СУПЕРКУПА : Лудогорец - Ботев

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

rebel
Контакти:

Re: СУПЕРКУПА : Лудогорец - Ботев

Мнениеот rebel » 13 авг 2014 23:51

джони написа:
Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев защити съдията Николай Йорданов след спечелването на Суперкупата на България.

EEEE, ТОВА ВЕЧЕ Е ДОСТА НАГЛО,ДАЛ КАРТОН ДАЛ,НАВЕЛ СЕ,НАВЕЛ,ВМЕСТО ДА КАЖЕ,ЧЕ НЯМАТ НУЖДА ОТ ТАКИВА ПОДАРЪЦИ,ТРЪГВА ДА ЗАЩИТАВА СЪДИЯТА,ПИСАХ ГО ,НО ПАК ПОВТАРЯМ,С ТАКИВА МЕТОДИ ДОМУСА УБИВА ФУТБОЛА!!!

Я канар говори за наглост, до вчера защитавахте и подкрепяхте лудогорец, сега друга песен пеете. Плюхте по Берое, Черноморец, локо Сф, когато лудогорец извършваше гадости и мръсотии, ама сега ви се върна. И пак ходете на националния стадион да го подкрепяте.

haha

Мнениеот haha » 13 авг 2014 23:52

Romanisti написа:
haha написа:
Player написа:Този мач едва ли някои може да обясни защо се игра. Според мен след като даден отбор направи дубъл трябва тази купа да му бъде дадена. Откъде накъде отбор без отличие ще играе за тази купа. По коя логика е по заслужил от втория в класирането например. Губиш финал и пак ти дават фина?!? А пък за самия мач от който изгледах около 30 мин. мога да кажа, че Лудогорец игра без да се напряга и въпреки това с лекота пропусна няколко чисти гола. Иначе ако бяха толкова добри жълтите, спокойно можеха да удържат едно полувреме за дузпи. Вижте как Левски вкара 2 гола на Берое преди година и малко с 10 души. Има начин, който го може, а който не може има рев и оправдания.

Според мен, попринцип самият трофей е напълно излишен и няма никакъв смисъл от него, но... Да не говорим, че сме сигурно единствената държава, в която за Суперкупата се играе, след като са минали 4 кръга от шампионата.

Всъщност ако не се лъжа,и в Германия,Дордмунд би Баерн.....

Да де, гледах мача, идеята ми беше, че само при нас се играе, след като са минали 4 кръга от първенството. :)
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 13 авг 2014 23:54

Кашчей написа:
RedeviL написа:
Балкански Орел написа:
RedeviL написа:Човекът ти го казал много ясно. Всичко много хубаво, но какъв е смисълът от два участника, когато другите са потресаващо слаби!? Не коефицента играе на терена, а още по-малко пък вдига качеството на едно първенство! ;)

Кой е виновен, че другите отбори не стават за нищо ? Лудогорец, киро гела, петричев, дяков или самите те ? Тези ботевисти до вчера подкрепяха най голямата мутра в България сега ги защитавате, аз не мразя Лудогорец.Кой ми е виновен, че отбора на родата ми не може да бие Слабия в последния мач ? Лудогорец са противни, но не са за мразене защото само те играят, ако ЦСКА или Левски бяха направили такива победи последните 2 години в Европа щяха да ги изкарат шампионите на света.

Сами са/сме виновни, но това не променя нищо... Какъв е смисълът от двама участника, когато Левски или ЦСКА не могат да се справят с отбори като Зимбру и Иртиш? За каква ШЛ си говорим изобщо!? Както казах, коефицента не играе на терена, а ако Левски и ЦСКА си оправят къщичките и се стегнат, то тогава Лудогорец няма да им е необходим, за да постигат успехи в Европа.

Ма то на вас са ви необходими само донори, които да ви захранват, защото вие сте като пиявици в организма на футбола у нас!

