AC Milan - Cagliari
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
Re: AC Milan - Cagliari
Очаквам разгромна победа за Милан!Дано Леонардо пусне Пипо и Хунтелаар в игра,да се развихрят и те 

Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- Ticha
- Контакти:
Голям мач стана. 4:3 

Ако ни вкарваха по-малко равни няма да имаме..... 

Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!
Мача беше истински голов трилър
Един от любимите ми играчи,Пато,блесна отново с гол за Милан 

По едно време към 10 -20 мин направо треперех при всяка атака на Каляри да не ми провалят прогнозата за Италия. Не мога да повярвам че това е Милан, който преди няколко години пускаше по десетина гола на сезон.
Определено не ми се сбъдна прогнозата за разгромна победа на Милан,както и определено приказките за защитния италиански футбол за пореден път бяха разбити на пух и прах.Страхотен мач в атака и ужасен в защита.Без Неста липсва стабилност в защита,напред Пато и Р80 са супер,но имам много резерви към Бориело-миланист е,обаче му липсва класа за поста централен нападател,на който са били такива величия като Гунар Нордал,Марко ван Бастен,Джордж Уеа,Шевченkо и т.н.В средната линия съм доволен.Ако се стегнем в защита,можем да очакваме доста силен сезон.Forza Milan!!!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.