za nas e toj religiq написа:Bourgas написа:za nas e toj religiq написа:Bourgas написа:Тъкмо си помислих, че днес няма да успееш да си заработиш надника и ти пусна поредната тема в подкрепа на Цв.В. и КТБ.
Мойто момче, никъде не споменавам Ц,Василев ако си забелязалГовори се предимно за бездействието на държавата
![]()
И ако си мислиш, че от това си печеля парите си голям балък! Ако не вярваш, мога де те поканя по на юг от Бургас да видиш как си вадя парите
Че ти си най-заинтересувания от КТБ и Цветан Василев, как няма да си помисля това? Аз нормален човек, отдаден толкова много на каузата сляпа защита на един бандит, без пари, не съм виждал. И си вади парите със здраве. Дано сезонът ти е силен.
Представи си че имам сметки в КТБ и ме интерсува прякоИначе по слаб сезон от тоя не помня да е имало от началото на 90те, и това не без помоща на самата ни държава
Пък ти продължавай да си дрънкаш за Василев!
Ми че той е един от тези, които са виновни за ситуацията в момента като цяло. И аз не дрънкам, аз говоря, в случая пиша. Умело цитираш думите на омбудсмана, но не всички. Той човекът си каза, че КТБ е била една бутикова банка, средна хубост и се разраснала в определени периоди от време. А ако имаш сметки в КТБ, колега, начинът мисля, че е друг, а не спорния форум на Гонг. Успех в сезона и успех за сметките.
П.П. Аз лично не познавам нито един със сметки там, за което много се радвам, явно имам мислещи приятели.
[/center]
[/center]