Черноморец пита: Как Левски взе лиценз?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
- batmanlevski
- Контакти:
Re: Черноморец пита: Как Левски взе лиценз?
авторче,ти вместо да гледаш в чуждата градина виж във вашата,че и ваш Стойчо напуска след бадема http://www.sportal.bg/news.php?news=497183
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
- Logical person
- Контакти:
Кашчей написа:Logical person написа:Кашчей написа:Logical person написа:Това е скандално прикриване от страна на БФС. До този момент има 3 жалби и никакво развитие по тях от страна на БФС. А за ЦСКА и една да има веднага ще ни порежат.
И кога ви порязаха, че не си спомням такъв случай
През месец Март 2014 годинаПо всички жалби срещу нас в БФС, бяхме принудени да плащаме или да разсрочваме иначе нямаше да вземем лиценз. А в същото време Левски с дълг и 3 жалби по него, никой не ги закача.
А ти видя ли ги тези жалби, или си приказваш по инерция? Нали уж УЕФА издавала лицензите.. що жалбите са в БФС, ъм?
Черноморец що не пуснаха жалба срещу вас за Анисе във ФИФА, както и за Левски сега, а само се жалват по нашите медии
Трябва лично аз да съм видял с очите си жалбите на Черноморец
- Logical person
- Контакти:
bilyaletdinov написа:Бадем, кога пари?![]()
Много сме културни в темата, изоставаме от майните
Майните са напълно ненадминати. На тях само цигани, турци, лайна, пикня и хомо-секс са им в главите
КАК ЦСКА ВЗЕ ЛИЦЕНЗ ПОСЛЕДНИТЕ 5 ГОДИНИ .ЕДВА ЛИ НЯКОЙ МОЖЕ ДА КАЖЕ. ЧАК ТОГАВА СА ДРУГИТЕ .САМО НА ПАПАТА И НА БОЙКО НЕ ДЪЛЖЕХА НО ЛИЦЕНЗ ВСЕ ПОЛУЧАВАХА.КОЙ ЛИ НЕ СЕ ОПЛАКА ЧЕ УГОВОРКАТА НЕ Е СПАЗЕНА НО СИНЬОТО БФС ВСЕ ГИ ПОКРИВАШЕ.Е НЕМА ТАКЪВ ЗВЕР
ЗА БФС- КОГАТО ЕДИН ПЪТ СЕ НАСЕРЕШ И НЕ СИ ВЗЕЛ МЕРКИ НА ВРЕМЕ ЩЕ ТРЯБВА ОЩЕ МНОГО ПЪТИ ДА ПЪЛНИШ ГАЩИТЕ 
седим си аз у комунизъмъ пубер на 10-12 годинки.
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети
и чувам, че у Италия почнала страстната седмица.
И си викам: тия сигурно се ебът по площадите и никой на никого не отказва.... трее се посети
- как взехме лиценз ? ... лесно ...... Аз лично занесох рушвета в БФС ..... три агнета и две дамаджани .......... стиснахме си ръцете, усмихнахме се .... това беше всичко .....
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !
Платете на хората бе!Хахахахаххахахахах 
Logical person написа:Кашчей написа:Logical person написа:Кашчей написа:Logical person написа:Това е скандално прикриване от страна на БФС. До този момент има 3 жалби и никакво развитие по тях от страна на БФС. А за ЦСКА и една да има веднага ще ни порежат.
И кога ви порязаха, че не си спомням такъв случай
През месец Март 2014 годинаПо всички жалби срещу нас в БФС, бяхме принудени да плащаме или да разсрочваме иначе нямаше да вземем лиценз. А в същото време Левски с дълг и 3 жалби по него, никой не ги закача.
А ти видя ли ги тези жалби, или си приказваш по инерция? Нали уж УЕФА издавала лицензите.. що жалбите са в БФС, ъм?
Черноморец що не пуснаха жалба срещу вас за Анисе във ФИФА, както и за Левски сега, а само се жалват по нашите медии
Трябва лично аз да съм видял с очите си жалбите на Черноморец![]()
И за какви ФИФИ бълнуваш не е ясно. Факт е че ЦСКА е принуден да си плаща всичко до стотинка за да вземе лиценз. И всички много загрижено следят всяко плащане ден по ден и час по час. А в същото време Левски не плаща и никой не ги закача.
И платихте ли на Куртеяну? Колко пъти се разрешава разсрочване на дълг към НОИ? Без тоя номер с обезпечението, защото обезпечението е за краткосрочен дълг, а вашето стана ....
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- Син до гроб_
- Контакти:
BRF написа:Платете на хората бе!Хахахахаххахахахах
Тръгнал съм към Бургас бе, споко. Нося чувала.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
- Logical person
- Контакти:
Кашчей написа:
И платихте ли на Куртеяну? Колко пъти се разрешава разсрочване на дълг към НОИ? Без тоя номер с обезпечението, защото обезпечението е за краткосрочен дълг, а вашето стана ....
Хахаааааахахахахахахааааа
Син до гроб_ написа:BRF написа:Платете на хората бе!Хахахахаххахахахах
Тръгнал съм към Бургас бе, споко. Нося чувала.
Ще ти дам адрес!Да го разсрочим тоя дълг
Върни се в “Футбол - България”