Купа на България - мачовете днес

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
battlestar31
Контакти:

Re: Купа на България - мачовете днес

Мнениеот battlestar31 » 25 ное 2009 13:54

Аз не очаквам изненади важното е ЦСКА да падне :mrgreen: 8-)

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 25 ное 2009 13:55

Напълно сериозно го написах.А в София,ако имаш в предвид Локо-Ботев,Локо са толкова умряли,че и да паднат,не бих се учудил.А В Свиленград треньор е Румен Стоянов(с кеф се спомням как нокаутира Георги Марков след края на Марек-Левски)но е един много добър треньор и не бих се учудил на изненада.Той е с класи над Пенев и това компенсира разликата в качествата на футболистите!
Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 25 ное 2009 14:01

Абе засега цска определено надделява и то съвсем чувствително, та не знам що така мислите...

Иначе Локо СФ почнаха да ги разкриват...

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 25 ное 2009 14:03

joro65 написа:Напълно сериозно го написах.А в София,ако имаш в предвид Локо-Ботев,Локо са толкова умряли,че и да паднат,не бих се учудил.А В Свиленград треньор е Румен Стоянов(с кеф се спомням как нокаутира Георги Марков след края на Марек-Левски)но е един много добър треньор и не бих се учудил на изненада.Той е с класи над Пенев и това компенсира разликата в качествата на футболистите!

Случайно санитаря от лудницата в,която си да е излязъл по-спешност и ти да си седнал на служебното му PC ?
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 25 ное 2009 14:06

Angoff написа:
joro65 написа:Напълно сериозно го написах.А в София,ако имаш в предвид Локо-Ботев,Локо са толкова умряли,че и да паднат,не бих се учудил.А В Свиленград треньор е Румен Стоянов(с кеф се спомням как нокаутира Георги Марков след края на Марек-Левски)но е един много добър треньор и не бих се учудил на изненада.Той е с класи над Пенев и това компенсира разликата в качествата на футболистите!

Случайно санитаря от лудницата в,която си да е излязъл по-спешност и ти да си седнал на служебното му PC ?

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

[offtopic]Ангов, велик аватар, велик артист, велик филм...[/offtopic]

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 25 ное 2009 14:12

Angoff написа:

Ами ще видим кой е за лудница.......Да не се скриеш после?Мвжду другото съм болен цесекар и винаги желая най доброто на любимия си отбор.Само предупреждавам да не се подценява Свиленград!
Изображение

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 25 ное 2009 14:14

joro65 написа:Ами ще видим кой е за лудница.......Да не се скриеш после?Мвжду другото съм болен цесекар и винаги желая най доброто на любимия си отбор.Само предупреждавам да не се подценява Свиленград!

Ама си от Свиленград и треньора им ти е първи братовчед :mrgreen:

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 25 ное 2009 14:21

Не съм от Свиленград,не съм и роднина на Румен Стоянов.Между другото го желаех за треньор преди години и сум го писал в някой форум.Беше когато се търсеше заместник на Марков.Гришата го взе тогава в Литекс и беше на крачка да им стане треньор,ама малко го хапе главата и не е от тия ,които се подчиняват и слушат,за това и обикаля второразредни отбори.
Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 25 ное 2009 14:25

Самообвинявам се за предишното си мнение, втората половина на първото полувреме митничарите определено могат да съжаляват, че не водят. Ангов, не го знам в лудницата ли е, ама и разваления часовник е точен два пъти дневно...

nicson
Контакти:

Мнениеот nicson » 25 ное 2009 14:26

Имам възможност да гледам мача със Свиленград и досега показаното от цска само затвърждава мнението ми, че единствено "казанската афера" и най-голямата в историята криза на Левски ги задържа на второто място, просто обективната истина, е че цска са много слаб отбор особено защитата им е трагикомична сега дори и да успеят да продължат, левски ще ги мине в есенното класиране или ще бъде 1 точак зад тях.

Върни се в “Футбол - България”