Горите от желание да паднем, но това ни дава повече сили и мотивация да победим

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
olfix написа:Честно-все ми е едно дали ще победите.Просто изказвам мнение на базата на това,което видях.
Teo написа:olfix написа:Честно-все ми е едно дали ще победите.Просто изказвам мнение на базата на това,което видях.
И какво си видял? от 4-те отбора които играят българските отбори в момента, Зимбру е най-класния от тях... какво има се гледа.. ние изпуснахме една камара положения, но това е футбола.
Отиваме и ги бием - това е!
Teo написа:olfix написа:Честно-все ми е едно дали ще победите.Просто изказвам мнение на базата на това,което видях.
И какво си видял? от 4-те отбора които играят българските отбори в момента, Зимбру е най-класния от тях... какво има се гледа.. ние изпуснахме една камара положения, но това е футбола.
mtaraduda написа:Teo написа:olfix написа:Честно-все ми е едно дали ще победите.Просто изказвам мнение на базата на това,което видях.
Унгарците на Литекс са около 10 пъти по - класни от Зимбру, които са нещо средно между Дюделанж и Санкт Пьолтен.
Red Warrior написа:Трябва да почнем мача с двама нападатели - Камбуров и Буш. В халфовата линия да са Маркиньос и Бергонси/Галчев. По крилата Тони Силва, ако е добре и Карачанаков, тъй като изпълнява добре фалчета, а може от подобно положение да се реши целия мач, при този бетон от Зимбру с 5-ма защитници. В защита нямам идея кой, как и защо. Там засега ми е мътна ситуацията.Дано някоя телевизия предава мача, че е срамота.
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:Red Warrior написа:Трябва да почнем мача с двама нападатели - Камбуров и Буш. В халфовата линия да са Маркиньос и Бергонси/Галчев. По крилата Тони Силва, ако е добре и Карачанаков, тъй като изпълнява добре фалчета, а може от подобно положение да се реши целия мач, при този бетон от Зимбру с 5-ма защитници. В защита нямам идея кой, как и защо. Там засега ми е мътна ситуацията.Дано някоя телевизия предава мача, че е срамота.
Не мисля, че Зимбру ще започнат с петима в отбрана и никак не вярвам, че ще налеят бетона за 0-0. Ще си гонят победа момчетата. Освен това, спецът от Плоски и прекалено страхлив, за да започне такъв мач с двама нападатели
inivanov написа:
[offtopic]Не го мисли Стойчо Младенов, в неделя пак ще ви направи да изглеждате "плоски"[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 69 госта