ НА ЧЕНГЕТАТА, за да покаже че има воля за борба. Да ти припомня и един пресен пример... Помниш ли хвърления банан по Дани Алвеш на мача между Барса и Виляреал... И знаеш ли как полицията откри кой е - ами от клуба и феновете на Виляреал го показаха на властите. И още нещо - ОФИЦИАЛНО СЕ ИЗВИНИХА НА ФУТБОЛИСТА И КЛУБА, като с това показаха, че не приемат подобни истории ;) В България ТБ обяснява как "Бият нашите деца". В подобен стил бе и декларацията на сините

Така е, но не само ТБ обяснява така, и Бареков така обясняваше за техните деца и бременни жени, и червените също обясняваха как техните деца са бити... Моята идея беше, че с тези наказания НЕ СЕ решава проблема, а само се отлага, пак до следващия, или по-следващия мач. Без да защитавам никой. Просто казвам, че тези мачове на празни трибуни не решават проблема, а от тях губят нормалните фенове и на двата отбора, които и без това намаляват все повече. И после, нали уж проверяват за бомби, факли и не знам си кво. Мен яко са ме тарашили като съм влизал на мач, въпреки, че съм от мирните фенове, които не правят проблем, а просто си подкрепят отбора. Това ме кара да си мисля, че тези неща се вкарват на трибуните със знанието на длъжностните лица, полицията и т.н. А като знаят, че в мен няма нищо, ме тарашат, примерно... ;)
CHELSEA

Потребителски аватар
glarus_ds
Контакти:

Мнениеот glarus_ds » 31 авг 2014 23:10

stanislav89 написа:
Bate_Mitko написа:
stanislav89 написа:Сегашното наказание има само една алтернатива, това е много жестоки финансови санкции и отнемане на точки, последвано от изваждане от групата.

Ако за уцелване на репортер с... каквото там го уцелиха ги накажат 100 000 лева и -3 точки, то тогава самият клуб ще предприеме мерки това повече да не се случи.

Но тогава идва момента с това, че може всеки да отиде на стадиона да направи зулум и да фалира някой отбор, така че се връщаме на закрити врати докато не се направят стадиони с добро видеонаблюдение и всички престъпници да се хващат след мача и да получават заслуженото си наказание.

Добре де колега, стадионите не са чак такъв проблем, нали минават получават лиценз от БФС, значи просто видео наблюдението се добавя като точка към условията за получаване на лиценз и готово, не ми казвай че на тези стадиони не може да се изгради видео наблюдение! Трябват много строги наказания за футболно хулиганство и след като няколко души влязат в затвора за подобни прояви, всички ще се кротнат, а и много-солени глоби при първо провинение например, от това бъгарина най-много разбира! ;)

Самите камери не са проблем, ще ги сложат, дори да предположим че ще имат достатъчно добра резолюция и няма да ги изпочупят, то тогава имам въпрос, как един човек с маска или шал или каквото и да било на лицето ще бъде разпознат в последствие?
Има някое възможности, но те са трудно приложими и още по-трудно доказуеми при съдебното производство.

Тогава отиваме на варианта да се "извежда" въпросният индивид, как си представяш група полицаи да отиде в центъра на публиката за да изведе някой, ами няма как да стане.

Предложи ми някой нормален вариант за разпознаване и залавяне на точните хора, които създават проблеми, ние и по телевизията може да ги снимаме, но после...

Ще се въведе забрана за поставяне на маски. И ако някой е с маска, се извежда като нарушител без да го чакат да чупи и да прави поразии, както е в белите държави ;)
CHELSEA

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 31 авг 2014 23:14

Ако си ходил на гостуване 100% си видял, че ако полицаите почват да претърсват щателно (но в рамките на позволеното) останалата тълпа започва да напира, за вика и в кроя на краищатаостаналите минават аванта. Но както и да са претърсвани ако някой иска да вкара нещо явно си има начини. А какво прави мирната публика за да помогне на полицаите??? В момента в който решат да изведат някой от сектора всички им скачат. Е това ли е мирното на публиката.

Върни се в “Футбол - България”