Мнениеот miasanmia1900 » 14 авг 2014 00:17
Ами момчета аз не съм изненадан от резултата в този мач...По принцип не критикувам често Гуардиола ,но той се е взел много насериозно в измислянето на нов вид футбол..Наистина не мога да повярвам че се опитва да наложи това подобие на футбол в любимия ни клуб..откъдето и да се погледне мача тази вечер си е пълен провал...наистина играчите ни не са готови още на 100%,но все пак толкова жалки...Единственото хубаво е ,че догодина по това време ще имаме нов тренер.Дано само пораженията върху клуба не са много дълбоки и да ги изгладим за 1-2 години ,а не да се лутаме десетилетие в ШЛ както преди(за БЛ е ясно).Прогнозата ми за сезона е песимистична и не вярвам на тактиката на Гуардиола,на играчите вярвам.но не и на него.Затова смятам,че шампион ще е Дортмунд,за купата е сложно, но може би до финала ще стигнем(зависи от жребия),а в ШЛ отпадане максимум на 1/4 финал,Гуардиола няма да бъде уволнен поради куп причини,а просто ще подаде оставка с аргумента за ново предизвикателство..Заредете се с търпение и нерви няма да е лесно,важно е Ули да излежи по-малко от присъдата си и да се завърне,че нещо нещата куцат.Трябва да се мисли за селекцията догодина..трябват ни световни звезди в защита и по крилата,да се развърже кисията и да бъдем активни и агресивни на пазара,защото Рибери и Робен издъхват вече особено Рибери,а в защита ни трябва много стабилност..