kingofpop написа:Тая година очаквам и знам, че ще си вземем своето, викам да поведем с 10 точки до НГ и после пестене![]()
Егати един сух сезон и вече не можете без купи
По-спокойно и започвайте да свиквате, защото няма да е първата година без трофей
Няма нищо ваше, че да си го взимате и ако трябва да говорим за наше то Реал могат да говорят така заради най-многото титли
Сега сериозно и аз не вярвам, че ще успеете да станете шампиони тази година и мисля, че тази ще я вземем ние заради това, че Анчелоти ще се опита да го стори. Все пак само тя му избяга миналата година и тази ще е мотивиран да я вземе, макар че няма да е лесно и за нас, защото ни чака труден сезон с много мачове - Суперкупа на Европа, Суперкупа на Испания, Световно клубно, Купа на Испания, ШЛ и първенство и ще натрупаме много мачове
Атлетико и те не се знае в какво състояние ще са и колко ще си тръгнат от шампионският им тим, защото сега започнаха да окапват лек по лек от към играчи. Не вярвам, че пак ще са шампиони, но ще имат силите да объркат някоя друга сметка на претендентите или поне ще ги държат под напрежение макар и не с такава сила като вече изминалият сезон т.е. в борбата за титлата.
С Валенсия ще е интересно да се види какво ще стане с новият собственик и това, в което иска да превърне тим, а именно в отбор претендент за титлата в Испания. Малко трудно ми се вижда това да стане от този сезон, ама знае ли човек с добри нови играчи може и да окажат натиск.