Tommi написа:Гладиатора взима нещата в свои ръце!
Гладиатор? Вече доказа, че е тъп като радиатор...
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Tommi написа:Гладиатора взима нещата в свои ръце!
NOMER14 написа:Не знаех, че такъв вестник все още излиза (както беше казал Класикът:"'Жаба да видя, не ме толко гнус").
Сега за ръководителя Гонзо. Колко от вас са ръководили, отговаряли за действията на 20-30-50-100 и нагоре хора??? Знам, че е тежко и неблагодарно. Гонзо е назначен на тази позиция и преди всичко той може да взема такова решение.
След три мача в София - 5 загубени точки.
Гонзо: Мурсия ще остане поне година, независимо резултатите
ralka_levskarka написа:NOMER14 написа:Не знаех, че такъв вестник все още излиза (както беше казал Класикът:"'Жаба да видя, не ме толко гнус").
Сега за ръководителя Гонзо. Колко от вас са ръководили, отговаряли за действията на 20-30-50-100 и нагоре хора??? Знам, че е тежко и неблагодарно. Гонзо е назначен на тази позиция и преди всичко той може да взема такова решение.
След три мача в София - 5 загубени точки.Гонзо: Мурсия ще остане поне година, независимо резултатите
ralka_levskarka написа:Синичко написа:Очевидно, както каза някой по-горе, се е взел на сериозно след престоя си в Черно море и сега ще го раздава и треньор. Имайки предвид ръководните му решения, не знам просто до къде ще ни отведе. Нека видим какво ще направи първите 3 кръга, но определено ще се оправдава как не е успял да проведе подготовката той, как Мурсия едва ли не разбил отбора, как не знам си какво... Повръща ми се!
Никакви такиваТой доведе футболистите, гледал е тренировките, да се оправя

ralka_levskarka написа:NOMER14 написа:Не знаех, че такъв вестник все още излиза (както беше казал Класикът:"'Жаба да видя, не ме толко гнус").
След три мача в София - 5 загубени точки.Гонзо: Мурсия ще остане поне година, независимо резултатите
В Левски няма да играят футболисти, които за 1000 повече са готови да предадат клуба (Минев).
Левски няма да привлича повече българи...
...Минев подписа с Левски.
...и Сърмов подписа с Левски.
Tommi написа:Не е управленски правилно да се дават такива твърди обещания и тук може да се отчете малка грешка на Гонзо. В бъдеще може много неща да се случат и подобни обещания не са никак полезни.
Tommi написа:Дам.Гонзо допусна една малка управленска грешка преди 2 месеца, която сега води до обвинения, че е излъгал, че не си е спазил обещанието, че не си държи на мъжката дума, че е п... женски полов орган и не знам какво. Ето какво съм написал още тогава:
Tommi написа:Не е управленски правилно да се дават такива твърди обещания и тук може да се отчете малка грешка на Гонзо. В бъдеще може много неща да се случат и подобни обещания не са никак полезни.
Потребители, разглеждащи този форум: helic, suni, TristaNNN и 16 госта