peliforewer написа:По принцип никога не пиша веднага след мач,преспивам и тогава,пък и нали утрото е по-мъдро от вечерта,но сега не мога да изчакам и се включвам защото виждам че змиите много бързо изпълзяха.Отвсякъде се повтаря че Лудогорец играл с резервите,тези резерви като изключим Хамза,Анисе и Вандерсон са от две-три години в Лудогорец дето се вика си знаят и кътните зъби.ЦСКА излезе с абсолютен дебютант Кукоч,с игралия мач-два Платини,с неигралия два месеца Вальо Илиев,с попадащите от време на време в състава Галчев и Неманя,така че ако погледнем откъм резерви нещата не са такива каквито всички тръбят по медиите.Отделен въпрос е защо Стойчо Младенов избра точно тези играчи ,а не заложи на Причиненко,Карачанаков,предполагам че Бергонси е имал проблеми за да не е титуляр,но негово право е да си избира състава,в този мач не го налучка и него сигурно най-много го боли за това.Трябва да си признаем че Апата е лимитиран играч,още в началото като му видях няколко абсолютни неадекватни отигравания и ми стана ясно какво ще последва,Вальо и Тунчев ще им е много трудно да играят в тандем при решителни мачове,годинките им са доста,също и контузиите,Причиненко и Оршулич са добра алтернатива и доста по-млади,за това че трябва да има вариативност.Светъл лъч днес е играта на Кукоч,само след няколко тренировки игра като типичен бек от добра класа,ако някой забеляза почти нямаше грешно центриране,а за първия гол Шоко трябваше да бъде неутрализиран от халфа който играеше вляво,а не от Кукоч.Трябва да си признаем че в момента няма какво да противопоставим на Лудогорец,но ако финансово нещата са добре мисля че след месец-два нещата ще започнат да се променят към добро.Колкото до останалите отбори мисля че сме едни гърди напред,но е време да почнем да печелим решителни мачове,защото със Зимбру нищо,със Славия реми,с Лудогорец загуба,вярно с Левски го взехме,но това не трябва да ни е критерия.Това е което имах да кажа,на разни запетайки от Русе и анонимници от Смолян въобще няма да отговарям-
Анонимници сте Вие , дето осем поредни мача гол не можете да вкарате на Зеленото Чудовище !! Ало , Зимбру , нещо не Ви се чува май ...Цяла седмица аслани , най-накрая ...........Къде са Стоянчо Генов и Емилчо Коцев да кажат нещо за мача ? К,во стана със "Зелената Жига " ? По - силният се уважава !!! По - малкият си затваря устата...