Поредната ибрикчийска тема, пусната от ибрикчиите на престъпника Цветан Василев - жълтите пилета от Коматево.
Няма ли модератори тук, всеки ден се пускат едни и същи малоумни теми, целящи да оправдаят мустакатия престъпник ?!
Цветан Василев отговаря
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: "Преса", "24 часа" и "Стандарт" дължат ли пари на ЦВ
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Истината е че държавата направи този смешник цветан голям и сега държавата ще го срине!
88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
Re: Разследващи: С панелки и ливади обезпечавали кредити за мили
Tommi написа:DarkPsy написа:Я кажи сега коя е реалността
Реалността е, че не е сигурно дали държавата е лошата.
Аха. Е, както казах по-горе, ясен си ми. Няма смисъл да водя комуникация с теб.
1982 написа:Поредната ибрикчийска тема, пусната от ибрикчиите на престъпника Цветан Василев - жълтите пилета от Коматево.
Няма ли модератори тук, всеки ден се пускат едни и същи малоумни теми, целящи да оправдаят мустакатия престъпник ?!
Няма ли модератори да накарат този индивид да си почине?
- za nas e toj religiq
- Контакти:
Tommi написа:DarkPsy написа:Предполагам достатъчно различно от ИЗНЕСЕНО!
Нито веднъж не съм написал изнесени досиета, а липсващи документи/части.
Е, значи си говорил глупости
DarkPsy написа:1982 написа:Поредната ибрикчийска тема, пусната от ибрикчиите на престъпника Цветан Василев - жълтите пилета от Коматево.
Няма ли модератори да накарат този индивид да си почине?
Докладвай го хаха
nib написа:angelco77 написа:Откъде е информацията?
от медиите на пеевски.
това ли е най-доброто от трибуна истанбул? Цецо за това ли ви даваше пари?00 Като стадиона, отбора, така и феновете са фалирали откъм идеи
88 години СЛАВА

НАПОЛОВИНА ПРАЗЕН СТАДИОНslash1912 написа:"Христо Ботев" побираше 30 000.На този мач има поне 15 000,тоест 4 пъти повече,отколкото на двете трибуни във вторник
wannabe написа:Истината е че държавата направи този смешник цветан голям и сега държавата ще го срине!
На ваксаджиите много им се иска, ама няма да ги огрее. Смешникът отвръща на удара! Стой и гледай, потник.
DarkPsy написа:Аха. Е, както казах по-горе, ясен си ми. Няма смисъл да водя комуникация с теб.
Ами не ме цитирай и не ми задавай въпроси, като не искаш, не съм те карал насила.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!
za nas e toj religiq написа:Tommi написа:DarkPsy написа:Предполагам достатъчно различно от ИЗНЕСЕНО!
Нито веднъж не съм написал изнесени досиета, а липсващи документи/части.
Е, значи си говорил глупостиКакто видя в изявлението пишеше, че няма липсващи части
А одиторите установяват, че има.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!