Лудогорец в групите на Шампионска лига

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Tatone
Контакти:

Re: Лудогорец ще играе домакинските си срещи от ШЛ в София

Мнениеот Tatone » 28 авг 2014 14:01

iliev72 написа:Хора вие не сте в час ! Нека да е най-слабата групата и тогава дори ще ги спукат от бой !
И най-важното няма да се пълнят джобовете на Кирето от билети.Мислете с главите се.
Ако претърпи и финансово отношение пълен крах(слаба посещаемост) до тук ще бъде този смешен проект и ще продължи да живурка като Литекс.
Бенфика , Шахтьор и Галатасарай/Олимпиакос е идеалната групата да се видят колко са гола вода и стадиона ще е празен.

Едва ли. Този Домусчивев, няма нужда като онзи Батков, да отчита парите от отбора никъде. Затова Разград още дълго ще ни мачкат.
Ако се падне слаба група ще загубим всички ние, които обичаме футбола. Ясно е, че Разград, тази година това и ме е максимума. Много искам да гледам големи отбори тук в България. Писна ми от Мура, Олимпия, Слован, Зимбру, Тампере, Иртиш и всички люксембургски, андорски и сан марински аматьорчета.

dhddhd
Контакти:

Re: Възможни съперници на Лудогоревц за ШЛ

Мнениеот dhddhd » 28 авг 2014 14:27

Xtr3m3_MaCHiNe написа:Иначе ето я групата, която искам аз да видя:

Арсенал
Базел (имат да им връщат)
Леверкузен
Андерлехт

Ето от тази група, като изключим Арсенал (макар,че зависи от жребия, кога ще играят, ако Арсенал са се класирали може да дойдат тук и с 2рия отбор- това Венгер редовно го прави - справка срещу Олимпиакос преди година и половина), от другите поне като домакин могат да изкопчат нещо, а като гости каквото стане.. и може и да станат трети.. и да ги гледаме и напролет. Желая им го! Може да съм ЦСКАр, но си гледах мача кротко и дори се радвах за Лудите. Не бих викал за тия мангали от Стяуа НИКОГА!!

В първият мач ще сме домакини на отбора от първа урна, а в последния на този от трета.
Ето я програмата:

1st match day: 2 v 3, 4 v 1
2nd match day: 1 v 2, 3 v 4
3rd match day: 3 v 1, 2 v 4
4th match day: 1 v 3, 4 v 2
5th match day: 3 v 2, 1 v 4
6th match day: 2 v 1, 4 v 3

Източник: http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uef ... l2014.html
Последна промяна от dhddhd на 28 авг 2014 15:27, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
модерабе

Мнениеот модерабе » 28 авг 2014 14:31

iliev72 написа:Хора вие не сте в час ! Нека да е най-слабата групата и тогава дори ще ги спукат от бой !
И най-важното няма да се пълнят джобовете на Кирето от билети.Мислете с главите се.
Ако претърпи и финансово отношение пълен крах(слаба посещаемост) до тук ще бъде този смешен проект и ще продължи да живурка като Литекс.
Бенфика , Шахтьор и Галатасарай/Олимпиакос е идеалната групата да се видят колко са гола вода и стадиона ще е празен.

Хората масово искат да се паднат от най-добрите отбори в Европа за да могат да ги видят а този капацитет точно обратното,то на всички е ясно че за повече от 4-то място нямат сили в каквато и група да са."Кирето" кога е разчитал само на постъпленията от билети,нали до вчера приказвахте че ги раздавал безплатно.

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 28 авг 2014 14:33

Аз искам Борусия Дортмунд - имам доста приятели и колеги в Германия, които симпатизират на BVB и ще ни е интересно да гледаме заедно някой мач.

Georgi Georgiev
Контакти:

Мнениеот Georgi Georgiev » 28 авг 2014 14:35

Teo написа:За един кренвирш и едно парче халва какво ли не биха направили някой... безнадежден случай :roll:

Тео намажи се на дебело с на Домусчиев гелу и се наведи у наше ,,село“ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 28 авг 2014 14:36

Tatone написа:

Едва ли. Този Домусчивев, няма нужда като онзи Батков, да отчита парите от отбора никъде. Затова Разград още дълго ще ни мачкат.
Ако се падне слаба група ще загубим всички ние, които обичаме футбола. Ясно е, че Разград, тази година това и ме е максимума. Много искам да гледам големи отбори тук в България. Писна ми от Мура, Олимпия, Слован, Зимбру, Тампере, Иртиш и всички люксембургски, андорски и сан марински аматьорчета.

Не си прав ! Вече ПБМФ са на санитарният минимум и вече парите от скрап няма. И ако не е ШЛ и ЛЕ няма пари за инвестиране !
Според теб що толкова рева Кирето общината и държавата да дава пари за стадиона и като капак обяви ОП само за държавните пари а ?!
Ако ги имаше всичките пари са ремонта щеше да е пуснал общо ОП ;) Да не споменавам , че е искал заем за ПБМФ и му е отказан - 10 млн !
модерабе написа:Хората масово искат да се паднат от най-добрите отбори в Европа за да могат да ги видят а този капацитет точно обратното,то на всички е ясно че за повече от 4-то място нямат сили в каквато и група да са."Кирето" кога е разчитал само на постъпленията от билети,нали до вчера приказвахте че ги раздавал безплатно.

Според теб дали ще са същите цени на билета ?!Според мен не !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
ss1914
Контакти:

Мнениеот ss1914 » 28 авг 2014 14:39

Аз искам Реал, Ювентус/Борусия, Ливърпул
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 28 авг 2014 14:52

iliev72 написа:Хора вие зорлем искате да пълните джобове на Домуса а ?!

Ти колко профила имаш е,охлюв? :shock:
[offtopic][center][wrapimg=]http://i.imgur.com/VZjqcZD.png[/wrapimg][/center][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DEOQhrUXgAI61xY.jpg:large[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
модерабе

Мнениеот модерабе » 28 авг 2014 15:00

iliev72 написа:
Tatone написа:

Не си прав ! Вече ПБМФ са на санитарният минимум и вече парите от скрап няма. И ако не е ШЛ и ЛЕ няма пари за инвестиране !
Според теб що толкова рева Кирето общината и държавата да дава пари за стадиона и като капак обяви ОП само за държавните пари а ?!
Ако ги имаше всичките пари са ремонта щеше да е пуснал общо ОП ;) Да не споменавам , че е искал заем за ПБМФ и му е отказан - 10 млн !
модерабе написа:Хората масово искат да се паднат от най-добрите отбори в Европа за да могат да ги видят а този капацитет точно обратното,то на всички е ясно че за повече от 4-то място нямат сили в каквато и група да са."Кирето" кога е разчитал само на постъпленията от билети,нали до вчера приказвахте че ги раздавал безплатно.

Според теб дали ще са същите цени на билета ?!Според мен не !

Естествено че цените няма да бъдат същите както тези в ЛЕ,но какво значение има нали са безплатни или вече ще се купуват.Колко мислиш ще изкара от билети "Кирето" 1м или 1,5м той само премий на футболистите ще даде повече.

valio_cska
Контакти:

Прогноза за групата на лудогорец в ШЛ. А вашата?

Мнениеот valio_cska » 28 авг 2014 15:01

ДА ВИДИМ КОЙ ЩЕ ПОЗНАЕ. Ето ви моята прогноза.
Байерн
Базел
ЦСКА Москва
Лудогорец

Върни се в “Лудогорец”