Цветан Василев отговаря

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Експерти: Няма данни, които да налагат КТБ да бъде обявена в

Мнениеот Tommi » 15 авг 2014 18:35

za nas e toj religiq написа: За ПИБ как намериха пари за два дена , на всичкото отгоре и през почивни дни :?

Различни ситуации. Все едно да питаш защо Лемън Брадърс фалира преди няколко години, а други банки получиха държавна помощ или бяха спасени чрез одържавяване.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 15 авг 2014 18:44

Tommi написа:
za nas e toj religiq написа:
Tommi написа:
za nas e toj religiq написа:И защо трябва държавата да я осигурява ? А не акционера или други банки ?

Както вече ти казах, това е вариант. А кой е оптималният вариант по определен критерий (няма как да се вземе решение, което да е най-добро по всички критерии и което задоволява интересите на всички) вече е въпрос на анализи и гледни точки. В примера, който ти дадох, португалците избраха същият вариант.

Предполагам обаче пропускаш някой удобен(незнам поради какви причини) факт , че португалците евентуално са питали акционерите на банката дали могат да се справят :?

Първоначалното желание е било проблемът да се реши от частни инвеститори, само че не се е получило по обясними причини.

А, дойдохме си на въпроса, БНБ, кой и кога попита дали някой има желание :?: Като даваш примери , не пропускай най важните части :lol: Първо са питали, после са деийствали! Тоест нищо общо с нашата реалност :mrgreen:

Потребителски аватар
veselinsk
Контакти:

Мнениеот veselinsk » 15 авг 2014 18:44

Що просто не се видите някъде на бира и да поспорите на живо ? :lol:
Изображение

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 15 авг 2014 18:47

Tommi написа:
za nas e toj religiq написа: За ПИБ как намериха пари за два дена , на всичкото отгоре и през почивни дни :?

Различни ситуации. Все едно да питаш защо Лемън Брадърс фалира преди няколко години, а други банки получиха държавна помощ или бяха спасени чрез одържавяване.

Мисля че тоя въпрос го изяснихме в друга тема, тоя вариант го давам за да стане ясно на всички, че е имало и друг сценарий за реакция, който обаче упорито се пропуска !

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 15 авг 2014 18:49

veselinsk написа:Що просто не се видите някъде на бира и да поспорите на живо ? :lol:

Аз минавам направо на твърдо след малко, че съпругата ми е именничка и може да ми се разсърди :mrgreen:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 15 авг 2014 18:58

А, дойдохме си на въпроса, БНБ, кой и кога попита дали някой има желание :?: Като даваш примери , не пропускай най важните части :lol: Първо са питали, после са деийствали! Тоест нищо общо с нашата реалност :mrgreen:

Ами в нашата реалност руснаците бяха "пас". За оманците нито ти, нито аз знаем какво са говорили, дали са говорили и какво желание са имали. А третият е някъде по света в неизвестност. За други нямаме информация да са изявили желание.
Пък и версията как някой е искал да налее Х милиарда лева, ама лошата държава не му е позволила, е малко невероятна. ;)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 15 авг 2014 19:00

Tommi написа:

Ами в нашата реалност руснаците бяха "пас". За оманците нито ти, нито аз знаем какво са говорили, дали са говорили и какво желание са имали. А третият е някъде по света в неизвестност. За други нямаме информация да са изявили желание.
Пък и версията как някой е искал да налее Х милиарда лева, ама лошата държава не му е позволила, е малко невероятна. ;)

Ама те от БНБ, не трябва ли те да ги търсят , а не да чакат някой да дойде да им се моли, да им вземе милиардите, както каза :lol:
След като отстраниха всички от управата, и са отпратили на два пъти оманците, кой и как да търси начини :?:

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 15 авг 2014 19:03

Tommi написа:

Мисля че тоя въпрос го изяснихме в друга тема, тоя вариант го давам за да стане ясно на всички, че е имало и друг сценарий за реакция, който обаче упорито се пропуска !

Сценарият беше един - затваряне на банката и охлаждане на страстите.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 15 авг 2014 19:06

za nas e toj religiq написа:Ама те от БНБ, не трябва ли те да ги търсят , а не да чакат някой да дойде да им се моли, да им вземе милиардите, както каза :lol:
След като отстраниха всички от управата, и са отпратили на два пъти оманците, кой и как да търси начини :?:

Лично Искров и Чобанов ли искаш да ги търсят или може и някой друг? :lol:

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Мнениеот za nas e toj religiq » 16 авг 2014 03:01

Tommi написа:
za nas e toj religiq написа:Ама те от БНБ, не трябва ли те да ги търсят , а не да чакат някой да дойде да им се моли, да им вземе милиардите, както каза :lol:

Лично Искров и Чобанов ли искаш да ги търсят или може и някой друг? :lol:

Не бе къде ще ходят в тия жеги, да си стоят на хладно, то да не им влиза в задълженията да търсят някви си милиарди, аз ще ида да ги търся :mrgreen:

Върни се в “Архив”