Лига Европа: ЦСКА - Зимбру /Молдова/, 2-ри кв. кръг - 1:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Re: Лига Европа: ЦСКА - Зимбру Кишинев /Молдова/, 2-ри кв. кръг

Мнениеот Logical person » 17 юли 2014 22:59

Супер мега много слаб Крачунов. Според мен той е за гонене от отбора. През цялата подготовка беше дупка, срещу Берое беше дупка , днес с основна вина за гола. Отделно вратаря на Зимбру като изпусна една топка до крака на крачуна, последния гледаше с интерес.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 17 юли 2014 23:01

Тъпото е че в ЦСКА има много малко добри играчи а един от най-добрите не играе по "неясни" причини!!!
Ив. Стоянов откакто го прибраха не е изиграл нито един мач на ниво, просто винаги е от най-слабите играчи!
Милисавлевич и Карачанаков титуляри и има шанс да ги излъжем ама ако защитата ни играе на нивото от днес няма да стане.

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 17 юли 2014 23:03

Само болни левскари пишат, пийте си лекарствата и не прекалявайте с упражненията на пръстите.

Тези Зимбру са пародия на футболен отбор, не си спомням да сме играли срещу по-слаб съперник.
Бавене на времето от 1вата минута, печелене на нарушения в противниковата половина за центрирания и накъсване на атаките на противника с безброй нарушения. Нищо общо с футбола.
Да се стягат, че с тази игра и Марек може да ни бият.

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 17 юли 2014 23:05

Милисавлевич според мен си понижи нивото през пролетта, въпреки че вкара 2 гола, така че честно казано не ми изглежда толкова нелогично да е резерва. През есента беше един от най-добрите, но след Нова година доста му се загуби остротата. Стоянов повечето мачове уж не игра добре, ама успяваше да направи по някое ключово отигрване (я гол, я асистенция). Да видим сега какво е положението на Силва - ако го загубим, ще е много неприятно, но поне може пак да заиграе Неманя или Карачанаков, а те в дадени периоди са доказвали, че могат да бъдат основни играчи.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 17 юли 2014 23:07

Неманя според мен няма да играе, освен ако не стане така, че да останем без нито 1 халф, но да видим. :roll:

Потребителски аватар
popokutepetel
Контакти:

Мнениеот popokutepetel » 17 юли 2014 23:12

Logical person написа:Ако Тунчев и Силва са на линия, то шансовете ни са 99%. Без тях сме 50 на 50.

Що бе Тунчев и Силва не са чак толкова зле, че да даваш 99% шанс да отпаднете ;) Всъщност и с тях и без тях те са си толкова.
Е след Мура ще може да ви се подиграваме и за Зимбру ;)
А реално погледнато миналата година ЦСКА показа грозната, но печеливша страна на футбола как с паркиран автобус пред вратата се стига до прилично класиране. Тази година обаче освен липса на нападение и средна линия вече очевидно няма и защита. Ако и вратаря се окаже някакъв рибар жална ви майка.

Потребителски аватар
MagicMoments
Контакти:

Мнениеот MagicMoments » 17 юли 2014 23:12

Нали Мартин Камбуров беше наказан за мача.Да не стана така служебна загуба и отпадане от говедата.
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ любимия си отбор ,когато ГУБИ,не го ПОДКРЕПЯЙ ,когато ПОБЕЖДАВА.
[wrapimg=]http://www.img-share.eu/f/images/267/Rusev-champagneJPGm8YSXUt.jpg[/wrapimg]

На линия
Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 17 юли 2014 23:14

motg написа:...
Тези Зимбру са пародия на футболен отбор, не си спомням да сме играли срещу по-слаб съперник.
....

Те също не си спомнят за по-благо гостуване. Ей, много ги подценихте и ще берете ядове в Молдова. "Пародията" на футболен отбор като нищо ще докаже кой е истинската пародия, помни ми думата ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Caligula furious 77

Мнениеот Caligula furious 77 » 17 юли 2014 23:26

ЦСКА игра колкото може с този несработен отбор!В Молдова червените ще победят с 1:0,за толкова на този етап ще им стигнат силите!
[rimg]http://www.mytinyphone.com/uploads/users/1980mercurytruck/493491.gif[/rimg]

Lead me not into TEMPTATION...Oh HELL...who am I kiding?
Follow me,I know a shortcut!!

Потребителски аватар
Caligula furious 77

Мнениеот Caligula furious 77 » 17 юли 2014 23:29

За съжаление, другите ни 2 отбора в ЛЕ имат твърде малко шансове,за да продължат!Ботевъ въпреки победата с 1 гол ги чака много тежко гостуване в Австрия.
Последна промяна от Caligula furious 77 на 17 юли 2014 23:30, променено общо 1 път.
[rimg]http://www.mytinyphone.com/uploads/users/1980mercurytruck/493491.gif[/rimg]

Lead me not into TEMPTATION...Oh HELL...who am I kiding?
Follow me,I know a shortcut!!

Върни се в “ЦСКА”