Не ме разбра правилно. Казах, че няма да им е необходим в смисъл, че нямат нужда и не зависят от победите на Лудогорец в Европа. Иначе нека си съществуват и да поддържат това ниво, стига да могат, разбира се! :mrgreen:

Потребителски аватар
CSKA 78

Мнениеот CSKA 78 » 13 авг 2014 23:54

Гледай колко хора мразят делиорманци(защото го заслужавате),и после кажете,че сме само десетина във форума на Гонг! :shock: :lol:
[rimg]https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/99/CSKA_Sofia_logo_2018-19.png/611px-CSKA_Sofia_logo_2018-19.png[/rimg]
Вече тече 77-тата година от създаването на ЦСКА! ЦСКА ще пребъде!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 13 авг 2014 23:55

Балкански Орел написа:
RedeviL написа:Сами са/сме виновни, но това не променя нищо... Какъв е смисълът от двама участника, когато Левски или ЦСКА не могат да се справят с отбори като Зимбру и Иртиш? За каква ШЛ си говорим изобщо!? Както казах, коефицента не играе на терена, а ако Левски и ЦСКА си оправят къщичките и се стегнат, то тогава Лудогорец няма да им е необходим, за да постигат успехи в Европа.

Повярвай, ако не е Лудогорец всичките ни участници ще отпадат от словено-казахстанските грандове.Няма да има никаква промяна, ще има малко повече шум а у агитки, ултраси и накрая 3-4 гола в кошницата.Даже не ни прави впечатление, че ако не е Лудогорец може би Литекс пак щеше да доминира.Жалка история, тази злоба по Лудогорец е жалка, цялата ни нация в момента е жалка, точно колкото децко-женските фенове на Лудогорец.Такива глупости като дай да викаме за румънските окупатори на Добруджа щото киро гела ще ми е кеф да падне са върха на простотията.Мен каот фен на Лацио ме беше срам от някой левскари, които се дървеха а попринцип не са гледали и един мач на Лацио, а са фенове на Челсито.Във форума на Лацио имаше голямо уважение към Лудогорец.

Ма те и сега си падат... С какво победите на Лудогорец в Европа спомагат за всеобщото развитие на футбола в България? Нали това беше въпроса!?

Смърфиета
Контакти:

Мнениеот Смърфиета » 13 авг 2014 23:56

Romanisti написа:Футболистът на Ботев Александър Колев, който бе изгонен с червен картон в мача с Лудогорец за Суперкупата на България (1:3), сподели, че не разбира съдийското решение. Колев коментира, че не е имало никаква симулация от негова страна, като показа и белези по крака си. Самият Колев обясни, че не знае дали е имало дузпа, но отбеляза, че е имало поне фаул.

„Трима човека на гърба ми имаше. Не мога да кажа дали е дузпа, но е чист фаул.

:lol: Всъщност бяха двама защитници,и горкото момче много лицемерничи,значи излиза,трима играчи на гърба и имам дупка в крака

Разбрахме ти мнението. Като на всички буферчета. Никого не можеш да изненадаш.

uppercut
Контакти:

Мнениеот uppercut » 13 авг 2014 23:57

Яка наредба изиграна майсторски ;) рефера е виновен и обира негативите :idea:
BULTRA-100 написа : Твърдо зад Н.Бареков който обича Ботев трябва да го подкрепи !
forever1912 написа : Vsi4ki vzimat pari, nqma mqsto za ugrizeniq.
Лудата банда написа : И помнете - Ботев шампион = Бареков ББЦ номер 28

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Мнениеот Tribune East 1912 » 14 авг 2014 00:00

Изображение

На Николай Йорданов му пожелавам да му паднат и последните два косъма при интимните игри с киро гела в леглото тази вечер!

koce23
Контакти:

Мнениеот koce23 » 14 авг 2014 00:01

Кога смята отбора на "националната" кауза да има Български манталитет.Да играят с достойнството срещу Българските отбори както срещу европейските.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 14 авг 2014 00:04

RedeviL написа:[ Ето, някои техни фенове ни смятат за абонати.. Окей, приемам това мнениние, насъбраха им се не малко победи срещу нас, нека ни подценяват! Можем само да спечелим от това!

Вас няма да ви подценим НИКОГа, ЦСКА е дразнител , а сте и кандидат- шампион. Ще се играе друг мач в Разград ! Този мач, играхме самонадеяно и можехме и да загубим. Едва ли някой се радва особенно на тая Суперкупа !
Най-важния мач обаче е в Букурещ ....
Последна промяна от snakebite на 14 авг 2014 00:04, променено общо 1 път.
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Върни се в “Лудогорец”