В Кърджали агитират за Реджеп Ердоган.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Re: В Кърджали агитират за Реджеп Ердоган.

Мнениеот Player » 29 юли 2014 10:46

viali69 написа:
anihilator написа:Не желая да се махам това е моята държава :!: За съжаление виждам , че промяната ще е много дълга и тежка но тя ще се случи някой ден :!: В много страни тя е факт /няма да ги изброявам знаеш ги / и там има цигани , и там има турци , с извинение и там има комунисти :!: Относно мангалите да ще трябва да се променят някои неща главно в социалната политика аз отскоро съм баща и отскоро разбрах , че явно съм богат понеже получавам над 300 и детски за моето дете няма да има :!: Но най належащото е образованието като създаваш прости хора и мангали ще плащаш :!:

Промяната може и да не е толкова дълга и мъчителна. Стига да сме в правилния съюз с правилните съюзници ...
Ясно е, че Русия създава втори полюс. Вдигаме се, сваляме марионетното правителство назначено от Вашингтон, България излиза от ЕС и влиза в ЕАС и привилегиите за циганите свършват. Ислямизацията на България също !
Който помни времената, в които бяхме с руснаците, знае какво имам предвид ....

Добре е като говориш за Русия и мюсюлманите да гледаш и настоящето . Там доста се увеличиха, че дори и искат полумесец в герба. Стотици хиляди излизат да си честват празниците и коленичат по улиците. Същото като във Франция. Зле става навсякъде, няма смисъл точно за това да се делят нещата на изток и запад. Културно, религиозно и етнически стават много бързи промени из цяла Европа от което никои европеец няма да спечели. Русия не е изключение. А по темата е винаги добре да сме будни и да очакваме всичко, а не да си зариваме главата в пясъка. Същото стана през 14 век. Сърбите ни предупреждаваха за турците, искаха общ фронт да правим срещу тях, ама ние сме си разправяли че нищо такова няма да се случи и няма от какво да се притесняваме. Не казвам че е тръгнало да се случва пак или не, но е добре да се има винаги едно наум, най-малкото защото се е случвало вече и да се спънеш два пъти по един и същ начин е нелепо и глупаво. Автора на темата алармира за нещо което не е научна фантастика със сигурност, така че не виждам за какво някои хора го нападат. В Багдад преди 20-30 години е нямало нито една студентка със забрадка, а сега няма нито една без. Нещата се променят доста бързо и то не към добро.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 юли 2014 10:49

CTAHKO написа:
dunavfc написа:
Не, не аз в никакъв случай не го отричам, просто изразих силни съмнения, че конкретният колега знае, какво означава...
ПП: В нашата махала има такова животно, или поне циганите си мислят, че като се нарекат турци и нещата се получават ;)

Ей това е най-страшното. Циганите по принцип не са мюсюлмани. Това явление започна да се наблюдава едва след 2000-та година. Тогава масово започнаха да се строят джамии по махалите и малките села в Родопите. На всичкото отгоре им плащат за да носят бурки и на мъжете да си пускат дълги бради, като тези в Пазарджик. Това взе да дава резултат и повечето цигански махали в България вече са ислямизирани. Ако проследиш от къде идва финансирането, ще си отговориш и на въпроса за неоосманизма и какви интереси се преследват с това ислямизиране.

Факт е, че тече усилено ислямизиране сред циганите.

Но, за щастие, има едни хора които противодействат изключително успешно на това.
Тези хора са християни, и в Сливен много мангали се християнизираха.
Иде реч за Евангелската петдесятна църква.
Мисля, православните я считат за ерес, но какво по-точно прави православната църква за да популяризира християнството сред "ромите" ?
Нищо ...
И тези цигани, дето са евангилисти, си променят коренно поведението.
Но само една християнска институция не стига, за да се пребори с агресивното по-мюсюлманчване.

Аз лично, не деля християните... Имам си мнение за някои течения, но е важно да се държим.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 29 юли 2014 10:56

Много е важно да се знае, че ДПС нямат интерес от сепаратистки настроения за отделянето на която и да била от Южните области, и преминаването им към Турция.

ДПС са фактор в България, но кои и какви ще са в Турция ?
Ами никакви ...
Точно за това и ДПС, до колкото зависят от тях нещата, ще блокират всякакви опити за сепаратизъм в Кърджали и Родопите.

От друга страна, българските турци в мнозинството си, не са идиоти.
Турция не е в Европа.
Сега Кърджали и Родопите са области в Европейският Съюз.

Опасно ще стане, ако Турция някога влезе в ЕС.
Но това няма как да стане ...
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
КНДР

Мнениеот КНДР » 29 юли 2014 10:59

Ей мама им турска. Явно искат нов Възродителен процес, малко ги ритахме в главите, само бой ги управя тая сган. Но къде е държавата питам аз, другари капиталяги. Продадохте България на САЩ, Турция и евреите безгръбначни същества такива.
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.

Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 29 юли 2014 13:14

[quote="CTAHKO"] Държава която стимулира мързеливите и необразованите да се множат, а в същия момент кара работоспособното си образовано население да ги издържа и носи на гърба си е обречена.

Не е за вярване колко истина има в това изречение.
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”