В Кърджали агитират за Реджеп Ердоган.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Re: В Кърджали агитират за Реджеп Ердоган.

Мнениеот Балкански Орел » 28 юли 2014 23:59

Аре защитниците на Ердоган, ДПС, неетническите българи веднага да си признават, че са от малцинствата, че ми писна от "българи", които защитават неоосманизма ! А гербаджиите отдавна знаем, че са небългарски защитници на "турските представители" !!!
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 29 юли 2014 00:02

Йозил се чувства немец, Местан агитира на турски въпреки закона.
Ще ми плямпа той за намеса във вътрешно управление.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 29 юли 2014 00:04

С тая етническа търпимост, която ни проповядват, сме си пътници отсекъде.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 29 юли 2014 00:04

Балкански Орел написа:Аре защитниците на Ердоган, ДПС, неетническите българи веднага да си признават, че са от малцинствата, че ми писна от "българи", които защитават неоосманизма ! А гербаджиите отдавна знаем, че са небългарски защитници на "турските представители" !!!

Карай го по-кротко ще си образуваш язва. :lol:
Рода си го зная доста назад в годините, че някакъв сополанко да ме определя какъв съм само защото мнението ми е различно от неговото чак ме напушва на смях
давай аргументи дуде, а не бла-бла-бла
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 29 юли 2014 00:12

fcb_bg написа:
dunavfc написа:
Не гласуват под строй, гласуват по традиция, има тънка разлика....Това не ги прави чужди към България, тези които имаха симпатии към Турция се изселиха отдавана, тези които седят тука въпреки мизерните доходи и пенсии са по-българи от повече като вас, които ги кълнат на лягане и на ставане. Особено пък хората в Родопите им е през оная работа за Турция и за амбициите на шепа хора, симпатизанти на Ердоган и т.н. Гледат си тютюна , гледа си животинките, раждат се и умират в свещените за тях земи и хич не им пука за никаква Турция.
Дай ми пример за някоя мащабна организация, която да е събрала значителен брой симпатизанти, която да се е борила за отделяне на Лудогорието или Родопите от България ? Някаква организация за присъединяване към Турция ? Искане на автономия ? Искане на повече права ? Не може заради малоумници като ония братя на които им забравих имената и щяха да правят партия - " Отоман " да обобщаваме за целият етнос.

Ела ми на гости в Бургас да те закарам на 40 км от града да се почувстваш в 17-и век. И после ще те питам, дали това село не се мисли за турско! :evil:

Чакай сега, едно е да се мисли за турско, съвсем друго е да иска отделяне, автономия и т.н. Има някой от нашите арменци, които също се определят като арменци, но не съм чул да имат някакви претенции. В България живеят сигурно над 100 хил. руснаци, ама и от тях не съм чул, някакви претенции...

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 29 юли 2014 00:14

Балкански Орел написа:Аре защитниците на Ердоган, ДПС, неетническите българи веднага да си признават, че са от малцинствата, че ми писна от "българи", които защитават неоосманизма ! А гербаджиите отдавна знаем, че са небългарски защитници на "турските представители" !!!

Какво, разбираш ти от неосманима , бе пич... Не използвай термини, които си чул по СКАТ, но не разбираш.

ПП: Аз съм турски-циганин, сега олекна ли ти ?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 29 юли 2014 00:16

BadBoy написа:Не ми се рови да видя и представителите на Германия в ЕП.

Ами ето ти да видиш как са турците с двойно гражданство в Германия и до къде им се простират правата ;)

http://www.dw.de/%D0%B3%D0%B5%D1%80%D0% ... a-17215848
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 29 юли 2014 00:17

fcb_bg написа:Йозил се чувства немец, Местан агитира на турски въпреки закона.
Ще ми плямпа той за намеса във вътрешно управление.

А Местан, дали не се чувства българин ? При неговите финансови и интелектуални възможности, може да си намери моментално идеална работа , я в Истанбул , я в Анкара...Остави, какво говори , когато е на предизборни посещения, не приемам , но разбирам, защо се говори на турски, просто за съжаление една огромна част от електората на ДПС трудно борави с българският език, особено циганите, но това в никакъв случай не означава , че искат отделяне , автономия и т.н.

Ти смяташ ли, че Йозил в къщи или сред приятели не говори на Турски ?

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 29 юли 2014 00:19

dunavfc написа:

Какво, разбираш ти от неосманима , бе пич... Не използвай термини, които си чул по СКАТ, но не разбираш.

ПП: Аз съм турски-циганин, сега олекна ли ти ?

Неоосманизма си е факт и който го отрича, значи нищо не вдява от политика ;)

П.П. Турски-циганин...те такова понятие няма 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 29 юли 2014 00:22

На автора на темата ще кажа, че си е избрал лош повод , за да изрази възгледите си. И не един във форума му го каза същото.
Не искам да си представя ситуация, в която такива като него ще трябва да защитават възгледите си не във форумите.
Прави са тези, които пишат за турците у нас, че си гледат семействата и земята. На нас това не ни харесва - защо ли?
Не ни харесва, че децата им - емигранти в Германия най-вече, работят там, а родителите им с техните пари се местят от чукарите в Кърджалийско в богатите села от родопската яка около Пловдив, строят нови къщи, джамии и се заселват да си живеят там, а не в Турция. Но със "смърт на гаджалите" не става, а става с труд и морал. Бил съм учител в Родопите - най-трудолюбивите и най-моралните бяха турчетата. Дошли бяха да учат занаят и това ги интересуваше, а за другите - вие си знаете ...
Последна промяна от Странджата на 29 юли 2014 00:35, променено общо 1 път.

Върни се в “Свободна зона”