Цветан Василев отговаря

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Re: Цветан Василев отрича да е давал заем на Батков за Левски

Мнениеот Черният козел » 20 юли 2014 18:53

джони написа:
Черният козел написа:
джони написа:и на мен ми направи впечатление как Батков е заложил акциите си сам на себе си по неговите думи и как почна да се кълне как никога не бил лъгал и т.н сладки приказки
[rimg]http://burgas-podlupa.com/wp-content/uploads/2013/06/Darveta-015.jpg[/rimg]

Аре стига бе и на тебе ли ти направи впечатление,много си умен :lol: :mrgreen:
Нещо друго да ти прави впечатление ? Да си знаеме от сега !

ти сериозно ли вярваш,че Пеевски няма нищо общо с Леевски ,както и на другите неща изговорени от Батков?

Аз на никого и на нищо не вярвам,даже и на мене !
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 20 юли 2014 18:54

Интересно. Нали Батков никога не лъже ? Връзката с Пеевски вече е потвърдена и от Василев. До кога левскарите ще си заравят главите в пясака и ще чакат да се "докаже" ?

Потребителски аватар
balef

Мнениеот balef » 20 юли 2014 18:55

А кой вярва на Цецко Василив ?

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 20 юли 2014 18:56

bono написа:Цветан Василев отрича да е давал заем на Тодор Батков за „Левски“

Мажоритарният акционер на Корпоративна търговска банка Цветан Василев отрича да е давал заем на Тодор Батков за "Левски".

В интервю, дадено от Тодор Батков в Дарик радио на 18 юли той твърди, че през 2011-а година е говорил с Цветан Василев и двамата са имали договор за заем. Батков заяви тогава, че дължи пари на банкера.

"Как г-н Батков е договорил с мен заем, при условие че не е говорил с мен, а с г-н Делян Пеевски и адвокат Александър Ангелов. Ако съм му дал заем, защо залогът на 39% от акциите на "Левски" не е в моя полза, а е в полза на подставените лица, свързани с този кредит? Ако кипърската фирма, в която г-н Батков е заложил 39% от акциите на "Левски", е 100% негова собственост, каква е логиката да дава в залог акциите на "Левски" сам на себе си? Кого лъже с този залог г-н Батков?", запита банкерът.

http://inews.bg/%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B ... 16062.html

Лицето Тодор Костадинов Батков е изобличен в лъжа за пореден път, след като онзи ден вестник Капитал ДОКАЗА С документи, че е продал 42% от акциите, НИКОГА НЕ ЛЪЖЕЩИЯ СМОЛЯНСКИ БОКЛУК веднага се включи по радиото да опровергава документите с думи и факта, че го хванаха на калъп - да отрича.

БАЙ ГАНЪО БАТКОВ - ВЪН ОТ ЛЕВСКИ, БОКЛУК!!!!

Ми то е ясно, че лъже! А и на мен ми смешно друго, кажи си трябваха ми пари и ги продадох тия акции кво толкова ше стане? Така или иначе дали с 99% , дали с 57% или с малко над 70%, колко ще има пак от септември след капитализацията все той си е собственика на клубът! Кво само лъже и маже, типичен комунист! :lol:
Последна промяна от Avanti_Ragazzi на 20 юли 2014 18:57, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 20 юли 2014 18:57

Logical person написа:Интересно. Нали Батков никога не лъже ? Връзката с Пеевски вече е потвърдена и от Василев. До кога левскарите ще си заравят главите в пясака и ще чакат да се "докаже" ?

Докато се докаже като в съда ! Батков и Лупи са от една порода-лисичата.

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Мнениеот джони » 20 юли 2014 18:58

balef написа:А кой вярва на Цецко Василив ?

значи ти вярваш,че Батков е взел заем в замяна на което е заложил акциите сам на себе си?

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 20 юли 2014 19:00

джони написа:

значи ти вярваш,че Батков е взел заем в замяна на което е заложил акциите сам на себе си?

И що не ! Врътката не може да ти се побере в главата ,нали ?

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 20 юли 2014 19:03

джони написа:и на мен ми направи впечатление как Батков е заложил акциите си сам на себе си по неговите думи и как почна да се кълне как никога не бил лъгал и т.н сладки приказки...

Така нареченото договаряне сам със себе си се състои в следното: един пълномощник, вместо да сключи сделката, за която е овластен от упълномощителя с едно трето лице, я сключва сам със себе си. Такава сделка е напълно действителна, стига да са спазени изискванията на член 38 от Закона за задълженията и договорите (ЗЗД), който поставя единствено условието представляваният (упълномощителят) да е дал съгласието си за това. В конкретния случай можем само да гадаем за подробности, защото такива липсват в цитирания материал. Освен това, репутацията на господин Цветан Василев и неговата банка е меко казана съмнителна, особено след изнесените пикантни подробности от разследването за милионните кредити, отпускани на портиери и шофьори срещу заложени панелки и ливади... 8-) Апропо, кога ще се върне (и ще се върне ли изобщо) в България господин Василев!?... :roll:
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 20 юли 2014 19:04, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 20 юли 2014 19:04

джони написа:

А съм последния човек който ще защитава Батков, ама тия акции са си негови и има право да ги продава или залага на който си иска! Все пак не са били 5 или 15% а 99% и са били предостатъчно много та да си позволи да продаде, даде или заложи част от тях! Да не говорим, че сега ще има вдигане на основния капитал и отново тоя комунист ще си вдигне адски много процента акции!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 20 юли 2014 19:04

Avanti_Ragazzi написа:
bono написа:Цветан Василев отрича да е давал заем на Тодор Батков за „Левски“

Мажоритарният акционер на Корпоративна търговска банка Цветан Василев отрича да е давал заем на Тодор Батков за "Левски".

В интервю, дадено от Тодор Батков в Дарик радио на 18 юли той твърди, че през 2011-а година е говорил с Цветан Василев и двамата са имали договор за заем. Батков заяви тогава, че дължи пари на банкера.

"Как г-н Батков е договорил с мен заем, при условие че не е говорил с мен, а с г-н Делян Пеевски и адвокат Александър Ангелов. Ако съм му дал заем, защо залогът на 39% от акциите на "Левски" не е в моя полза, а е в полза на подставените лица, свързани с този кредит? Ако кипърската фирма, в която г-н Батков е заложил 39% от акциите на "Левски", е 100% негова собственост, каква е логиката да дава в залог акциите на "Левски" сам на себе си? Кого лъже с този залог г-н Батков?", запита банкерът.

http://inews.bg/%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B ... 16062.html

Лицето Тодор Костадинов Батков е изобличен в лъжа за пореден път, след като онзи ден вестник Капитал ДОКАЗА С документи, че е продал 42% от акциите, НИКОГА НЕ ЛЪЖЕЩИЯ СМОЛЯНСКИ БОКЛУК веднага се включи по радиото да опровергава документите с думи и факта, че го хванаха на калъп - да отрича.

БАЙ ГАНЪО БАТКОВ - ВЪН ОТ ЛЕВСКИ, БОКЛУК!!!!

Ми то е ясно, че лъже! А и на мен ми смешно друго, кажи си трябваха ми пари и ги продадох тия акции кво толкова ше стане? Така или иначе дали с 99% , дали с 57% или с малко над 70%, колко ще има пак от септември след капитализацията все той си е собственика на клубът! Кво само лъже и маже, типичен комунист! :lol:

Батков ли ще даде милионите за увеличаване на капитала ? За да нарасне точно неговия дял ?

Върни се в “Архив”