boabbb написа:Ще пратя мангалите предварително, за да поизхабите наличното и после влизам
![]()
![]()
![]()
Дояло ми се е телешко "Кобе"![]()
Ами те двама сме левскари, другите са червени, ама квоотуй? Най-много да направиш оборката на брега!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
boabbb написа:Ще пратя мангалите предварително, за да поизхабите наличното и после влизам
![]()
![]()
![]()
Дояло ми се е телешко "Кобе"![]()
MaRTo1233 написа:Ебаси пороя![]()
ЧЕ и с градушка
boabbb написа:Сериозно, там е много хубаво, имаше едно време една вила, мисля 150-200 лв. на вечер беше, много якаНа 3 етажа, надолу като караш се пада отдясно на пътя, т.е. не откъм реката, така в една малка долчинка на един завой
Оборудвана е горе-долу, има като механичка на 1-ви етаж - перфект е
sin4ec написа:boabbb написа:Сериозно, там е много хубаво, имаше едно време една вила, мисля 150-200 лв. на вечер беше, много якаНа 3 етажа, надолу като караш се пада отдясно на пътя, т.е. не откъм реката, така в една малка долчинка на един завой
Оборудвана е горе-долу, има като механичка на 1-ви етаж - перфект е
Те направиха и в селото комплекс от къщички. Има и къщи, които дават помещения под наем. Например това:
http://pochivka.bg/exit/?e=YTozOntzOjM6 ... JiZyI7fQ==
Мястото е наистина много хубаво. Но за два-три дни да опъваме палатки и да мъкнем инвентар не си струва, та сигур ще е в някои къщици. А и дечурлигата в близост до пълноводната река не ми харесва като диспозиция. Пък кой знае, ония кутсузи може да вземат да гръмнат някой глиган, че да видиш чеверме!
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
ZinedineZidane написа:Джако, твоят човек и той много слабо... Но на мен БускеЦ ми е причернял пред очите... Тоа дърводелец измършавял...
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 52 госта