Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Потребителски аватар
злато1234
Контакти:

Re: Пепе изкара 55 дни, Гонзо е треньорът на "Левски"

Мнениеот злато1234 » 03 авг 2014 23:37

Tommi написа:Гладиатора взима нещата в свои ръце! :twisted:

Гладиатор? Вече доказа, че е тъп като радиатор... 8-)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Re: Георги Иванов-Гонзо

Мнениеот ralka_levskarka » 03 авг 2014 23:38

NOMER14 написа:Не знаех, че такъв вестник все още излиза (както беше казал Класикът:"'Жаба да видя, не ме толко гнус").
Сега за ръководителя Гонзо. Колко от вас са ръководили, отговаряли за действията на 20-30-50-100 и нагоре хора??? Знам, че е тежко и неблагодарно. Гонзо е назначен на тази позиция и преди всичко той може да взема такова решение.
След три мача в София - 5 загубени точки.

Гонзо: Мурсия ще остане поне година, независимо резултатите
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 03 авг 2014 23:40

ralka_levskarka написа:
NOMER14 написа:Не знаех, че такъв вестник все още излиза (както беше казал Класикът:"'Жаба да видя, не ме толко гнус").
Сега за ръководителя Гонзо. Колко от вас са ръководили, отговаряли за действията на 20-30-50-100 и нагоре хора??? Знам, че е тежко и неблагодарно. Гонзо е назначен на тази позиция и преди всичко той може да взема такова решение.

И какви са резултатите? Изоставаме само с три точки от първото място, заради загуба в директния двубой.

Потребителски аватар
Синичко
Контакти:

Мнениеот Синичко » 03 авг 2014 23:40

ralka_levskarka написа:
Синичко написа:Очевидно, както каза някой по-горе, се е взел на сериозно след престоя си в Черно море и сега ще го раздава и треньор. Имайки предвид ръководните му решения, не знам просто до къде ще ни отведе. Нека видим какво ще направи първите 3 кръга, но определено ще се оправдава как не е успял да проведе подготовката той, как Мурсия едва ли не разбил отбора, как не знам си какво... Повръща ми се!

Никакви такива :!: Той доведе футболистите, гледал е тренировките, да се оправя :evil:

Снощи дори каза, че това са доста добри футболисти за стандарта на България. Явно има дълбоки тактически решения как да ги подреди и накара да играят като добре смазана машина.
Изображение
Левскар да си, братко, е дума велика, левскар да си, братко, е чест!

Изображение
Wherever you may be, cause we are the famous CFC!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 03 авг 2014 23:48

ralka_levskarka написа:

В Левски няма да играят футболисти, които за 1000 повече са готови да предадат клуба (Минев).

Левски няма да привлича повече българи...
...Минев подписа с Левски.
...и Сърмов подписа с Левски.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 03 авг 2014 23:50

Дам. :roll: Гонзо допусна една малка управленска грешка преди 2 месеца, която сега води до обвинения, че е излъгал, че не си е спазил обещанието, че не си държи на мъжката дума, че е п... женски полов орган и не знам какво. Ето какво съм написал още тогава:
Tommi написа:Не е управленски правилно да се дават такива твърди обещания и тук може да се отчете малка грешка на Гонзо. В бъдеще може много неща да се случат и подобни обещания не са никак полезни.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 03 авг 2014 23:52

Гонзо не се излагай а тръгвай за Бургас веднага и без Херо не се връщай в София !
Единствено и само Херо като старши треньор на Левски може да изгради отбор !!!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 03 авг 2014 23:54

Този поне си тръгва облечен.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 03 авг 2014 23:56

Tommi написа:Дам. :roll: Гонзо допусна една малка управленска грешка преди 2 месеца, която сега води до обвинения, че е излъгал, че не си е спазил обещанието, че не си държи на мъжката дума, че е п... женски полов орган и не знам какво. Ето какво съм написал още тогава:
Tommi написа:Не е управленски правилно да се дават такива твърди обещания и тук може да се отчете малка грешка на Гонзо. В бъдеще може много неща да се случат и подобни обещания не са никак полезни.

Ми няма проблем, че е допуснал "малка" управленска грешка. Ето, сега с уволнението на Мурсия и заставането начело на Левски и като треньор я поправя... нЕма лошо. Само че, в следващите 3 кръга ако отбора не е записал пълен актив от 9 точки и не е заиграл поне като Борусия Дортмунд очаквам да поправи и следващата си "малка" управленска грешка и да ни отърве от присъствието си!!!

draki75

Мнениеот draki75 » 03 авг 2014 23:58

Пишете я и тая нулева .
CSKA 78 написа:
Петкане, ако тъпотата беше заразна, то ти щеше да си ни заразил всички, явно не е заразна, само при теб вирее!
Тогава остава да си я наследил!

Върни се в “Левски”