Жребий плейофен кръг - Шампионска Лига
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Жребий плейофен кръг - Шампионска Лига
Защо ли си мисля ,че Стяуа съжаляват повече за жребия от нас .... на тях можеше да им се падне доста по-лесен съперник , а за нас нямаше кой знае колко голямо значение освен Залцбург ... 

Защо ли си мисля ,че Стяуа съжаляват повече за жребия от нас .... на тях можеше да им се падне доста по-лесен съперник , а за нас нямаше кой знае колко голямо значение освен Залцбург ... 

Възможно най-лесен жребий ни се падна от поставените. Не знам какво се оплаквате. Бием ги като пичове, а и Лудогорец не са обременени с провалите на грандовете ни.
Последна промяна от Soulen на 08 авг 2014 13:40, променено общо 1 път.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
- bilyaletdinov
- Контакти:
dreben23 написа: Притеснява ме доста и Арсенал, в Турция се играе много трудно.
При такъв баланс на Венгата в плейофите за ШЛ, не знам от какво се плашиш

P12 W12 D0 L0 F29 A3
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]
И този път ще победиш шампионе!
И този път ще победиш шампионе!
dreben23 написа:Стига сте ревали, ето кои влизат в групите:
Селтик, Залцбург, Апоел, Лудогорец :D, Бате, Арсенал, Стандарт, Леверкузен, Лил, Атлетик б
[offtopic]Порто и Наполи ще си заминат рано, рано. Притеснява ме доста и Арсенал, в Турция се играе много трудно.[/offtopic]
Хм Наполи може да се лигавят в ЛЕ но в ШЛ изорават тревата според мен Испания ще останат с 3ри представителя но всеки случай това е голямото дерби на плейофите и ще станат много хубави мачове...
А Арсенал като знам колко "трудно" играха в Турция миналата година срещу по - силния Фенербахче (настоящ шампион и сигурен участник в ШЛ) и сега няма да имат проблеми споко

Soulen написа:Възможно най-лесен жребий ни се падна от поставените. Не знам какво се оплаквате. Бием ги като пичове, а и Лудогорец не са обременени с провалите на грандовете ни.
А дано, ама надали. Стяуа ще ви издруса като изгладнел мангал - неузряла круша

Няма от какво да се притесняваме, Лудогорец си влизат почти сигурно в групите. Няма как тоя цигански отбор Стяуа да продължи. Цигански отбор, с циганска публика, играчите мангали, някои играли и по наще ниви. Хич не ми ги хвалете. К*р за Стяуа!
siniq_fen написа:BRF написа:Пропуснал съм драмата с поставени и не поставени и доста се изненадах като видях Стяуа!!Шансовете са 60/40 в полза на румънците,според мен!Хубавото е,че Букурещ ви е на около 200км и ще може да си направите добро гостуване.Букурещ е хубав град и има какво да се разгледа!
Много жалко за поляците,в смисъл да си свършиш работата на терена и да се прецакаш с документите.Аз като цесекар знам много добре как се чувстват!
Мен ако питаш, по-зле се чувстват
Да,да,прав си!Тяхното е много по-гадно!
- dreben23
- Контакти:
Дано! 
И най-важното, дано няма кръвопролития, че турци и англичани кат се напият си бало капаците! Помните предполагам как се колеха с Лийдс едно време.

И най-важното, дано няма кръвопролития, че турци и англичани кат се напият си бало капаците! Помните предполагам как се колеха с Лийдс едно време.

Последна промяна от dreben23 на 08 авг 2014 13:45, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти: