Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Re: Георги Иванов-Гонзо

Мнениеот terata » 04 авг 2014 19:15

MagicMoments написа:
Sinite ot Sofia написа:Все повече стават хората, наричащи себе си фенове на Левски, чиято основна цел е да плюят и да критикуват, не винаги с резон. Левски наистина е много слаб и в момента пишем най - срамните във великата ни история, от към спортно - техническо и управленско естество, страници. Левски е на дъното и сега е момента да сме с него.. ЗАЕДНО! Много е лесно когато отбора е на върха, много е лесно да се наречеш фен на Левски, когато играем в ШЛ, но истината е сега. И нито ден и мач повече. Гонзо сгреши, отново, но той беше този, който се върна на "потъващия кораб", когато беше на "сушата" и всичко в Черно море беше цветя и рози. Той не отказа на Левски, както го направиха други по различни причини. Гонзо е човекът, заради който ИМА смисъл да застанем отново (до последен дъх) зад Левски, защото слаб и смачкан, той още си е нашия Левски и сме длъжни заради тези преди и тези, които ще оставим след нас! Заедно ще се върнем там където ни е мястото. Пълна подкрепа за Гонзо и Левски!!!

Ех евала просто.И аз се опитвам да пиша тука да подкрепим Гонзо и само спорове възникват :) Жалко че стадиона пак ще е празен,заради отрицателните мнения срещу Гонзо.

Много сте интересни някои хора... заради "отрицателните мнения срещу Гонзо"... ма чакай бе пич, да не сме ние го карали да лъже? Той започна с обещанията, лъжите и т.н. сега пък чуденка, що хората гледат отрицателно на него. Нали знаеш, квото сам си направиш... Мен Гонзо няма да ме спре да ходя на мачовете, но много хора ще се дръпнат заради него и то с право. И е добре да запомните едно, важи за мен и за много други хора - отиваме на стадиона да подкрепяме отбора, да подкрепяме Левски, не Сираков, не мустака, не Тонев, не Гонзо или някой друг, а Левски!!!
Последна промяна от terata на 04 авг 2014 19:17, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 04 авг 2014 19:15

Промених си мнението-Гонзо е пич, София -Запад е с бляскаво бъдеще в Сектор Б, а Батков е властелин :idea:
И вие сте най-умни и красиви във форума :P Дълбоко възбуден и емоционално задоволен, завинаги ваш-шивача ;)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 04 авг 2014 19:17

Гонзо не се навеждай на другаря Батков ! :o

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 04 авг 2014 19:20

terata написа:
Eminem написа:Тоя "мъжкар" го е замислил още като се върна като директор!

Той дори тва не може да замисли. Няма толкова акъл! Жалко, загуби доверието на толкова много хора с постъпките си!

Може да е платил на някой да измисли схемата.
zlobul написа:за тоя мъжкар ви казах предварително какви са му намеренията.

И тук излезе прав.
Последна промяна от Eminem на 04 авг 2014 19:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 04 авг 2014 19:23

Stahlgewitter написа:Преди да кажете каквото и да било още,защото и това дотук не е малко,замислете се дали не прибързвате със заключенията?И това,че виете като линейки по форуми и фейсгрупи няма как да помогне за развитието на клуба.Така и никой не разбра,че хейтърството е тотална глупост.На мен също ми е тъпо от идиотската пресконференция,в която нямаше никакъв смисъл,и аз си мисля,че пак нещо не е наред,но и аз като вас не знам кое е това нещо.
И все пак не е нужно прибързано да се окачествява всеки,който е застанал начело в ЛЕВСКИ.
Оставете Гонзо да работи,дайте му някакво време и после ако не сте доволни говорете каквото искате.

Аз съм с Гонзо-човека, още от първите му дни като ръководител в "Левски" бях за Гонзо-директора до днес - официално - до миналата седмица - заради назначаването на Мурсия и за уволняването му. Но, както казах, зад Гонзо-човека си оставам. Той е доказал, че не участва в кришки-мишки, даже напротив, бива воден за носа. Няма значение, може ли, не може ли. Знам, че жалее за "Левски". Той не е единственият човек, който не е на мястото си. Докато Батко е там, няма значение. А можеше толкова различни да са нещата... Само да се бе вслушал във ветераните.
Последна промяна от metodito на 04 авг 2014 19:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 04 авг 2014 19:28

terata написа:
MagicMoments написа:
Sinite ot Sofia написа:Все повече стават хората, наричащи себе си фенове на Левски, чиято основна цел е да плюят и да критикуват, не винаги с резон. Левски наистина е много слаб и в момента пишем най - срамните във великата ни история, от към спортно - техническо и управленско естество, страници. Левски е на дъното и сега е момента да сме с него.. ЗАЕДНО! Много е лесно когато отбора е на върха, много е лесно да се наречеш фен на Левски, когато играем в ШЛ, но истината е сега. И нито ден и мач повече. Гонзо сгреши, отново, но той беше този, който се върна на "потъващия кораб", когато беше на "сушата" и всичко в Черно море беше цветя и рози. Той не отказа на Левски, както го направиха други по различни причини. Гонзо е човекът, заради който ИМА смисъл да застанем отново (до последен дъх) зад Левски, защото слаб и смачкан, той още си е нашия Левски и сме длъжни заради тези преди и тези, които ще оставим след нас! Заедно ще се върнем там където ни е мястото. Пълна подкрепа за Гонзо и Левски!!!

