Re: Суперкупа на Германия: Борусия Дортмунд - Байерн Мюнхен
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Слабо дотук...
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
- Neron
- Контакти:
Логичното се случи. Защитата ни е смешна, Мартинес го нямаше никакъв при гола, а Дортмунд вече имат повече удари във вратата ни отколкото ние към тяхната като цяло ако въобще имаме. Просто не ми се мисли срещу по-силно нападение какво ще прави защитата в този вид.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Гуардиола е гении, измисли схема, с която отборът винаги има малцинство около топката. Хойдберг, Бернат и Шакири въобще не са в играта, Левандовски и Мюлер си чакат топката като централни нападатели, двамата в центъра ги надиграват с лекота, добре че е Нойер иначе полувремето си отиваше на 4:0. Пълна трагедия, шокиран съм и това е финал 
Neron написа:Логичното се случи. Защитата ни е смешна, Мартинес го нямаше никакъв при гола, а Дортмунд вече имат повече удари във вратата ни отколкото ние към тяхната като цяло ако въобще имаме. Просто не ми се мисли срещу по-силно нападение какво ще прави защитата в този вид.
Голът стана заради Мартинес, разминаха го пред наказателното поле и след това остана на място, вместо да си покрие човека.
Много слаба игра,Левандовски и Мюлер са много изолирани.
Не знам от схемата ли е или играчите не са готови,но изобщо не се получава...
Дано само контузията на Хави да не е сериозна.
Не знам от схемата ли е или играчите не са готови,но изобщо не се получава...
Дано само контузията на Хави да не е сериозна.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
- Neron
- Контакти:
Бъдещето е светло. Поредна загубена купа заради прищевките на един плешив циганин.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- Der Führer
- Контакти:
motg написа:Der Führer написа:motg написа:Дано да стане интересен мач, ако за Дортмунд отсъстват немските национали със сигурност губят мача.
2:4 ще е според мен, а Левандовски ще вкара хетрик, все пак е тренирал няколко години с тези защитници, знае им слабостите
То само Вайденфелер и Хумелс са такива ... и Дурм , но той е резерва на ШмелцерДокато в Байерн - Лам , Швайнщайгер , Нойер , Боатенг , Мюлер и Гьотце + Робен и Данте тренират едва от няколко дни . Плюс това и Швайни беше наритан зверски на последната контрола в САЩ . НО така или иначе всички изброени ще могат да играят , ако треньорите решат . Твърдо пропускат мача :
Шахин , Гюндоган и Ройс за Дортмунд
Рибери , Алкантара и Рафиня за Байерн .
Под немски национали за Дортмунд имах предвид:освен Вайденфелер и Хумелс, Ройс и Гюндоган, които са ключовите хора в състава на Дортмунд, без тях жълто-черните са си средняшки отбор.
П.П.Този Гуадино никога не съм го чувал, на колко години е, на каква позиция играе?
Син е на Маурицио Гаудино - един много добър атакуващ халф навремето . Като гледам малкия - пипа топката точно като татко си
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...
и ВИЕ СЪЩО ...
Der Führer написа:motg написа:Der Führer написа:motg написа:Дано да стане интересен мач, ако за Дортмунд отсъстват немските национали със сигурност губят мача.
2:4 ще е според мен, а Левандовски ще вкара хетрик, все пак е тренирал няколко години с тези защитници, знае им слабостите
То само Вайденфелер и Хумелс са такива ... и Дурм , но той е резерва на ШмелцерДокато в Байерн - Лам , Швайнщайгер , Нойер , Боатенг , Мюлер и Гьотце + Робен и Данте тренират едва от няколко дни . Плюс това и Швайни беше наритан зверски на последната контрола в САЩ . НО така или иначе всички изброени ще могат да играят , ако треньорите решат . Твърдо пропускат мача :
Шахин , Гюндоган и Ройс за Дортмунд
Рибери , Алкантара и Рафиня за Байерн .
Под немски национали за Дортмунд имах предвид:освен Вайденфелер и Хумелс, Ройс и Гюндоган, които са ключовите хора в състава на Дортмунд, без тях жълто-черните са си средняшки отбор.
П.П.Този Гуадино никога не съм го чувал, на колко години е, на каква позиция играе?
Син е на Маурицио Гаудино - един много добър атакуващ халф навремето . Като гледам малкия - пипа топката точно като татко си... На 17 години е , атакуващ полузащитник .
Не е готов за такъв мач, особено като сме само с 2ма в центъра на терена. Иначе има техника и самочувствие за 17 годишен, но няма пласиране.
- rebelheartous
- Контакти:
Neron написа:Бъдещето е светло. Поредна загубена купа заради прищевките на един плешив циганин.
поредният псевдо фен
- Neron
- Контакти:
rebelheartous написа:Neron написа:Бъдещето е светло. Поредна загубена купа заради прищевките на един плешив циганин.
поредният псевдо фен
А ти кой си?
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!