Представяне на отбора: ЦСКА - Берое 0:0
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Представяне на отбора: ЦСКА - Берое 0:0
Не мисля,че една контрола,с извършени хокейни смени,може да бъде голям критерий за нивото на отбора и на футболистите,особено на тези ,които са подписали преди два дена !Да, качеството беше адски лошо,но си спомням в миналото ,че сме правили супер контроли ,като качество и като резултати,пък после в официалните мачове сме били гола вода,така че по-леко с изказванията и с крайните оценки!Като цяло от новите най-ме впечатли вратарчето-пада си перде,има много добро пласиране ,правилни и безкомпромисни излизания ек на ек с нападателите на противника,това за сега ,пък ще го видим и в официалните мачове,дали съм бил прав или съм се заблудил
Силно съм впечатлен от отбора на „БЕРОЕ“-компактен,добре подреден и агресивен,но ще чакаме и за тях официалните мачове,да не се окаже,че „денят не си личи по заранта“ 
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Нпротив, тази контрола идва за да покаже какво е свършено през подготовката, а то е че не сме готови за нищо. Нямаше да е така, ако не бяха хилядите трансфери в последната седмица, които обърнаха с главата на долу всичко постигнато и градено миналата година. Явно и тази година ще започваме от основите, което както и да погледнеш не е яко.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
Red joker написа:Не мисля,че една контрола,с извършени хокейни смени,може да бъде голям критерий за нивото на отбора и на футболистите,особено на тези ,които са подписали преди два дена !Да, качеството беше адски лошо,но си спомням в миналото ,че сме правили супер контроли ,като качество и като резултати,пък после в официалните мачове сме били гола вода,така че по-леко с изказванията и с крайните оценки!Като цяло от новите най-ме впечатли вратарчето-пада си перде,има много добро пласиране ,правилни и безкомпромисни излизания ек на ек с нападателите на противника,това за сега ,пък ще го видим и в официалните мачове,дали съм бил прав или съм се заблудилСилно съм впечатлен от отбора на „БЕРОЕ“-компактен,добре подреден и агресивен,но ще чакаме и за тях официалните мачове,да не се окаже,че „денят не си личи по заранта“
Това ли са хокейни смени според теб?
http://gong.bg/livescore/international/ ... -2014-6089
или от ГОНГ не са отразили всичките?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Не са отразили всичките. На полувремето само влязоха 3-4 нови. След това поне още 5-6.
Кашчей написа:Red joker написа:Не мисля,че една контрола,с извършени хокейни смени,може да бъде голям критерий за нивото на отбора и на футболистите,особено на тези ,които са подписали преди два дена !Да, качеството беше адски лошо,но си спомням в миналото ,че сме правили супер контроли ,като качество и като резултати,пък после в официалните мачове сме били гола вода,така че по-леко с изказванията и с крайните оценки!Като цяло от новите най-ме впечатли вратарчето-пада си перде,има много добро пласиране ,правилни и безкомпромисни излизания ек на ек с нападателите на противника,това за сега ,пък ще го видим и в официалните мачове,дали съм бил прав или съм се заблудилСилно съм впечатлен от отбора на „БЕРОЕ“-компактен,добре подреден и агресивен,но ще чакаме и за тях официалните мачове,да не се окаже,че „денят не си личи по заранта“
Добре бе отворко,подобни на хокейни смени
memnto написа:Не са отразили всичките. На полувремето само влязоха 3-4 нови. След това поне още 5-6.
Доообре, щом казваш!
Аз все си мислех, че на представянето на отбора трябваше да се играе в състав, който максимално се приближава до титулярния, като се изключат контузени (като В. Илиев) титуляри, но явно съм надценил много нещата
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Red joker написа:Кашчей написа:Red joker написа:Не мисля,че една контрола,с извършени хокейни смени,може да бъде голям критерий за нивото на отбора и на футболистите,особено на тези ,които са подписали преди два дена !Да, качеството беше адски лошо,но си спомням в миналото ,че сме правили супер контроли ,като качество и като резултати,пък после в официалните мачове сме били гола вода,така че по-леко с изказванията и с крайните оценки!Като цяло от новите най-ме впечатли вратарчето-пада си перде,има много добро пласиране ,правилни и безкомпромисни излизания ек на ек с нападателите на противника,това за сега ,пък ще го видим и в официалните мачове,дали съм бил прав или съм се заблудилСилно съм впечатлен от отбора на „БЕРОЕ“-компактен,добре подреден и агресивен,но ще чакаме и за тях официалните мачове,да не се окаже,че „денят не си личи по заранта“
Добре бе отворко,подобни на хокейни смени,знам ,че в хокея едни и същи хора влизат и излизат по няколко пъти в мача-уточнение за буквоядец като тебе
Не се дърви толкова, защото е безсмислено. Аз чета в ГОНГ за 3 смени по време на мача, а не за 10. 3 смени доколкото знам е максималният разрешен брой, докато в такава контрола могат да са до 6. Ако от ГОНГ не са отразили правилно нещата тогава и аз греша, а ако са ги отразили правилно.....?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Явно.
Не знам кво пише в гонг, не ме и интересува, на стадиона имаше поне 9 смени. Точка.
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Нпротив, тази контрола идва за да покаже какво е свършено през подготовката, а то е че не сме готови за нищо. Нямаше да е така, ако не бяха хилядите трансфери в последната седмица, които обърнаха с главата на долу всичко постигнато и градено миналата година. Явно и тази година ще започваме от основите, което както и да погледнеш не е яко.
Какво е свършено ще се види в официалните мачове,а що се касае за новите „хиляди“ трансфери,не мисля че Стойчо ще ги хвърли веднага в боя,поне не всичките,иначе основата от миналата година си стои,като изключиме напускането на Бадема и Тошко,за другите нема кво да жалиме толкова,все пак футбола е колективен спорт!
memnto написа:Явно.Не знам кво пише в гонг, не ме и интересува, на стадиона имаше поне 9 смени. Точка.
Аз съм пуснал линк, ама си е твоя работа дали ще го отвориш.
Като се замисля, те и за Берое не пишат да са направили смени по време на мача, че нищо чудно да е поредната издънка на "най-добрият спортен сайт у нас", която напълно нормално поражда недоразумение
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":