viali69 написа:anihilator написа:Не желая да се махам това е моята държаваЗа съжаление виждам , че промяната ще е много дълга и тежка но тя ще се случи някой ден
В много страни тя е факт /няма да ги изброявам знаеш ги / и там има цигани , и там има турци , с извинение и там има комунисти
Относно мангалите да ще трябва да се променят някои неща главно в социалната политика аз отскоро съм баща и отскоро разбрах , че явно съм богат понеже получавам над 300 и детски за моето дете няма да има
Но най належащото е образованието като създаваш прости хора и мангали ще плащаш
Промяната може и да не е толкова дълга и мъчителна. Стига да сме в правилния съюз с правилните съюзници ...
Ясно е, че Русия създава втори полюс. Вдигаме се, сваляме марионетното правителство назначено от Вашингтон, България излиза от ЕС и влиза в ЕАС и привилегиите за циганите свършват. Ислямизацията на България също !
Който помни времената, в които бяхме с руснаците, знае какво имам предвид ....
Добре е като говориш за Русия и мюсюлманите да гледаш и настоящето . Там доста се увеличиха, че дори и искат полумесец в герба. Стотици хиляди излизат да си честват празниците и коленичат по улиците. Същото като във Франция. Зле става навсякъде, няма смисъл точно за това да се делят нещата на изток и запад. Културно, религиозно и етнически стават много бързи промени из цяла Европа от което никои европеец няма да спечели. Русия не е изключение. А по темата е винаги добре да сме будни и да очакваме всичко, а не да си зариваме главата в пясъка. Същото стана през 14 век. Сърбите ни предупреждаваха за турците, искаха общ фронт да правим срещу тях, ама ние сме си разправяли че нищо такова няма да се случи и няма от какво да се притесняваме. Не казвам че е тръгнало да се случва пак или не, но е добре да се има винаги едно наум, най-малкото защото се е случвало вече и да се спънеш два пъти по един и същ начин е нелепо и глупаво. Автора на темата алармира за нещо което не е научна фантастика със сигурност, така че не виждам за какво някои хора го нападат. В Багдад преди 20-30 години е нямало нито една студентка със забрадка, а сега няма нито една без. Нещата се променят доста бързо и то не към добро.