V кръг: Лудогорец - ЦСКА 2:0

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

motg
Контакти:

Re: V кръг: Лудогорец - ЦСКА

Мнениеот motg » 17 авг 2014 11:24

samobotev написа:Преди няколко дена ви казах, че вие до сега мач със сериозен отбор в А група не сте имали и това ви е първото дерби за сезона , след което някои от пишещите тук веднага ми скочиха и ми казаха да се разкарам.
Истината е че в първия кръг играхте с един изпаднал в нокдаун отбор на Литекс, а после победихте отбора на Левски който така като гледам заедно с Хасково и Марек тази година ще се бори да не изпадне от А група. Направихте равен със слабия отбор на Славия и бихте един от най слабите отбори Хасково с 4-0 но последните два гола паднаха в продълженията което показва че превъзходството ви не е било чак толкова голямо.
Вчера се видя че Лудогорец са от съвсем друго тесто, не че нямахте шансове но определелно зелените бяха по добрия отбор през по голямата част от мача. Освен това само преди няколко дена Вуцов с отбор съставен основно от млади момчета ви показа как може да ги биете , но явно за съжаление Стойчо не го проумя и пак заложи на плътно прибран отбор в собствената си половина и надеждата че при някое статично положение ще вкарате гол.

И най накрая искам да ви кажа да престанете да се оправдавате с това '' Отбора е нов играчите още не се познават '' да донякъде е така но вина за това носят единствено Стойчо и ръководството на отбора ви които вместо да се опитат да задържът играчите от миналия сезон ги оставиха да напуснат, след което привлякоха за доста парички нови играчи повечето от които не са по добри от старите

Не си прав, и срещу Славия, и Срещу Хасково, и срещу Лудогорец имахме един и същ проблем, несъумяхме да си реализираме положенията, дори 50% от тях. При една резултатност от 50%, както е при Лудогорец, щяхме да сме с 5 от 5.

whitebear
Контакти:

Мнениеот whitebear » 17 авг 2014 11:25

1982 написа:
whitebear написа:
Добре, ако школата ни е слаба, какво е направено последната година за да се подобрят нещата. Аз както го виждам - Стойчо коли и беси в ЦСКА, което в никакъв случай не смятам че е лошо, смятам че ако той каже може да се привлекат треньори, да се пратят скаути и да се следят момчета от България, да се привличат в ДЮШ и да се ползват и развиват и продават в последствие. Ако се влагат 500к на година там, колкото са 2-3 максимални годишни заплати в ЦСКА, до 2-3 години можем да почнем да изкарваме футболисти. Въпросът е да се постави за цел.

ПП: Колкото до Долапчиев, изчакай да изиграе 10-15 мача като титуляр и тогава може да се отсъди.

За школата нищо не може да се направи, докато не се уреди въпросът с базите. А там държавата ни прави сечено от дълги години.

Това за следенето на млади таланти е невъзможно - и малкото такива у нас ги обират Лудогорец, Литекс и Коматево, защото могат да им предложат чудесни условия, ние нямаме какво да им предложим.

От 20 години ги чакаме да се уредят тези бази, време е да почнем да градим нещо, което да си е изцяло наше.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 17 авг 2014 11:26

RedeviL написа:
Red Warrior написа:Гъргоров все едно много ни помогна миналата година срещу Лудогорец. Трябва да влизат Витанов като се оправи и Маркович. Те поне имат по-добра бързина и не са се компрометирали толкова като сегашните ни халфове. Стойчо знаеше, че сме бавни в центъра и затова насити средната линия с трети халф, но това отслаби единственото ни силно звено - атаката. Затова казвам, че този път обърка състава и схемата. Трябваше да кара по-смело. Миналата година паднахме, но играхме със всичките си възможности. Просто класата на Лудогорец тогава ни победи. Тогава никой не го упрекна. Докато сега си имаше и негови грешки. Това е аматьорското ми мнение, но е хубаво да се вслуша и в градивната критика на фенове като мен, които го подкрепят. Въпреки всичко Стойчо за момента е възможно най-добрият вариант за ЦСКА.

