Teo написа:volf написа:Teo написа:volf написа:Много добре пресметнат мач!
Играхме само шест минути в началото на второто полувреме и те бяха достатъчно за да решим задачите.
И резервите натрупаха реална игрова практика и съгледвачите бяха "нахранени" с представление.
Ако не беше валяло, нямаше и да се намокрим, но времето все още не можем да го контролираме, както играта.
Доста се чудих, защо не пуска Владо Стоянов, след като няма вероятност да се преумори, но като видях как румънчето налетя на Чворович с рогите, ми се разясни и този казус.
Четох някъде, че Стойчо сън не го хващало да бистри тактиката срещу Лудогорец, та сега и той ще се наспи като къпан, докато дойде време пак да мисли!
Тео, венко 123..., Стоянчо - журналистчето и други подобни миишоци, ще се изпокрият по дупките си за ден и после комплексът отново ще ги изкара на светло, като че ли този мач не се е играл.
Нищо ново под слънцето!
Остава единствено въпроса, кога най-после ЦСКА ще вкара гол на този стадион и е ясно че и тази година няма да има верен отговор.
Това е - цял мач играхме за треньора на Стяуа и се оказа, че и с артисти самодейци да излезем, пак ще победим "армейците"!
Volf.. ако ще да ни биете още безкрай пъти.. мнението ми за вас няма се промени... ''една модерна идея без история и любов в нея''
Всяко зло за добро... стрелката на часовника се върти, но докато бъдещето ще покаже
Тео, ми тя щом е модерна, няма как да има история?!
За хубавите представления са необходими подходящи изпълнители - не дълга, но тъжна история.....!!!
Няма как да съществувате в бъдеще... в мига в които спре кранчето да се налива пари клубчето ви загива заедно с малкото ви фенове които в момента са ''жертвите на резултата''
Колкото - толкова!
.....Ама си е хубаво да си жертва резултатите на Лудогорец, а.....!!!