Лига Европа: Зимбру /Молдова/ - ЦСКА 0:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Лига Европа: Зимбру /Молдова/ - ЦСКА - 0:0 FT
Тази вечер на съм пророк но и 3те отбора ми се виждат пътници....От година на година все по слаби ставаме...
-
SobieskiVanilla
- Контакти:
По-жалък отбор на ЦСКА не съм гледал никога. Лупи ни съсипва бавно, но явно успешно. Лошото е, че Младенов му приглася, влачейки безподобни имигранти да ни излагат.
За тези мачове със Зимбру няма оправдание - куци хипофизни джуджета щяха да ги отстранят...
За тези мачове със Зимбру няма оправдание - куци хипофизни джуджета щяха да ги отстранят...
Браво! За някои изненада, за други очаквано, но продължаваме...в "А" група!
Как да каже човек сега, че сме търсили победата като дали имахме и два удара към вратата???
Как да каже човек сега, че сме търсили победата като дали имахме и два удара към вратата???
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Re: Лига Европа: Зимбру /Молдова/ - ЦСКА, 2-ри кв. кръг
По жалък и бездушен ЦСКА не съм виждал никога, сега ще почнат едни оправдания нов отбор няма пари, нямам думи. Стойчо и Лупи да си хващат куфарите и метла , по добре от В група да почнем и постепенно да си изградим отбора.
СТИГА ЛЪЖИ И ОБЕЩАНИЯ , И НАПРАЗНИ НАДЕЖДИ. В момента ЦСКА е една делавера, и комисионни . Къде са ни юношите? Къде е Долапчиев ? Къде е Карачанаков и другите талантливи момчета? Играят някви наемници на който не им пука за ЦСКА изобщо.
СТИГА ЛЪЖИ И ОБЕЩАНИЯ , И НАПРАЗНИ НАДЕЖДИ. В момента ЦСКА е една делавера, и комисионни . Къде са ни юношите? Къде е Долапчиев ? Къде е Карачанаков и другите талантливи момчета? Играят някви наемници на който не им пука за ЦСКА изобщо.

-
bobi_getov1
- Контакти:
Добре де,не се заяждам-Стойчо си го обичате,но наистинали всички ЦСКА-ри сте толкова слепи-Стойчо освен комисиони да зима-син4ето и то да лапа-освен 90мин защита и ако падне гол ок.Наистинали ви стига да биете Подуенци с 1:0 или 2:0 и това ви е ммммммм-наистина ли ви стига!!!Мача ви с Литекс беше едно към едно с този просто там един рикошет и гол-незнам,но за мен Стойчо ми е топ 3 на най-некъдърните тренори в БГ.
Айййййййййййй Канарииииииииииииииииииии
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Дедовия се оказа опасен....
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
По-слаб мач от нашите не бях гледал... абсолютно никаква креативност в атака с 1 положение за 90 минути... напълно заслужено отпадне от ЛЕ...
Тунчев една топка не може да изнесе като хората, всеки негов пас отиваме в противника...
Якуб отново прави много силен мач.. спаси една дузина положения..
Не изпадайте в оргазъм, че неделя наближава подуянци
Тунчев една топка не може да изнесе като хората, всеки негов пас отиваме в противника...
Якуб отново прави много силен мач.. спаси една дузина положения..
Не изпадайте в оргазъм, че неделя наближава подуянци
damyanov1963 написа:Кой сега е Евроидиот?!
Сега или по принцип?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
Пълна трагедия! Как не направиха поне една заучена атака!? Тази година сме по-зле от миналата година по това време! Какво беше това ряпкане на горе, топката в краката им беше като кокошка! Нямам думи! Тромави, никаква идея, нито един пас по земя напред........повръща ми се !