Напълно съм съгласен с критиката ти към Стойчо за снощния мач, ама и whitebear е прав! Школата ни може да е трагична, но винаги ще се намерят две-три момчета, които биха ни спестили нервите да гледаме футболисти като Присо, Сидибе, Галчев, Маркиньос, Попов, Жоаким. Един Буш, за когото се знаеше, че е талантливо момче и младежки национал на Румъния, бяха необходими няколко мача и позорното отпадане от Зимбру, за да се престрашим да го пуснем на мястото на мегазвездата Жоаким. Докога ще се бърка състав, тактика и схема на игра? Никой друг не е получавал такъв голям картбланш, какъвто получава Младенов в момента!
Да отговоря и на GOLEADOR - бих оправдал средставата на Стойчо, ако поне един път бяха довели до постигане на целите, но когато падаш пак и пак, и пак, просто не мога да възприема налагането на този тотален атни-футбол...

Стойчо в момента е най-добрия вариан за ЦСКА. В това безпаричие и хаос, само той може да ни държи в борбата за титлата до последните кръгове. Да не би при Андоне, Гьоре, Радуканов, Павел Дочев да бяхме по-добре?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 авг 2014 11:28

whitebear написа:
От 20 години ги чакаме да се уредят тези бази, време е да почнем да градим нещо, което да си е изцяло наше.

Ама на теб ти е много лесно да си пишеш така наизуст.

Кажи, къде да го градим, нали трябва да притежаваш земя, за да градиш на нея, как върху чуждото ще правиш нещо ?! Ние не сме мутренското галениче, на което държавата ще отпусне 3 млн. за нов стадион, на нас не само не ни дават нашия, ами и ни искат наем, за да играем на него.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 17 авг 2014 11:29

volf написа:
Teo написа:
volf написа:Много добре пресметнат мач!
Играхме само шест минути в началото на второто полувреме и те бяха достатъчно за да решим задачите.
И резервите натрупаха реална игрова практика и съгледвачите бяха "нахранени" с представление.
Ако не беше валяло, нямаше и да се намокрим, но времето все още не можем да го контролираме, както играта.
Доста се чудих, защо не пуска Владо Стоянов, след като няма вероятност да се преумори, но като видях как румънчето налетя на Чворович с рогите, ми се разясни и този казус.
Четох някъде, че Стойчо сън не го хващало да бистри тактиката срещу Лудогорец, та сега и той ще се наспи като къпан, докато дойде време пак да мисли!
Тео, венко 123..., Стоянчо - журналистчето и други подобни миишоци, ще се изпокрият по дупките си за ден и после комплексът отново ще ги изкара на светло, като че ли този мач не се е играл.
Нищо ново под слънцето!
Остава единствено въпроса, кога най-после ЦСКА ще вкара гол на този стадион и е ясно че и тази година няма да има верен отговор.
Това е - цял мач играхме за треньора на Стяуа и се оказа, че и с артисти самодейци да излезем, пак ще победим "армейците"! :lol:

Volf.. ако ще да ни биете още безкрай пъти.. мнението ми за вас няма се промени... ''една модерна идея без история и любов в нея'' :idea:
Всяко зло за добро... стрелката на часовника се върти, но докато бъдещето ще покаже :idea:

Тео, ми тя щом е модерна, няма как да има история?!
За хубавите представления са необходими подходящи изпълнители - не дълга, но тъжна история.....!!! :roll:

Няма как да съществувате в бъдеще... в мига в които спре кранчето да се налива пари клубчето ви загива заедно с малкото ви фенове които в момента са ''жертвите на резултата'' :idea:

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 17 авг 2014 11:36

Само сравнете бюджетите на двата отбора и няма какво да говорим повече. Лудогорец тази година е с 20млн.лева, ние ще сме с 6-7млн.лв.
От времето на "Левски" с Чорни не сме имали такъв отбор в първенството с толкова голям бюджет.

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 17 авг 2014 11:36

Ама да ви се чуди човек, защо отговаряте на олигофрени в този форум. Игнорирате ги и дотам. След 2-3 години, този ще се чуди кой отбор да подкрепя и ще е забравил за каузата си. Както и да е. Снощи не се представихме чак толкова зле, дори напротив, играхме по-добре отколкото през целия минал сезон. Има още какво да се желае, но засега толкова. За разлика от доста други колеги, аз съм на мнение, че Жоаким е най-здравия ни нападател и съм сигурен, че ще го докаже. Заедно с Буш ще бъдат убийствен тандем, но за това да му мисли Стойчо (нека бъде по-смел и ги пуска заедно). В средата засега не нацелваме верните изпълнители, но имаме качаство и там. Кукоч игра добре, но ако беше дошъл по-рано, снощи можеше и да бъде пред защитата. Този звяр щеше да ги изяде. Дано му плащаме редовно(а и на останалите) и титлата няма да е далеч.
И хич да не ви е еня за разни драскачи и форумни тролчета, момчетата играха добре, представиха се доволно. Подкрепа, това е истината.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 17 авг 2014 11:40

