Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
asparuhoff
Контакти:

Re: Левски - ВЪН ОТ "А" ГРУПА

Мнениеот asparuhoff » 26 ное 2009 07:32

A ве Вие .............. Левски бил най-грубият отбор и играли като обезумели. Ми срещу такава свирка и футболистите на Черноморец играха като обезумели преди две седмици. Не ви ли прави впечатление, че във важните мачове, Литекс си ходят със съдията и завършват мачовете с минимум един човек повече?????? Всички са криви, само футболистите на Литекс са прави като говорят и все публиката им виновна. На Кишишев, след мача в Бургас, публиката трябвало да се научи да губи, били селяни и т.н., в София също скандираха Мафия от трибуните. Що все на мачове на Литекс се случва???? Ок, да сбърка веднъж съдията, ама то взе да става редовно и все в тяхна полза и то все във важните мачове.

andro___1
Контакти:

Мнениеот andro___1 » 26 ное 2009 07:36

голяма трагедия стана великият отбор неможа да спечели,предлагам три дневен национален траур да обяви президента

vladomin_
Контакти:

Мнениеот vladomin_ » 26 ное 2009 07:44

durex написа:А защо вместо да гонят Левски от А-група,направо не затрият цялата АПФЛ

Напълно си прав. Да закрият цялата А група.
ВДинев

loko2004
Контакти:

Мнениеот loko2004 » 26 ное 2009 07:51

Левски реват от съдията :) :) :) Ебати кефа най-подкрепяния най-гнусния отбор в Бг били ощетени. Сега много ми е интересно какво наказание ще получат за боя в ложите
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!

mihael
Контакти:

Мнениеот mihael » 26 ное 2009 07:52

Колеги на тема футбол. Не е нужно да се делим на цветове или клубни пристрастия, когато става не очевидно , а очевадно, че борческата мафия на селяндурчето Гриша вече излиза извън контрол и се подиграва с българския футбол. Не случайно преди Гонзо и Любо Пенев предупреди за това. И двамата знаят кои са мафиотите, които мислят, че могат всичко да купят, но не смеят да го кажат наглас.Затова само предупреждават.Еми дано ние запалянковците се сетим и да подкрепим всякакъв нормален протест срещу селската борческа мафия на измисленото Ганчево отборче от майната си. И неговите сателити също да отидат на майната си. Да се направи разследване и да вкарат тоя селендур в затвора. Така ще спасим българския футбол.

andro___1
Контакти:

Мнениеот andro___1 » 26 ное 2009 08:30

със своге и мездра сте велики ,но срешнете ли по стойностен отбор се вижда какви дупки сте ,да не говорим за европа

Потребителски аватар
tarikat
Контакти:

Мнениеот tarikat » 26 ное 2009 08:34

Как да ви се каже по-ясно ??? Във форума се пише на кирилица !!
Жал ми става като чета мненията на уж "безпристратните" форумци ..не ми се коментира повече .

Потребителски аватар
todorov
Контакти:

Мнениеот todorov » 26 ное 2009 09:03

Не знам в какво е ощетен Левски? Спомнете си мача Италия-Ейре. Не дадоха ли директен червен картон при подобна на Кръстовчев ситуация? Защо съдията не изгони Зе Соарес,при положение,че той също изрита Кишишев без топка при ситуацията с червения картон и след това продължи да го провокира? А пък честно казано при докосването на Кишишев, Зе така се строполи, че веднага си помислих, че ще трябва да дойде медикоптера! И не на последно място. Нямаше ли чиста дузпа 5 мин. преди края за откровенна игра с ръка на Тасевски. Все пак удара беше от Централни Хали и нямаше оправдание, както каза коментатора, че било неволно. Положението с Минев бе за директен червен картон. Така, че имаше спорни ситуации не само в едната посока.
За да не ме упрекват фенове на Левски, ще кажа, че Котев заслужаваше червен картон. Друг е въпроса какво щеше да промени този картон развитието на мача. Но няма значение, дори и в 99 мин. да е, имали картон трябва да се показва. Има ли дузпа , трябва да се дава. Съдията си глътна граматиката, че трябва да даде дузпа с/у Левски.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 26 ное 2009 09:11

Какво вън от А група бе малоумници. Всичките нерви станаха благодарение на съдията. Хората отидоха да наблюдават гвоздея в програмата и се появи тоя евнух и провали мача. Тия жени от Литекс въобще да не ми излизат с тия коментари. Колко чисти нарушения бяха подминати. Курвата Кишишев какви влизания имаше... Трябваше да го изгонят много по-рано. При 2:1 ги бяхме сгънали и тоя ******** съдията изгони централният ни нападател за борба за висока топка. Дори и нарушение да е извършил. Аз питам колко такива нарушения в света се свирят с жълт картон? А при положение, че ще е втори? Много слаб съдия. И накрая за капак на всичко тия убитаци от Литекс обвиниха Левски, че не играли футбол. АБЕ ЕЙ СЕЛЯНИ така ви бяхме сгънали, че само съдията попречи да ви вкараме 3ти.
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 26 ное 2009 09:15

Естесвено забрах да добавя и продълженията в мача. Първото полувреме влиза 3 пъти носилка за симулации на ония оранжевите. Отделно имаше още суматии картони. И накрая колко беше продължението? 1минута.
Второто полувреме беше още по зле от първото. Сигурно над 10 пъти мача бе спиран за по 1 минута. И накрая колко беше продължението? 3 минути.
После ми говорете как съдията е свирил чудесно...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Архив”