Ех евала просто.И аз се опитвам да пиша тука да подкрепим Гонзо и само спорове възникват :) Жалко че стадиона пак ще е празен,заради отрицателните мнения срещу Гонзо.

Много сте интересни някои хора... заради "отрицателните мнения срещу Гонзо"... ма чакай бе пич, да не сме ние го карали да лъже? Той започна с обещанията, лъжите и т.н. сега пък чуденка, що хората гледат отрицателно на него. Нали знаеш, квото сам си направиш... Мен Гонзо няма да ме спре да ходя на мачовете, но много хора ще се дръпнат заради него и то с право. И е добре да запомните едно, важи за мен и за много други хора - отиваме на стадиона да подкрепяме отбора, да подкрепяме Левски, не Сираков, не мустака, не Тонев, не Гонзо или някой друг, а Левски!!!

На няколко пъти подчертах, че трябва да сме там главно заради Левски. В момента Левски е ръководен именно от Гонзо и поради тази причина трябва да сме и с Гонзо. Ясно е, излъга, не постъпи правилно, но нито ти нито аз нито който и да било друг не знаем как са нещата в кухнята. Дочуха се неща за това, че има тотално изкривена идея за работата в тренировките, които видимо не носят резултат. Просто именно заради Левски елате на стадиона, защото всички сме преходни, Гонзо също.. но Левски ще го има, а тези, които се отдръпнат как по - точно ще помогнат?!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

fiesta
Контакти:

Мнениеот fiesta » 04 авг 2014 19:48

Sinite ot Sofia написа:На няколко пъти подчертах, че трябва да сме там главно заради Левски. В момента Левски е ръководен именно от Гонзо и поради тази причина трябва да сме и с Гонзо. Ясно е, излъга, не постъпи правилно, но нито ти нито аз нито който и да било друг не знаем как са нещата в кухнята. Дочуха се неща за това, че има тотално изкривена идея за работата в тренировките, които видимо не носят резултат. Просто именно заради Левски елате на стадиона, защото всички сме преходни, Гонзо също.. но Левски ще го има, а тези, които се отдръпнат как по - точно ще помогнат?!

Тези, които се отдръпват, помагат така, защото колкото по-бързо стане краха на ФК Батков, толкова по-бързо трагедията на този отбор ще приключи.

Посещението на стадиона подхранва илюзиите на сегашните "ръководни кадри" на "Левски", че нещата могат да се правят по старите/другите начини. И че същите "ръководни кадри" ще могат да се задържат "още малко" на Герена! Което с тяхната липса на умения, подкупност, разпрпостранение на лъжливи идеи и т.н., убиват клуба.

Интереса към клуба поддържа сегашното положение. Като няма интерес, няма да го има и сегашното "ръководство". А основен индикатор за интерес към клуба е посещението на стадиона!

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 04 авг 2014 19:52

fiesta написа:
Sinite ot Sofia написа:На няколко пъти подчертах, че трябва да сме там главно заради Левски. В момента Левски е ръководен именно от Гонзо и поради тази причина трябва да сме и с Гонзо. Ясно е, излъга, не постъпи правилно, но нито ти нито аз нито който и да било друг не знаем как са нещата в кухнята. Дочуха се неща за това, че има тотално изкривена идея за работата в тренировките, които видимо не носят резултат. Просто именно заради Левски елате на стадиона, защото всички сме преходни, Гонзо също.. но Левски ще го има, а тези, които се отдръпнат как по - точно ще помогнат?!

Тези, които се отдръпват, помагат така, защото колкото по-бързо стане краха на ФК Батков, толкова по-бързо трагедията на този отбор ще приключи.

Посещението на стадиона подхранва илюзиите на сегашните "ръководни кадри" на "Левски", че нещата могат да се правят по старите/другите начини. И че същите "ръководни кадри" ще могат да се задържат "още малко" на Герена! Което с тяхната липса на умения, подкупност, разпрпостранение на лъжливи идеи и т.н., убиват клуба.

Интереса към клуба поддържа сегашното положение. Като няма интерес, няма да го има и сегашното "ръководство". А основен индикатор за интерес към клуба е посещението на стадиона!

Сериозен ли си?
Изображение

zlobul
Контакти:

Мнениеот zlobul » 04 авг 2014 19:57

Момчето е напълно сериозно. аз съм на същото мнение.Много хора почнаха да злоупотребяват с любовта на феновете и това трябва да се спре.
Дори след малко ще отворя тема по този въпрос.
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 04 авг 2014 20:05

zlobul написа:Момчето е напълно сериозно. аз съм на същото мнение.Много хора почнаха да злоупотребяват с любовта на феновете и това трябва да се спре.
Дори след малко ще отворя тема по този въпрос.

Каква тема бе,песимисте,да не стъпваме на мач докато ЛЕВСКИ не заиграе като Барса?Ти каква дребна душица си.Някъде беше писал,че са те изхвърлили от синия форум,защото си чорбар ако не се лъжа.Според мен и в БГ мама да идеш и оттам ще те изхвърлят.
Изображение

Върни се в “Левски”