Red Warrior написа:
RedeviL написа:
Red Warrior написа:Гъргоров все едно много ни помогна миналата година срещу Лудогорец. Трябва да влизат Витанов като се оправи и Маркович. Те поне имат по-добра бързина и не са се компрометирали толкова като сегашните ни халфове. Стойчо знаеше, че сме бавни в центъра и затова насити средната линия с трети халф, но това отслаби единственото ни силно звено - атаката. Затова казвам, че този път обърка състава и схемата. Трябваше да кара по-смело. Миналата година паднахме, но играхме със всичките си възможности. Просто класата на Лудогорец тогава ни победи. Тогава никой не го упрекна. Докато сега си имаше и негови грешки. Това е аматьорското ми мнение, но е хубаво да се вслуша и в градивната критика на фенове като мен, които го подкрепят. Въпреки всичко Стойчо за момента е възможно най-добрият вариант за ЦСКА.

Напълно съм съгласен с критиката ти към Стойчо за снощния мач, ама и whitebear е прав! Школата ни може да е трагична, но винаги ще се намерят две-три момчета, които биха ни спестили нервите да гледаме футболисти като Присо, Сидибе, Галчев, Маркиньос, Попов, Жоаким. Един Буш, за когото се знаеше, че е талантливо момче и младежки национал на Румъния, бяха необходими няколко мача и позорното отпадане от Зимбру, за да се престрашим да го пуснем на мястото на мегазвездата Жоаким. Докога ще се бърка състав, тактика и схема на игра? Никой друг не е получавал такъв голям картбланш, какъвто получава Младенов в момента!
Да отговоря и на GOLEADOR - бих оправдал средставата на Стойчо, ако поне един път бяха довели до постигане на целите, но когато падаш пак и пак, и пак, просто не мога да възприема налагането на този тотален атни-футбол...

Стойчо в момента е най-добрия вариан за ЦСКА. В това безпаричие и хаос, само той може да ни държи в борбата за титлата до последните кръгове. Да не би при Андоне, Гьоре, Радуканов, Павел Дочев да бяхме по-добре?

Точно това е, че нито един от тях не получи такъв голям картбланш. Всичките се изредиха в рамките на по няколко месеца и е абсурдно да се мисли, че за такъв кратък период може да говорим за налагането на някакъв стил на игра, а и тогова имахме не по-малки проблеми с управлението на клуба. Единствено за Радуканов имам по-конретни наблюдения и мога да кажа, че не ми харесва като треньор.

whitebear
Контакти:

Мнениеот whitebear » 17 авг 2014 11:40

1982 написа:
whitebear написа:

Ама на теб ти е много лесно да си пишеш така наизуст.

Кажи, къде да го градим, нали трябва да притежаваш земя, за да градиш на нея, как върху чуждото ще правиш нещо ?! Ние не сме мутренското галениче, на което държавата ще отпусне 3 млн. за нов стадион, на нас не само не ни дават нашия, ами и ни искат наем, за да играем на него.

Аз като искам да си построя къща, да не би да чакам държавата да ми отпусне терен и да ми даде 100к да си я построя? Колкото да стадиона, абсурд държавата да си го вземе, колкото и време да мине, а и не го ли дадоха на концесия за 30 години. Футбола е бизнес. Просто да излязат и да кажат - ето това е планът за развитие на ЦСКА следващите 5 години, а не всяка година да градим "нов" отбор.

Колкото до бюджети, пари и финанси - преди 3 години отстранихме Динамо Москва отбор със 7 пъти по-голям бюджет от нашия, а преди това многократно сме се надигравали с отбори с бюджети по-големи от нашия. Зимбру защо не ги отстранихме, щом така измерваме нещата?

Просто да отговори Стойчо какво мисли да прави, в момента няма кой да седне на неговото място, а и няма смисъл от смяна, но да даде отговор.
Последна промяна от whitebear на 17 авг 2014 11:44, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
CS -KA -KA

Мнениеот CS -KA -KA » 17 авг 2014 11:41

напротив много хубаво се вижда на телевизора как Тони Силва ударя по гърба съдята и то поне 2-3 пъти ,така,че чакаме от БФС какво ще измислят да го защитят !
истината за БГ футбола !https://www.youtube.com/watch?v=FNhTyJFBVu4

Върни се в “ЦСКА”