Цветан Василев отговаря

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
za nas e toj religiq
Контакти:

Re: Разследващи: С панелки и ливади обезпечавали кредити за мили

Мнениеот za nas e toj religiq » 18 юли 2014 23:59

Tommi написа:
za nas e toj religiq написа:
Tommi написа:Канарите са уникални, аз съм ги признал! :lol: Днеска излиза новина, че ще поканят оманците и един не се намери от тях да се усъмни в новината. Сега излиза новина, която не им изнася и веднага "ааа - ууу медиите на Пеевски". :mrgreen:

Томи, Томи язък че знаеш толкова, щом сравняваш информация разпространена от министерството на финансите с НЕЩО СИ , незнайно от къде :mrgreen:

Както виждаш, тези хора ги пише с имената им. Най-лесно е утре да опровергаят информацията. Ще следим и ще видим.

Нали се сещаш, че ако не е опровергаят , трябва да осъдят някой заради нея (ако е истина де) :) А ,ако не е, пак някой ще ги осъди :lol:
Последна промяна от za nas e toj religiq на 19 юли 2014 00:01, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Мнениеот nib » 19 юли 2014 00:00

Tommi написа:
DarkPsy написа:
А случайно да знаеш 24 и блиц на кого са? Да те подсетя. На бъдещия ви собственик :)

Информацията е от двама конкретни човека, а не статия на вестника. Няма значение дали е споделена пред "24 часа" или "Трета възраст". ;)

ама той и Искров разправяше за липси на документи за 3.5 милиарда, ама после кво стана.

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Мнениеот nib » 19 юли 2014 00:01

Tommi написа:
Възрастен написа:
Tommi написа:Канарите са уникални, аз съм ги признал! :lol: Днеска излиза новина, че ще поканят оманците и един не се намери от тях да се усъмни в новината. Сега излиза новина, която не им изнася и веднага "ааа - ууу медиите на Пеевски". :mrgreen:

И ти си уникално......тъп! Днес излезе новината, че Прасето ви е съсобственик. Изнасяше ли ти? Май да, щото ти видях коментарите. Лошо няма (според теб!), важното е пари да има. Ах, тези гадни "жалти", дето снощи скандираха "К.р за ДПС". Ще ти развалят рахатлъка, Рамаданчо. Важното е само това, което казват Искров и сие, другите говорят глупости. Боже, прибери си вересиите!

Не е ли малко смешно точно вие да коментирате срещу Пеевски и ДПС, при положение, че до скоро бяха комбина с вашия човек? :)

едно е комбина, друго е собственик

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 19 юли 2014 00:02

Tommi написа:Не е ли малко смешно точно вие да коментирате срещу Пеевски и ДПС...

Ми не е смешно, щото вече официално се знае, че той ви финансира и има голям дял от акциите в клуба ви. Нищо, че "другаря, който никога не лъже", твърди друго.

Възрастен
Контакти:

Мнениеот Възрастен » 19 юли 2014 00:02

dzhambov написа:

За тях няма дъно,дори и да го стигнат продължават да копаят.Като чуха за оманците и лигите им потекоха,за тях няма значение на кой цар служат.

Айде, още един изпълзя от дупката! Кеф ли ти е да те правят на марсианец и да ядеш доматите с колците? И когато утре фалират десетки фирми заради идиоти като Искров и Пеевски ще се кефиш, щото "жалтити" са зле. Жалък си....

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 юли 2014 00:02

nib написа:
Tommi написа:
DarkPsy написа:
А случайно да знаеш 24 и блиц на кого са? Да те подсетя. На бъдещия ви собственик :)

Информацията е от двама конкретни човека, а не статия на вестника. Няма значение дали е споделена пред "24 часа" или "Трета възраст". ;)

ама той и Искров разправяше за липси на документи за 3.5 милиарда, ама после кво стана.

Ами прочети отново новината и ще видиш какво става. Досега никой не е опровергал липсата на документи от досиетата.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 юли 2014 00:03

nib написа:едно е комбина, друго е собственик

Цецо ви е собственик. :)
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Възрастен
Контакти:

Мнениеот Възрастен » 19 юли 2014 00:04

Tommi написа:
Възрастен написа:

И ти си уникално......тъп! Днес излезе новината, че Прасето ви е съсобственик. Изнасяше ли ти? Май да, щото ти видях коментарите. Лошо няма (според теб!), важното е пари да има. Ах, тези гадни "жалти", дето снощи скандираха "К.р за ДПС". Ще ти развалят рахатлъка, Рамаданчо. Важното е само това, което казват Искров и сие, другите говорят глупости. Боже, прибери си вересиите!

Не е ли малко смешно точно вие да коментирате срещу Пеевски и ДПС, при положение, че до скоро бяха комбина с вашия човек? :)

Мдааа, явно си уникално тъп!!! Живей си на Марс и сънувай розови сънища, лека нощ.

Потребителски аватар
nib
Контакти:

Мнениеот nib » 19 юли 2014 00:04

Tommi написа:
nib написа:
Tommi написа:
DarkPsy написа:

Ами прочети отново новината и ще видиш какво става. Досега никой не е опровергал липсата на документи от досиетата.

ама то до сега никой нищо не е опровергал, щото никой нищо не е казвал официално

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 19 юли 2014 00:06

nib написа:ама то до сега никой нищо не е опровергал, щото никой нищо не е казвал официално

Липсата на документи от досиетата беше казана официално.

Върни се в “Архив”